World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
De azt azért hozzá kell tenni, hogy thesnaper überkocka volt, már akkor KT-ja volt mikor épp csak meglett a Párduc, pedig én sem keveset játszottam. Aztán jött VK-val, amit vagy 6-an lõttünk 3 percig, meg fohászkodtunk az SPG-hez hogy találja el 😄

Szóval igazából nem volt ellenfele, olyan meg nagyon ritkán volt hogy összerakta egy Is-7 ellen, mert Is-7-bõl is volt vagy 3 darab 😄
Így születtek ezek a furcsa csapatok, meg a 6-12 killek egy csatában.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

noname23
remek ez a matchmaking<#alien2>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Majd a Pz és a JagdPz szétszedték. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Eagle16
Jé neked még ilyen képeid is vannak? 😄

Hát igen, mikor az ellenfélnél a legerõsebb tank is T7-es volt 😄D
Olyankor tényleg csak a W-t kellett nyomni, meg esetleg figyelni hogy a másik csapat ne foglalja be a bázist.

De még emlékszem olyanra is, mikor 2KT + 3-4 kisebb tank állt körül engem Himelsdorfon a bázisunknál, kilõni nem tudtak, de a 128-as meg olyan lassú volt, hogy elõbb foglaltál el a bázist minthogy kilõhettem volna õket. Jöhetne már a wipe.

Eagle16
Az elsõ IS-7-esnél pl. Párducban voltam. Annak a játékosnak annyiból állt minden pálya, hogy lerusholta az ellenséges bázist, mögötte meg követte a csapata....hát marha izgalmas volt.

Persze mikor már többen is nagy tankban ültek, ezek a játékosok eltûntek...azóta se láttam a nevét, valószínûleg csak azt az idõszakot élvezte, mikor god mode-ban volt pár hétig.

Ingame teljesen más. Csatában még IS-7 nem nagyon ölt le, de ez nem azért van, mert olyan über lenne a tank, s nem is azért, mert én lennék olyan über játékos. Pusztán azért, mert T30-cal rá vagy kényszerítve a sunnyogós létformára, szvsz mindig legyen elõtted valaki, aki benyeli a sebzést, te meg kilövöd az ellent. Mondhatni, mint egy TD.
S mi történik, ha eltûnnek a tankok elõled? A legszebben tényleg a Pz IV vs T30 összecsapás példázza a helyzet súlyosságát. Biztos még ma is meséli, mikor kilõtte szerencsétlen T30-t 5-10%-ról. 😊

Barrett 50 Cal
Am nem most kellene vmikor jönnie a patch-nek?

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Azt a találatot nem is vettem észre, csak most hogy emlíetted. Az ott lévõ páncél kb 40°-os szöget zár be a torony hossztengelyével. Nem vagyok benn biztos, hogy az még a homlokpáncél része, lehet hogy ott már csak 127 mm-es és nem 178 mm-es a torony vastagsága.
Emlékszem, amikor megjelentek az elsõ Mausok😊 Ha az ellenségnél volt, mindenki beírta, hogy meghaltunk, és igaz is lett😊 Kb. 70-80%-ra sikerült levinni az életét😊

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

:-)

amiket leírtál az mind üdvözítõ, a 75-ös ágyúra leszek roppant kiváncsi :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Gondoltam hogy ezt mondod 😊

Csak néha találkozz össze egy jó játékossal, ne olyan idiótákkal akik elõre mennek Mausszal és meghalnak az elsõ percben...

Maus-sal tudsz olyat csinálni amit Is-7-ben nem és ez fordítva is igaz.

Meg jönnek szépen az erõsítések is, sárvédõ javítás, hull erõsítés, lövegpajzs bug javítás, 128mm-es ágyú buff.

