banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Kettő dolog van, amitől szétb..sz az ideg ebben a játékban.
    Az első és a legidegesítőbb az a tankok láthatósága. Nem értem, hogy ezzel miért nem lehet kezdeni valamit.
    Állok a bokorba a JP-vel,(álcaháló, 60% camo skill minden csapattagnak,+ mindkét extra tárgy, ami a látótávolságot növeli)ráadásul meg sem mozdulok és egyszer csak elkezdenek rajtam kopogni a lövések.
    És még nem is az idegesít, hogy meglátnak, hanem az hogy egyszerre lő 2-3 játékos és nem látok senkit, csak a lövéseket kapom be.
    A másik eset: Grill-lel állok a bokorba, jön felém egy A-20 nyílt terepen. Látom, hogy meglátott, mert egyenesen felém tart. Na gondoltam megvárom míg közelebb ér és kilövöm. Erre kacsázik kettőt, hármat és pont amikor lőnék rá, eltűnik. Következő pillanatban meg elrobog mellettem és kilő hátulról. Az a baj, hogy semmi logikát nem találok abban, hogy mitől látszik vagy nem egy tank.

A második dolog az a játékosok gyakori lámasága. Egy pár példa:
    -a hegyes pályákon(Cliff, meg a városi pálya) elindulnak KV, meg hasonló gyorsaságú tankkal a hegynek????
    -a scoutok ész nélkül nekiindulnak az ellenség bázisának, bele 10-12 tank közé és csodálkozik, hogy 1 másodpercig élt.
    -De a nagy kedvencem a Campinovka pályán esett meg velem és nem is egyszer, hanem 4-5 alkalommal.
    Elindul a meccs, én IS-el megyek. Nem a házas oldalon kezdünk, hanem a másikon. Elindulnak a scoutok, kilövik őket és utána indul a campelés. Ezt megunva elindulok a bal oldalon általában átérek az első épület mögé. Csatázok mint egy hülye, kilövök 1-2 ellenséget, záporoznak rám a lövedékek, már vagy öten támadnak. És mi történik: a "csapattársaim" a KT-vel, meg az IS-3 nemhogy nem indulnak meg, de még arra sem veszik a fáradságot, hogy messziről lövöldözzenek. Engem persze kilőnek, mérgemben elküldök mindenkit a búsba és kilépek a meccsből. Eltelik öt perc és kapom az üzenetet, hogy vesztettünk.
    És az egészből csak azt nem értem, hogy mire várnak?