418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem tudom elég-e az én tudásom, de ha bármiben tudok akkor szívesen segítek ...
Mekkora lenne már, ha szinkronizálni is lehetne (Mint IL-2ben) :)
"B@zdmeg, mán megin' lepattant ez a szar"
-
Én még nem tudom eladni amíg nem hozzáférhető a PzIV. Addig szenvedek. -
Ugyi? :-)
Ez mondjuk nem olyan nagy buli, ha ügyes volt az ember akkor scoutként vagy fürge mediumként szépen tudott cikázni, most teljesen esélytelen. 60-70-es cikkcakkban az a20-szal úgy szednek ki mintha állnék... -
Csak mert te linkelted :D Nem esik oly jól magamban beszélni :D -
Ezt aláírom: olyan pontosakat lövök mostanába mozgó jármüvekre, hogy csak lesek én is, hogy ezt hogy találtam el :O
A mozgó tankok úgy vonzák a Tigrisem lövedékeit, mint BMW kulcs a puncit. -
Ha elolvastad, akkor nem értem, ezt miért nekem írod...
-
Én el is adtam, scoutnak lassú és nem elég fordulékony, inkább vettem egy A20-at, az úgy megy mint az olajozott villám. Ennek ellenére én mindig úgy érzem hogy elég rendesen belenyúltak a találati rendszerbe, az autoaimot visszavették de könnyebben beszámolja a találatot, ami eddig mellément most jó eséllyel ül. -
Köszi, de ettől függetlenül sem jó sztem. Egy lövésből kiszednek = full javítási költség, lőszer minimális amit pótolni kell a hszon meg elenyésző. -
Felhívás a játék magyarosításának segítségére. -
Már sokszor volt téma miért. Olvasd el. -
Tegnap este PzIII köreim nagyon nem voltak jók. Folyamatosan olyan csatákba tett bele, ahol Is7, Is3, Tiger I-II + egy zsák arti (akik ha nem lőttek ki akkor legalább a láncot leszedték).
Nem értem, hogy lehet azért ilyenek közé besorolni. -
Nekem mostanság az egész t44-esem ilyen oldalból áll, valaki rámfingik és már mindjárt én vagyok a csapat fáklyája....
mindezt full tűzoltó skillekkel és 10%-os begyulladási eséllyel. Kialudni meg... na arra még nagyon nem volt példa... :-) -
Olyan ábra nincs valahol, hogy ingame! mi az, amit egy-egy nagyobb tanknál érdemes lőni, mert nagyot sebezhetsz belé? (Eddig a Tigrisnél találtam egyetlen olyan pontot, amivel egy upgradelt 88assal ha belelőttem, lejött 50%. Pl. van-e olyan pont, ahol ha eltalálod, azonnal kigyullad? (Próbáltam sniperkedni több helyre, kevés sikerrel ...) -
Mert német azért kell :( -
Hát a T1, M6, stb. nem kisebb, mint a Ferdi, az akkor mér tud elbújni? :D
Az IS-3 mér tud elbújni? Iskolabusz meg az Unikornis miért tud bújkálni? :D
Szegény kis JP-t, Ferdit meg JT-t kell halálra szivatni csak? :D -
Hátha valaki nem vette még észre:
http://game.worldoftanks.com/encyclopedia/
müködik a tankopédia :) -
Na pontosan ezt mondták, talán pont te és itt xDDDD. -
Valaki tett erről említést. De még régebben, azóta ez bennem van. Lehet azóta változott, de félek egyszerűen mert bennem vannak a JPs napok amikor állok és egyszer csak 6 BASZOTT NAGY BUMM és die....és így néztem hogy ez mi??? Megjöttek Sztálin Orgonái vagy mi???? Pedig direkt megvártam hogy jöjjön egy ellenfél és nem lövök meg mozgok, és akkor is bummm már 2 kmről szedett kifele. áhh mind1...JPvel is úgy szedtem össze Ferdire az XPt hogy mentem mozgás közben bumm mindenkire lőttem aki jött aztán vagy bejött vagy nem. -
Hát igen, amikor a Maus még nem csak egy nagy célpont volt a sok S-51-nek, Su-14-nek és IS-7-nek (T30-nak??)... :) -
Egyszerű, ami lapos az el tud bújni, ami meg magas mint egy toronyház azt kiszúrják 2km-ről :)
Majd nagyon hamarosan jön egy kisebb patch, amiben helyreraknak pár amerikai tankot, meg tovább finomítják a matchmaking-rendszert. Ha hazaérek megnézem hogy azóta írtak-e valami más újdonságról. -
Ettől függetlenül nem volt több hat találatnál. Ha ismered azt a pályát és nagyjából sejted, hogy mi-merre lehetett akkor tudod, hogy a tigris nekem nagyjából a jobb oldalát és seggét mutatta. -
Renegade #10115 nekem is fura, a párducom gond nélkül csücsül a bozótban -
Renegade #10114 bármi kiszedhető egy lövéssel: burn baby, burn :-) -
5ös tiernél nagyobb tankoknál nem működik az álca,
Erre valami forrás? Tapasztalat?
