banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Nos, érezd magad megtisztelve, te vagy az első replay amit valaha is megnéztem.

Gondoltam megtrollkodlak, de meg kell kövesselek, semmit nem csináltál szerintem rosszul.

Pláne amikor megláttam hogy a csávó neve valami "leszopoa", innentől kezdve már sejthető volt hogy egy kis hülye kis pöcsről van szó, aki nem bírja elviselni hogy elb*aszta az egészet, nyilvánvaló homokozóban is a másikra szokta kenni ha összedől a homokvára (mert azt se tud rendesen építeni) :)

Sztem teljesen jól játszottál a meccs folyamán, a csávó felizgulva attól hogy a KVjával megőlte az utolsó előtti ellenfelet, rárontott a typera az meg kicsapta belőle. Mivel se te se a másik még nem voltatok a közelébe se, semmit sem tehettetek.

Utána meg tényleg esélytelen volt elpáholni egy 30%os Typeot.