418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• LeonSilver
    Van olyan, akinek minden online játék (cs,dod,rof,wot,l2,stb) ilyen e-penis verseny Dummy. ;) Öreg szaki vagy már, szerintem Te is tisztában vagy ezzel :)
  • DummyBoy
    Miért is lenne szégyen? Miért kellene BÁRMILYEN eredmény miatt szégenykezni? Ez nem ilyen "kinekvananagyobbfasza" verseny ...

SU152-vel alig van killem ... igaz, hogy 30-50%-okat ütök majd mindenbe (Bizonyos szint felett ...) de a lassú reload miatt nem én killelek ...

Most akkor nekem is szégyenkeznem kell?
  • LeonSilver
    Nem tudom mi bajotok van a Lee-vel :P
    Én a lájtos ámedikaki ágon indultam meg úgy, hogy T2 - M2 - M3 Lee - M4 Sherman. Tegnap este meglett az M4A3E8 Sherman de a Lee-t megtartottam mellé. Nagyon szeretek vele funolni, és ugyan nem 7 csak 5 volt a legtöbb killem vele szerintem annyira nem fosch kis kütyü ez. ;)
  • [NST]Cifu
    Sikeresen saját magadnak mondasz ellent. Ott van a T-29, KT a sebzetteknél, azok killjét akkor más "happolta el" előlem? Elvégre is a 128mm-essel nyilván csak karcolgattam őket...
  • [NST]Cifu
    Azért az valahol tényleg furi, hogy egy ilyen kör után is csak 802xp-t kaptál... :S
  • Szakesz
    Na ez az, mekkora láma már,hogy Lee-vel nem IS-eket meg tigriseket öl amikor mi már loltraktorral megcsináltuk a 15killt 1csatában, s persze a legkisebb tank amit kiiktattunk is egy Maus volt.
  • noname23
    ez a kill dolog
    bameg ez a legszarabb "én öltem húha" szöveg
    helyesen így szól én lőttem bele az utolsót

amúgy meg elég szégyen hogy ez a legjobb eredményed
    majd ha lessz benne legalább IS KV-3 TII stb. értékelhető szintü tier akkor talán
    de akkor se te ölted meg mert ahhoz legalább 1v1-ben kellene
  • Achmed927
    Ez jó volt lammaer. :D Nekem 7 volt ugyebár a legtöbb kill aminek te is szemtanúja voltál. :D Jah Hell voltam. ;)

Végre felgyújtottuk ezeket a szarcsi foscsi Lee-ket. :D Most jöhet a T1 szenvedés.
  • noname23

• lammaer
    Ezt meg kell osztanom beszartam rajta - és végig gyaláztam a cseten mindkét csapatot, egy se mert visszaszólni :)

Nyilván nem 1vs1 volt és nagy mák az egész, de az összes amelyik meghalt rám vadászott és nem hátul bújtam :)

Az utolsó meccsem LEE-vel mielőtt felgyújtottam:

És a csattanó - elbuktuk :)

• erdos
    Azt nem figyeltétek meg hogy a találatot sokkal jobban beszámolja mint eddig? egyszerűen boldog boldogtalan belémtrafál akár az a20 akár a t44 van alattam, eddig meg szinte semmi sem volt, nem találtak el. Ez mondjuk oké csak az akadások ne lennének, seperc egy házoldalban vagyok a lag miatt és még senki sem várta meg hogy begyorsuljak újra, piszok szemetek :D
  • lammaer
    Tudtam hogy jo hatassal vagyok rad :)
  • Renegade
    ha az utsót szeded, akkor megold mindent, igen ez a beta, jövőre jön a full és a reset

illetve a banner alatti [egy kis alapozó] részt olvasd el.
  • [NST]Cifu
    Ha hiszed, ha nem, Campinovkán már én is scoutoltam Ferdivel. Csak nem volt túl sikeres (Pinokkió..., vagy ahogy Asmo elnevezte, Unikornis).
  • exoterm
    Nem nagy cucc.
    -3 arty, 2 medium tank és én is3-al. No kit küldenek scoutolni, csak nem az is-3-at? muha
  • [NST]Cifu
    Végül lehet azt mondani, hogy csak Lammaeréknek akartam vagizni... Az eddigi legjobb eredményem Ferdivel (és úgy anblokk TD-vel):

Persze ehhez az eredményhez egy jó csapat is kellett (meg egy elég béna csapat a túloldalon), aki elviselte, hogy szinte végig az indulóhely előtti magaslaton campeltem... :S

Vajon mit lehetne vele elérni, ha még az álcázás is működne nála...
  • lammaer
    Végülis, tök jó, lehet ingyen tolni prémiummal :)
  • a.carkey
    3001P alap változatával voltam minimaus mögött a 2. legerősebb tank a sorban. :)
  • XenHai
    Nem ár az e-100 ast várom a legjobban
  • TDantes
    Azért jó lenne ha valami támpontokat adnának. Mégis mire számítsunk, meg iparkodhatnának is azokkal a patch-ekkel. De ahogy mondtam, most reménykedek. Hátha összeszedik magukat.

