World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amikor kiléptem a meccsbõl már nem 100%-on volt a hull hanem 80%-on.<#falbav>

100%-on 2200 hull-al hagytam abba a csatát, ahogy kezdtem.Kb. egy percig ment a turbo /3000-es /Az a szar tönkrevágja a motort?Mert más ötletem nincs.

Valaki segitsen légyszives! Hogy a náthás liba faszába van az, hogy 5000-6000 a javitása az IS7-nek amikor még csak belém sem lõttek?????Ma pl. már háromszor volt ilyen.<#falbav><#falbav><#falbav><#conf><#nemtudom><#guluszem1>

ximix
Az amerikai automatákat találtam ha érdekel
PDF
http://www.freepatentsonline.com/4388854.pdf
Ezen az oldalon lehet szemezgetni
KATT
noname23
használd ezt ez mûködik http://iaro.3dmax.hu/

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Nos,az ellenfél tankjait,nagy valószínûséggel az "Üsd a vasat elvtárs" napközi otthonos óvoda,csökkent képességû nebulói vezetik.És mivel tudjuk,hogy fejlesztõ barátaink,különös figyelmet fordítanak a kisdebil Orosz gyermekek lelki világára,ezért nem csak op tankokat raknak alájuk,hanem még egy csürhét is képeznek belõlük!
Így garantálva van a közösségi összetartozás érzése és a stabil lelki fejlõdési folyamat is.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Hmm én meg az elõbb találtam a polcon egy könyvet😊 Páncélosok Akcióban😊

Nem igazán az jött le belõle hogy mekkora szar a KT.. föleg amikór 11 IS-2 vágott szét az ember meg 17 másik tankot..

Meg a Jagdtigeres részben az van hogy nem nagyon lõttek ki JT a ruszkik...

Eagle16
Ó hogy rohadna meg az imageshack.

LINK

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
WTF

Na valaki magyarázza már el, hogy itt hol a balansz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Olvastam egy sztorit valahol régen. A háború után a Prinz Eugen nehézcirkáló legénységének vetítették a szövetségesek berlini díszszemléjérõl szóló filmet. Amíg felvonultak a nyugatiak a Shermanekkel meg Cometekkel, addig a német tengerésztisztek füttyögtek, röhécseltek, ment a macskazene. Aztán jöttek az oroszok a IS-3-asokkal. Halálos csend, hamuszürke arcok...Szöviknél ugyanez.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A Stark, Herbert - Panzer, Qualität oder Quantität (1982) foglalkozik ezzel (legalábbis a háború utáni korban), de ez nincs meg nekem.
A kép S. Nast hamisítványa úgy néz ki.
A németek foglalkoztak réteges páncél technikájával. A megvalósításról nem sok anyag van kint. Az APDS (fõleg a korai) érzékeny volt a rétegekre, eltört stb., de ellenállóbbá vált a hk. az üreges töltetekkel szemben is.
Tuvok
Hát földrengést emlegetnek, pedig csak kiálltam a garázsból a JT-vel .

ximix
Kicsit más megvilágításba került a téma 😊 a német ifjak fantáziája határtalan .
a képen bár a t-72 rétegelt páncélja van de a másik oldalon ( ami gyanús volt) egy darabol készült páncél van és az alsóra ültették a felsõt a leírás alapján azt akarták ha jól értem kihozni, hogy 70% vékonyabb rétegelt páncél megfelel a tömörnek pl 100mm rétegelt = 170 tömör

Saját meglévõ könyvembõl.

Hilmes, Rolf - Kampfpanzer heute und morgen - Konzepte - Systeme - Technologien (2007)
noname23
a második linkben van egypár photoshop-os kép lol

Ez kamu. Egy T-72-e páncél, kis photoshop után.
Köszi ismerem a http://www.kotsch88.de oldalt de ez a háború utáni technika.

ximix
Itt van egy ábra a rétegelt páncélról

.
A forrás
http://www.nexusboard.net/sitemap/6365/e-100-panzer-tiger-iii-t296741/
ximix
Annak idején a WOW-ban is voltak ilyen obégatos emberek kaptak egy ignorét és csönd volt. A végére már törölni kellet a listából, hogy beférjenek az újak 😊

Töltõ szerkezetrõl csak az újabbakról találtam
http://www.kotsch88.de/l_artikel_autolader.htm
.
Sok WWII. kép
http://anonymous-generaltopics.blogspot.com/search/label/Jagdpanzer%20IV
és itt is
http://lode.valka.cz/index.php/f/500019
A Wiki -n el van írva:
a 150-es 220mm ütött át
a tervezett 250-esnek írtak elõ 400mm is.
Földrengés volt.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

DummyBoy
Lesz ma Tuvok? Ha nem akkor én mondom ...

