A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Musztafakebab #100954 Nah ebben mi a buzis? Bocs már ha véletlenül nem egy atom láthatatlan tankról beszélünk ami olyan bugos hogy ki sem fogják javítani mert a T25AT az be tudja magát ásni a dombba. A JP meg 400 méteren belül minden alló illetve lassan mozgó tankot eltalál bár tényleg nem a legjobb az álcázása de nekem sose volt rá panaszom mert meg volt a kellő távolság köztem és az ellen között. A T25AT azért nem tudok mit írni mert még nincs, csak ellenfél tapasztalatom van mikor 61 méterről bedarált a T29-emben 2 bokor volt köztünk de én természetesen nem látom mert olyan alacsony talán hogy csak felette tudok nézni.
A statisztikáról még mindig ugyan az a véleményem. Ha jó a statod az azt jelenti jobb vagy a középmezőnytől de nem azt jelenti, hogy pro vagy. Én mindig is csak azt nézem ki hogy játszik. Én is kitudok szedni 9 tankot úgy is hogy csak lövöm azt akinek nincs élete de van mikor kínszenvedéssel nyírok ki 9-et. A sok tank elpusztítása általában a szerencse kérdése. Akkor az igazi mikor egyik csapatban sincs jó játékos te meg csak vadászol.
Pár dolgot lehetne még sorolni ami befolyásolja egy játékos statisztikáját, de a legfontosabb ami nincs benne a statisztikában mindig is a legfontosabb marad, hogyan tud játszani az illető.