De nem csak én mondom ezt, ugye exo? 😄 Mert valakinek nem free kill a Maus most sem, inkább 2 T10-essel ér fel. (jah túlzás, fõleg most hogy a legkisebb tankok is Is-3-asok, de amikor wipe lesz, akkor az elsõ Mauszok megint fél csapatokat fognak egyedül legyilkolni 😊 )

És ami az oldalát találta el? Az biztos hogy nem zárt be 70 fokos szöget.
Az a "majdhogynem párhuzamos a páncélra" nagyon messze van a párhuzamostól. Az a része 70°-os szöget zár be a vízszintessel és 178 mm vastag. Az effektív páncélzatként 190 mm-nek felel meg, az összes tier9 és afeletti ágyú jó eséllyel átüti. Az ellenfél csapatából a KT, a T29 és a Jagdpanther is átlõhette az IS-7-esen kívûl. A T29 és a JP valószínûleg a +20%-os szórással. És azt se felejtsük el hogy akár APCR lõszer is lehetett ami a penetrációt okozta. Sok aranyat kapunk, tellik belõle prémium lõszerre.
"A játékban az Is-7-nek meg a T30-nak is van egy szerepe"
meg a mausnak is: freekill :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Ha nagy távolságra számolunk, akkor a T30-as teste sem olyan hatalmas ám, rengetek lövés éri ilyenkor a lövegpajzsot.

ÉS a 155-ös ágyúval nem olyan nehéz ám szembõl átlõni messzirõl sem, Maus ágyújával esélytelen, de a T30-aséban van annyi erõ hogy átvigye. Közelrõl pedig minden egyes lövés átmegy, ha nem auto-aim-re hagyatkozunk, hanem oda lövünk ahol zöld a célkereszt.

De amúgy fölösleges ilyen életképtelen helyzetek tárgyalása, hogy 300m-rõl egyszerre látják meg egymást, nincs spg, se más tankok stb...

A játékban az Is-7-nek meg a T30-nak is van egy szerepe. Ez olyan mint amikor az ISU-t meg a Ferdi-t hasonlítják össze, úgy hogy egymást lövik...pedig ilyen ritkán fordul elõ, és a Ferdi túlélhet olyan dolgokat is amit az ISU nem úszna meg.

Lol ez se volt kis poén Abbeyn látom hogy az egyik közepesünk (a típusát nem láttam) felrobog kis térre középen a kolostornál, majd egy ellenséges T20 és T44 utána nyomulnak és beszorítják na gondoltam annak annyi, sebaj a többiek majd okosabbak lesznek. Fél perc múlva figyelek fel a nagy anyázásra, a jön ki a közepesünk a térrõl, HP-ja 83% mögötte a két roncs, hát mondanom sem kell hogy T54 volt a kicsike xD
Viszont az IS7-nek marha sokszor szétlövik az ágyúját, viszont meglepõ, hogy hull vesztéssel nem jár.

Eagle16
Ez így van, ez olyan mint amikor a KT tornyának oldalát lövik át szembõl...néha olyan furcsa helyeken lövik át a T32-est is kis tankok hogy csak nézek. (periszkóp, géppuska, FÉNYSZÓRÓ OMG)

Amikor beállok hull-downba T30-al akkor van egy-két lövés ami így átmegy, mert csak a tornyomat lövik 3-4-5-en, sokkal nagyobb az esély a szerencsés találatokra, de a lövegpajzsot még egyszer sem lõtték át, max. az ágyút ütötték ki)

200-300méteren felül az IS-7 pilóta nyer. Egyszerûen minden lepattan róla, nem sebzi, nehéz pont abba az egy pixelnyi területbe beletalálni, ahol az állítólagos gyenge pont van, amikor a célzókör nagyobb, mint maga a tank.
Ha yossarianHUN logikáját vesszük alapul, akkor a T30-nak pontosan egy pixelnyi területe van, ahonnan biztos lepattan a lövedék. 😊

Simán átlövöm IS7-el.Kilõttem párat.Begyakoroltuk haverokkal a T30-at, meg a Maust is.A Maus gyilkolásokra már kaptam karszalagot is.Mause Trip vagy mi a rák a neve.

Már van szerver...
attól függ h mivel vagy ha Tigrissel lõssz orosz vagy amerikai tankra 1v1 be véged van :S
t30 testérõl semmi sem pattan le az is-7es lövedéke, meg keresztül átmegy rajta, a t30-assal, ha tök szembõl lövöd, akkor nem pattan le sok, de a szerencsét még hozzá kell rakni
Tucsok94
Szevasztok. Én azt akarom kérdezni hogy azt mi befolyásolja hogy a csata végén mennyi pénzt és pontot kapunk?

mik a lepattanó esélyek ha szemben állnak egymással?