Hírlevél?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

szabii98
ok xd

I met God. She's black

lehet vele nyomni 1200-1300-as köröket is
szabii98
VK3601Hval eddig mennyi a rekordotok? Nekem 962exp és 24k credit

I met God. She's black

Igen az APCBC-nél szerintem is nagyon csökken. Azért 15 kg lövedék ennyire vesztené az "erejét"? Az ûrméret alattiak ezért vesztik jobban nagy távolságon, mert kicsi a tömegük.

Sebastian Nast -nak is van, gondolom ilyen kalkulált értéke a 12,8 cm-re. Én semmi általa említett könyvben sem találtam róla infót sajnos.

Drchschlagsleistungen der 128mm Pak/KwK 44,
Mit panzerbrechendem Vollgeschoss (AP)
auf 1000m bei 90° = 265mm
auf 2000m bei 90° = 230mm
auf 3000m bei 90° = 199mm
Mit panzerbrechendem Hartkern-Geschoss (APCR)
auf 1000m bei 90° = 357mm
auf 2000m bei 90° = 310mm
auf 3000m bei 90° = 268mm
Mit panzerbrechendem Hartkern-Geschoß mit abwerfbarem Treibspiegel (APDS)
auf 1000m bei 90° = 411mm
auf 2000m bei 90° = 359mm
auf 3000m bei 90° = 308mm

A németek már a háborúban is alkalmaztak rétegelt páncélt (ha jól emlékszem PzKpfw III torony eleje), de ezt nem fejlesztették tovább, vagy csak én nem tudok róla.
Az angol APDS amúgy a sivatagban zsákmányolt német Panzerbüchse alapján született. Ekkor eszméltek rá erre a módszerre és fejlesztették rohamosan...
Az orosz infra meg ki tudja mikor készült volna el. A háború után még a németek dízelmotorját (Junkers Jumo 205) is jobbnak találták a sajátjukénál (az angolok is lemásolták).
A szovjet JS "problémára" a németeknek esetleg volt egy X-7 'Rotkäppchen' nevû levegõ föld rakéta is (drótvezérlés). 2,5kg üreges töltet, 300 db. legyártott mennyiség.
Vagy városi, közelharcban Panzerfaust 150:
280–320 mm átütés, hatótáv 150m.
http://de.wikipedia.org/wiki/Panzerfaust
Kezdõ lökés az orosz RPG-nek... 😊
PEdig az iskolabuszt a mobilitása és az álcázhatósága tökéletessé teszi a scout munkára.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

noname23
Az mondjuk lehet vész jel is arra nem gondoltál?
egy T44 volt az akkor?

noname23
Azaz az nagyon gyökér omfg detto ez a szitu volt el hallufon.

Gyúrunk wazze?

Én is kamillázok csak, annyira szarul jön a pénz.. olyan mintha nem prémium lenne.... tök jó ha adnak 250 goldot a prémiumra, csak kiveszik a prémium pénzt😄

Mi a francot tekergettek megint a russzkik? Ilyen szarul még nem fizetett a játék.Pár hónapja prémium nélkül is sokkal jobban kaptam mint most prémiummal.<#guluszem1><#wow1>