A JP-s tesztnél látható, hogy T-44-nél működik, pedig az ugye Tier 8. A saját tapasztalatom szerint még IS-3-nál is, volt már szerencsém ahhoz, hogy jön, látom, megáll a nyílt terepen, eltűnik... -
lammaer #10112 4-6? Nemtom, az nagyon kevés egy Tigrincsre. Azé a Lee nem egy Sherman Firefly :) -
A JagdPantheren bugos az álcaháló, felesleges rárakni. Ahogy a crew camo skillje is felesleges a tapasztalataim szerint. Itt olvashatsz róla.
Nekem a JP-nél az jött be, hogy vagy megyek előre vele (gyors, tehát ez nem gond), vagy hátulról sniperkedek a 88mm L/71-es ágyúval. -
Az tény, hogy láma volt az illető. De nem is vett észre vagy nem tudom. A kolostoros pályán voltunk, a város végén szerencsétlenkedett. Én meg pont faszán ráláttam arról a platformról ami az egyik oldalon van. Nem úgy kjell érteni, hogy egy lövés volt. Olyan 4-5-6 lövés volt de nem mászott odébb, nem próbált elbújni. Kicsit mozgott ide-oda de hát az lófasz és esti fény, nem más. -
lammaer #10109 Igen, a HE az alap rajta. Azért erősnek tartom hogy 100-ról 0-ra kilősz vele egy Tigrist. Max akkor ha AFK vagy annyira el van foglalva mással hogy te mögé mehetsz és 20-25 lövést beleengedhetsz a hátsójába. -
Az első részhez annyit, hogy ezt tegnap írtam le pont.
5ös tiernél nagyobb tankoknál nem működik az álca, ergo baszhatod a JPnél, nálam mindig megláttak ha egyben szartam akkor is. Hiába raksz rá + látótávot ha egy scoutnak 6x nagyobb van és észre vesz 20 kmről.
Második részhez annyit, hogy ugyebár vannak artyk, a hegyes területekre általában nem tudnak belőni ezért mennek a heavyk arra hogy védjék magukat. Széleken jóval kisebb fedezék van. Egyedül meg felesleges elindulni az ellenséghez, a társaid nem biztos hogy ellátnak addig, főleg ha nincs rádió vagy épp úgy állnak hogy nem tudnak az ellenségre lőni. Én is ott vagyok megy egy scout vagy éppen unja hogy áll a játék készülök hogy kilövök egy ellent de nem tudsz mert nem lógnak ki úgy hogy eltaláld őket, csak látod hogy ott vannak a ház mögött.. akkor baszhatom... -
Renegade #10107 a láthatóság nagy talány sokunk számára, JP-nél asszem még bugos is volt, ha olvastad a tegnapi ferdis tesztet, akkor ott is látsz fura dolgokat.
Én tegnap egy shermannal futottam össze az erdőbe (rám lőtt, mozgot, megállt tőlem 25m-re és 1, az egy másodperc múlva már nem is láttam) -
lammaer #10106 Az IS-t meg a Tigrist csak azért nem öltem meg, mert nem mertek kijönni azerdőböl és a Lee látótávolsága elég harmatos.
Ha kijönnek becsületesen harcolni mint a többi, lehet nyertünk volna
-
Én "rohamozó TD"-ként használom, kizárólag HE-vel és lőttem már ki (100%-ról 0-ra) tigrist, t1-et, KV-t, vk3601-et. Én szeretem és bár a sörmen az elsődleges nem adom el a Lee-t sem és néha beugrok vele egy jót hentelni. Persze van úgy is (soxxor), hogy 2mp alatt kilőnek mert valóban olyan mint egy bevásárlókocsira épített furnérlemez áltank :D -
lammaer #10104 EGyszerű, a többség arra vár, hogy azok akik elől vannak legyengítsék az ellenfeleket, és akkor igy talán a megsebzett ellent le tudják utána szedni.
