A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #10070 Szerintem ez várható volt, csak nem gondoltad hogy valami is jobb lesz mint a felülmúlhatatlan és elpusztíthatatlan IS sorozat. 
De viccet félre téve megértem hogy gyengítik őket, a belinkelt videók alapján tényleg elég erősek. T32 szemből nagyon jól teljesített, a fejlesztett torony tier VIII-as géphez képest valami brutális páncélzatú (sőt tier X-esek közt is), T29-esre ami VII-es szintű tank IX-es szintű ágyú stb. Ugyan még nem játszottam velük, de nekem úgy tűnik, hogy a WoT-ban kicsit felülmúlják a valós harcértéküket.
Körülbelül Királytigris, IS-3 szintűek voltak, de ezek is ugyanúgy szenvedtek volna az alulmotorizáltság megbízhatatlanság miatt mint a KT. Ettől függetlenül jól néznek ki és szívesen megépítenék egyet makettként (már ha lehetne kapni).
Más. Várható idén az E-sorozat a WoT harcterein? Mert szeptemberről maradt 250000 free xp-m, amit az E-sorozatre szánnék, de ha belátható időn belül nem rakják bele őket a játékba, akkor lehet elköltöm inkább az amerikai heavy tankokra.