Valami hasonló genetikai hulladékkal,én is összeakadtam tegnap.Ahogy elkezdõdött a haddelhadd,a végéig egyfolytában nyomta a támadási szektoros baromságát.Le is vettem a hangot nullára mert iszonyat idegesítõ volt.Kérdeztem is tõle,hogy "buzi-e vagy"?
Nem válaszolt,tehát akk az. 😊

marko37
bocs mindenkitõl a rengésért de egy kicsit edzettem<#eplus2>

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

I.C.ram
Chillin nevû játékost ismerítek? Iszonyat idegesítõ egy pöcs 😛 Állandóan nyomja az elején, hogy "GG we lose" stb, ha meglátja, hogy picit esélyesebb az ellenfél csapata... Ilyenkor azt csinálja, hogy az iskolabuszával elkezd scoutolni, és berohan az ellenség közé. Nekünk meg ugye nem lesz tüzérségünk a játék maradék részében, hála neki.
Hallottam az IS-3-asok '67-es háborúban nyújtott teljesítményérõl, jól helytállt a páncéljuk. Valóban nem volt valami megbízható, ez maitt gyártottak belõlük olyan keveset. Úgy tudom fõleg a futómûvel voltak bajok, az IS-3M-nél javítottak a hibákon, de nem sikerült maradéktalanul kijavítani és inkább áttértek át más nehézharckocsira, ami történetesen a T-10 volt.

Már az IS-3 nagyon erõs páncélzattal rendelkezett, az IS-4, IS-7 típúsok pedig kifejezetten brutálisak ezen a téren. Tulajdonképpen az APFSDS és a komolyabb HEAT lövedékek megjelenéséig (ami kb a '60-as évek eleje) szembõl kilõhetetlenek lettek volna. Oldalról se piskóták, onnan is megizzasztották volna az átlagos közepes harckocsikat. Szerintem ez '48-'49-es gépektõl nem kis teljesítmény.
Az Object 277, 279, 770 is nagyon jól védett gépek voltak, de azok már tíz évvel késõbbiek, akkor már nem olyan kiemelkedõen jók. Úgy alakult a helyzet hogy nem volt szükség ezekre a gépekre, jobban megérték a kisebb nehéz harckocsik és az MBT-k.
Sajnos makettként se építhetõk meg se az Objectek se a nagyobb számozású IS-ek. 😞
A sorrend majdnem mindig a kovetkezõ:
lánctalp - motor/torony/ágyú - rádió

A lánctalp mindenképpen legyen az elsõ, mert az határozza meg a gép teherbirását, és az esetek többségében a jobb ágyúkat/motort/tornyot nem birod feltenni amig az alap lánctalp van.

Torony akkor kell elõbb mint az ágyú ha:
- szignifikánsan jobb armorja van mint az alaptoronynak
- a jobb ágyú nem kompatibilis az alap toronnyal

Rádió - ahogy már irták - akkor fontos ha scout vagy. Akkor az ágyúk elõtt kell.

Ha jelent valamit, 67-es arab-izraeli háborúban egyiptomi IS-3-asokról csak úgy pattogott szembõl az izraeli M-48-asok 90-ese. Nemcsak AP, HEAT se vált be, mert túl nagy szögnél nem mûködött a gyújtás, az IS meg igencsak generálja a slope-ot. Ki kellett õket manõverezni, addig ment az adok-kapok.

IS-3 leginkább magát tudta megverni, mert békeidõben is többet állt valami mûszaki gond miatt, mint ment.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

OFF

Valóban, a csuka orr nem valami elõnyös. De a harctéri körülmények közt a harckocsi alsó részét jó eséllyel takarja ki az aljnövényzet vagy a tereptárgyak, nehéz oda célozni.

Az ágyú amihez kalkuláltak a 10,5 cm L/56. Nem tudom miért erre.
Távolságok: 100, 1000, 1500, 2000 méter. 90 fokos (függõleges) páncélzatra.
APCBC: 240/200/180/160 mm
APCR: 320/260/220/190 mm
APDS: 330/290/260/240 mm

Összehasonlítás képpen a 8,8 cm L/71. Ezek a te könyvedbõl származnak, lehet hogy yard a távolság, de ezt már tárgyaltuk. 😊
APCBC: 232/204/190/176
APCR: 304/257/234/213

Szerintem a 10,5 cm-esnél túlságosan nagyok a csökkenések, egy 105 mm-es lövedéknek jobban meg kéne tartania a mozgási energiáját.

