banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ulvar
    Az első részhez annyit, hogy ezt tegnap írtam le pont.

5ös tiernél nagyobb tankoknál nem működik az álca, ergo baszhatod a JPnél, nálam mindig megláttak ha egyben szartam akkor is. Hiába raksz rá + látótávot ha egy scoutnak 6x nagyobb van és észre vesz 20 kmről.

Második részhez annyit, hogy ugyebár vannak artyk, a hegyes területekre általában nem tudnak belőni ezért mennek a heavyk arra hogy védjék magukat. Széleken jóval kisebb fedezék van. Egyedül meg felesleges elindulni az ellenséghez, a társaid nem biztos hogy ellátnak addig, főleg ha nincs rádió vagy épp úgy állnak hogy nem tudnak az ellenségre lőni. Én is ott vagyok megy egy scout vagy éppen unja hogy áll a játék készülök hogy kilövök egy ellent de nem tudsz mert nem lógnak ki úgy hogy eltaláld őket, csak látod hogy ott vannak a ház mögött.. akkor baszhatom...