Sajnos azt a hintet kevesen értik meg, hogy 3 tank akkor képvisel nagyobb erőt, ha EGYSZERRE megy és harcol nem külön-külön. -
Egy körben Steel wall, invader, defender, top gun :-)
ilyen se volt még. :-) -
garaib #10102 Sziasztok!
Azt lehet már tudni, hogy mikor lesz a törlés?
Üdv,
-
lammaer #10101 A Lee-vel nekem az volt a bajom, hogy ugye nincs neki tornya, tehát gyakorlatilag TDként kell használni, viszont a TD-kkel ellentétben olyan magas mint egy 4 emeletes ház, semminek még csak esélye sincs lepattanni róla és természetesen nem kap TD camo bónuszt.
Ja, és mig a TD-k általában 1 tierrel erősebb ágyút kapnak, a Lee nem.
A tűzgyorsaságával voltam egyedül megelégedve :) nem kellett csuriba rakott ujjakkal lőni vele mint a top tier heavykkel.
Szerencsére már lelocsoltam benzinnel és elégettem. Viva T1 :) -
Sir Charles #10100 Kettő dolog van, amitől szétb..sz az ideg ebben a játékban.
Az első és a legidegesítőbb az a tankok láthatósága. Nem értem, hogy ezzel miért nem lehet kezdeni valamit.
Állok a bokorba a JP-vel,(álcaháló, 60% camo skill minden csapattagnak,+ mindkét extra tárgy, ami a látótávolságot növeli)ráadásul meg sem mozdulok és egyszer csak elkezdenek rajtam kopogni a lövések.
És még nem is az idegesít, hogy meglátnak, hanem az hogy egyszerre lő 2-3 játékos és nem látok senkit, csak a lövéseket kapom be.
A másik eset: Grill-lel állok a bokorba, jön felém egy A-20 nyílt terepen. Látom, hogy meglátott, mert egyenesen felém tart. Na gondoltam megvárom míg közelebb ér és kilövöm. Erre kacsázik kettőt, hármat és pont amikor lőnék rá, eltűnik. Következő pillanatban meg elrobog mellettem és kilő hátulról. Az a baj, hogy semmi logikát nem találok abban, hogy mitől látszik vagy nem egy tank.
A második dolog az a játékosok gyakori lámasága. Egy pár példa:
-a hegyes pályákon(Cliff, meg a városi pálya) elindulnak KV, meg hasonló gyorsaságú tankkal a hegynek????
-a scoutok ész nélkül nekiindulnak az ellenség bázisának, bele 10-12 tank közé és csodálkozik, hogy 1 másodpercig élt.
-De a nagy kedvencem a Campinovka pályán esett meg velem és nem is egyszer, hanem 4-5 alkalommal.
Elindul a meccs, én IS-el megyek. Nem a házas oldalon kezdünk, hanem a másikon. Elindulnak a scoutok, kilövik őket és utána indul a campelés. Ezt megunva elindulok a bal oldalon általában átérek az első épület mögé. Csatázok mint egy hülye, kilövök 1-2 ellenséget, záporoznak rám a lövedékek, már vagy öten támadnak. És mi történik: a "csapattársaim" a KT-vel, meg az IS-3 nemhogy nem indulnak meg, de még arra sem veszik a fáradságot, hogy messziről lövöldözzenek. Engem persze kilőnek, mérgemben elküldök mindenkit a búsba és kilépek a meccsből. Eltelik öt perc és kapom az üzenetet, hogy vesztettünk.
És az egészből csak azt nem értem, hogy mire várnak?
-
A magyar birodalom :D. Amikor el kurva anyáztad magad csak úgy chatbe és 7en kérdeztek vissza hogy nekem??? xDDDDDDD -
exoterm #10098 Ez volt a faxa! Ó azok a régi szép idők... XD lol
-
Én sem vágom. Mi haverokkal olyan jól szórakozunk mint azelőtt soha, bármit is nézek, talán a Hearts of Iron 2 az ami ennél picivel népszerűbb volt körünkben. Néha felhúzzuk magunkat mert mi mindent megteszünk a győzelemért játszunk csapatba próbáljuk irányítani a csapatunkban lévő embereket de nem hallgatnak rád. Már csak a térkép kéne aztán magyar közösség meg foglalgatna :))).
Az hogy ki a fasza gyerek sose érdekelt, én csak magamat védem ha rám céloz lövök, leszarom ki lőtte le 100%ról 10re és 1 mp-n belül kiszedi akkor is rám céloz lövök. És fordítva is így van.