Mert az IS 7 ruszki tank, nem egyértelmû? <#idiota>
ittsincs :S
Akkor az IS-7-nek mért nem tudom átütni a tornyát a lövegpajzs mellett? 😊

nem nálunk sincs szerver, de oldal sincs
Mindazonáltal továbbra sem értem hogy ilyen meredek szögben érkezõ (majdhogynem párhuzamosan a páncélra ahogy elnézem) malac hogy üthet át egy ilyen vastag páncélt, valami nagyon nem klappol a ruszki találati esély számoló háza táján.
79Alba
szevasztok!nálatok se megy a szerver?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

de ha aztmondjuk, hogy a t44-es volt, akkor már azt is mondhatjuk, hogy csíter volt (mert hát miért ne lenne az) és akkor már érti is mindenki, hogy miért ment le az életed
Eagle16
Feltételezve azt is, hogy a T30 kezelõje nem fogyatékos, bármikor nyerhet egy Is-7-tel szemben. Majd 500-al többet sebez percenként, és 50-nel több HP-ja van. Az Is-7 3 lövés, 45mp alatt ki tudják lõni. Az is-7nek 5-öt kell lõnie, ehhez 60mp kell.

Persze ez most csak elméletben, de az elõny a T30-nál van.

Igen de ha jól láttam a lövegpajzsot egy sem találta el. Tehát baromi mázlija volt az ürgének hogy mindegyik magát a tornyot találta, a pajzs fölött, szval nyilván azért mentek át mert a torony felsõ páncélértékével számolt a játék. A lövegpajzs teszik ki a torony frontjának 90 %-át tehát az ilyenhez irtó mázli kell.
szerintem csak spontán összeomlott a rendszerük
Akkor az elõzõ képen mégis miként tudták átütni? Ha megfigyeled, az ellenfélnek IS-7-en kívül nem volt más tier10-es tankja, s a JT is a másik pontnál csücsült. T29/T20/KT/T-44 sebzett meg, miközben a tornyomat lõtték.

Lehet ezt arra fogni, hogy kivételes eset, nem mindennapos, meg a tornya, mint a beton stb.
Az nem megoldás, ha homokba dugjuk a fejünket, az igazság néha fáj. 😊

Crokin
Updade serverrel valami gond van, nem lehet belépni...

01/01/2011 14:53:33 start update process...
01/01/2011 14:53:33 connecting to update server...
01/01/2011 14:53:35 ERROR: http request error: verb="POST" url="http://update.worldoftanks.eu/" status_code="200" error=(12007)"A kiszolgálónév vagy -cím nem azonosítható.
01/01/2011 14:54:42 stop update process...
01/01/2011 14:54:42 Stop.

Repatarurgyán

Minket sem enged fel a haverral.

Barrett 50 Cal
Megint karbantartás van?

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

De a tornya mint a beton
Ez mindennapos eset. Valamelyik nap Eagle kérte, hogy mutassak neki egy képet, ahol átlövik a tornyomat szembõl, fittyet hányva a 278mm páncélra. 😊

Szerintem több szempontból is jó kép, egyrészt nincs arty, másrészt a testet nem érte találat. S különben is, mért kéne az IS-7-nek lepattannia a T29 alap tornyáról? Tudniillik a T30 nem más, mint alap T29 155mm ágyúval meg kétszer annyi élettel, semmi más. 😊

szerintem:

ez az eset pont annyira mindennapos, minthogy t30 gyõztesen kerül ki csatából is7el szemben. Hasonló értelmi színvonal feltételezése esetén, ami feltételezi, hogy az IS7 pilótája nem fog frontális megrohamozni egy békaként üldögélõ t30ast, kivéve abban az esetben, ha tudja, hogy a két lövés közötti idõ eléséges a táv leküzdéséhez.

Hát az fura tekintve hogy a HE nem nagyon pattan le
nekem hetzerrõl a 152-es HE 😊
De nem ez a mindennapos eset. Extrém kivételeket mindig lehet villogtatni hogy huu nézzétek de telibe talált a hummel mikor 50-el téptem meg de lepattant a kv-rõl a 130-as skuló de attól még a szokásos nem ez.

Ezzel vitatkoznék:

Mint látható nincs arty, se nálunk, se az ellenfélnél. Összesen 4lövést szenvedtem el, amik a tornyot érték, s 1K élettõl fosztottak meg. 😊

Forolto
Hova tünt a banner?

Szerintem StuG vagy StuH.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun