banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Musztafakebab
    ÖÖÖ balra mentem egy E75-el és egy T29-el, szemben meg volt 2 IS4 IS T29 és egy med de az meggondolta magát és be ment középre. 2 IS4-et nem igazán tudtam lőni mert bujkáltak és az E75-öt úgy szedték ki nem mertem őket lőni nehogy havert találjam el. utána az egyik átjött a hídon de hála a jó égnek egy IS3 a másik oldalról jött segíteni. IS3 maximum 1 ütötte a fél Hps IS4-et én meg vagy 5x bár a végén jó beállt de rárontottam és adtam még csomagot a postaládába. A csapat nagy része átjutott a másik oldalon így a másik IS4 nem rám figyelt így 2x oldalba lőve nyírtam ki. Jól látod a tornyot kinyomtam freeből de nem is mondtam hogy stock Tigerről lenne szó. A lényeg az hogy az IS4 nem gondolta hogy megtudom majd verni ezért is nem engem lőtt először de én vittem bele a legtöbb sebzést is.