Ez a "mi lett volna ha tovább tart a háború" technikai szempontból roppant érdekes. Kiváncsi vagyok a németek megoldották volna az APDS köpenyleválásából adódó stabilitási problémát vagy az övék is olyan gyatra lett volna mint az angol 17 fontos? Illetve a 10,5 cm-es ágyúk, a 8,8 cm L/100 ágyú, hosszabb 12,8 cm-es ágyúk teljesítményére is. De ezeket már soha nem tudjuk meg.
Ha valami miatt a németek talpra állnak (ami már alapjában véve képtelenség) és tudnak termelni akkor folytatódna a háború. A németek újítanak mondjuk E-szériával, akkor az oroszok is kénytelenek. Meggyorsítják az IS-3 tesztjeit és gyártósorra viszik. Ha szükséges felszerelik a 122 mm BL-9-es ágyúval. Esetleg megjelennek az ISU-122-1 vagy az ISU-122-3 illetve az ISU-152-2 típúsú vadászpáncélosok. Ha nagy szükség lenne rá akkor talán még az IS-4 is harctérre kerülne (ami '46-ban igen csak kilõhetetlen gyanús). Valószínû az oroszok is fejlesztenék a saját automata/félautomata töltõjüket, infrájukat, nagyobb hangsúlyt fektetnének az optikák minõségére stb stb.

Én abból indultam ami volt, IS-3 és a KT azzal a felszereltséggel amivel létezett.
Köszi. Rosszul tudtam nem osztrák, német. 😊

A töltõ szerkezetekrõl nem tudsz valami rajzot stb. ?

Itt van egy repülõbe szánt ágyús megoldás, de ez nem az:

Die 8,8-cm-Düsen-Kanonen „Düka 88" und „DK M 43"
http://www.cockpitinstrumente.de/

ximix
Találtam egy ilyet is itt is emlegetik a hajtómûvet
KATT
meg itt is
http://fingolfen.tripod.com/tiger/vk4502p.html
.
A Voith cég a wiki-n
A Tigrincset elég rendesen kivesézik ezen a fórumon
KATT
Egyesek beszarnak a földrengéstõl. A te esetedben a földrengés szart be tõled. <#idiota><#idiota><#idiota>

Földrengés volt??😮
Nálunk nem.
Az én közelemben nem mer rengeni!<#gonosz2>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

A T-54 "tesztet" itt linkelte be valaki. Jugók próbálgattak állítólag...

A csukaorr azért nem a legelõnyösebb volt, késõbb ahogy lecsengett a divathullám már nem használták.

Persze érdekel, én eddig semmi hivatalost nem találtam a harckocsiágyú változatából.

Azért nem kell elfelejteni, hogy a németek is teszteltek újfajta lövedékeket, úgymint a leválóköpenyes félét, üreges töltetet (volt sima csövû nem huzagolt csõ erre a célra). Azért a Panzerfaust is eléggé fejlõdött, Berlin ostromában a rengeteg hk. kilõttek vele. Nem véletlen, hogy az oroszok körében az ágyrugók oly népszerûek voltak ekkor (a hk.-on)...
A rádiót a light tankokkal fejleszted ki, tehát azzal nem kell foglalkozni. Így elsõnek a lánctalpat kifejleszted, hogy feltehesd az erõsebb ágyút, amivel nagyobbat sebzel. Ha többet sebzés, az több exp is egyben, s akkor ez így eredményes lehet. Következõnek kikutatod a tornyot az élet és látótávolság miatt, ha ez megvan beleteszed a motort.

A végén fûszerezhetjük rammerrel, stabilizátorral, álcahálóval, CO2 tartállyal stb.

Igen talán azonos azzal az osztrák (ha jól tudom) céggel. Lehet úgy mûködött nem tudok szinte semmit róla.
Egyébként, a minap belefutottam egy csatába, ahol tõlünk, -rajtam kívül- mindenki német tankkal nyomta, s valami eszméletlen nagy aratást rendeztünk. Ha jól emlékszem összesen 3tankot vesztettünk. 😊

I.C.ram
bár lehetne aranyból XPt venni... Pénzem is alig van. 60km van, és alig csordogál a pénz a Ferdivel. Más tankom meg nem nagyon van, csak egy Leo meg egy KT.
ha már itt tartunk, errõl nem olvastam FAQ-t. úgy általában mit érdemes fejleszteni elõször a tankokon, gondolok most rádióra pl és a többire amivel jobb, gyorsabb, erõsebb stb. mindig egyet érdemes kimaxolni és aztán a többit vagy fokozatosan mindegyiket fejleszteni, csak kicsit egyikre többet tenni, tehát sorrendet kialakítani?

The Matrix has you...