De lehet, most megint hónapokig semmi hír, semmi patch...csak a nagy semmi lesz.
  • CharrDen
    Ez a patch az orosz szerveren is lesz? Ha igen, mikorra várható?
  • Met
    Bazeg milyen csata volt, a végén egyedül maradtam 30%-os M2 egy su valamennyi ellen.
    Odavánszorogtam elé és 2 lövésből kinyírtam. :)
  • Eagle16
    Az amcsi nehéz tankoknak (Tier 7-10) most nem annyi páncéljuk van, mint amit kiír az adatlap, hanem annak a 120%-a. Ezért a következő patch-ben lecsökkentik ezt 100%-ra, illetve lehet hogy a 105mm-es ágyúnak is csökkentik a ROF-ját.

Viszont erősítenek majd a T1, M6, T20 és T23-as tankokon.

davidbog: az E sorozat még nagyon soká lesz, szerintem nyugodtan költsd el. Olvastam valahol régebben egy időbeosztást, ott az E-széria a legvégén volt.

exoterm: te meg húzzá' haza a csítertankoddal, senki nem kérdezett
  • exoterm
    Hát tegnap találkoztam egy t-29-el (isuval vótam) és kerek 80%-ot sebeztem belé míg az ő lövedéke lepattant úgyhogy be kellett segítenie pinokkió barátunknak. :)
  • TDantes
    Engem is ez érdekel a legjobban, mert ha igen már most elkezdek félre tenni rájuk.
  • TDantes
    Hm, ugyan hogy? Leszednek 10 centi acélt a tornyukról? Még így is rohadt vastagok maradnak

Amúgy nem tudom, szerintetek az IS3 lett gyengébb, vagy a Királytigris erősebb? Valahogy könnyebben szedem le az IS3-akat. Aminek örülök, csak nem tudom mitől van.
    De az is lehet, szerencsém volt, és a IS3-at bénább játékos vezette.
  • davidbog
    Szerintem ez várható volt, csak nem gondoltad hogy valami is jobb lesz mint a felülmúlhatatlan és elpusztíthatatlan IS sorozat.

De viccet félre téve megértem hogy gyengítik őket, a belinkelt videók alapján tényleg elég erősek. T32 szemből nagyon jól teljesített, a fejlesztett torony tier VIII-as géphez képest valami brutális páncélzatú (sőt tier X-esek közt is), T29-esre ami VII-es szintű tank IX-es szintű ágyú stb. Ugyan még nem játszottam velük, de nekem úgy tűnik, hogy a WoT-ban kicsit felülmúlják a valós harcértéküket.

Körülbelül Királytigris, IS-3 szintűek voltak, de ezek is ugyanúgy szenvedtek volna az alulmotorizáltság megbízhatatlanság miatt mint a KT. Ettől függetlenül jól néznek ki és szívesen megépítenék egyet makettként (már ha lehetne kapni).

Más. Várható idén az E-sorozat a WoT harcterein? Mert szeptemberről maradt 250000 free xp-m, amit az E-sorozatre szánnék, de ha belátható időn belül nem rakják bele őket a játékba, akkor lehet elköltöm inkább az amerikai heavy tankokra.
  • LeonSilver
    Miért nem használod mondjuk ezt a qrva képek feltöltésére ? ;)
  • LeonSilver
    lol :D
  • Eagle16
    Hehe...T29-est és a T32-est gyengíteni fogják, mert kicsivel jobb a statisztikájuk mint a szovjet/német társuknak :D Hát igen, szegény orosz játékosok biztos meglepődtek mikor valami kilőtte őket a csodálatos Is-3-asukból, ezért aztán most le nerfelik őket hogy ilyen ne történhessen meg többet.
  • ZzoleE
    (Dupla post ftw!)
    Ha esetleg vkinek nem jönne be: http://postimage.org/image/1qbtrx9b8/
  • ZzoleE
    Arty probléma aktualitása miatt mutatok Nektek egy régebbi képet. Nekem nagyon tetszett :D

• TDantes
    Más se hiányzik a boldogságomhoz, csak a tier hatos német arty...

Amúgy most reménykedek lesz ebből a játékból valami, elvégre kiadták a amerikai tankokat, akkor amikor ígérték, nem halasztották el hatvanhatszor, nem csúsztak hónapokat.

Hátha végre összeszedik magukat, és alakulni fog ez.
  • balika95
    sziasztok valami hír van a patchekről, idén még várható valami?
    esetleg 60megás peccs a tier 6-os német artyval vag klán rendszer, vagy nincs több peccs az eu szerver indításáig?
  • Eagle16
    A beszólás a kedves SPG játékostól.
  • TDantes
    Első képen mi a gond?
  • Eagle16
    Azt írtam hogy NEM vettem észre ilyet, szóval nem :D

Ha kilépek akkor általában azért lépek ki mert éhes vagyok, vagy mert valami nagyon felidegesít.

Pl. az ilyenek:

Igen, egy Bison volt...
  • TDantes
    Nem lehet, hogy elfáradtál, lag-olt a szerver, nem volt szerencséd, elbasztad, és ezek közül valamelyik nem lehetséges ok? Nálam ezek szoktak lenni
  • Eagle16
    Jól bírod :D

De amúgy hétvégén nekem is volt ilyen és nem vettem észre hogy a vége felé feltűnően kevés xp-t és kreditet kaptam volna...
  • XenHai
    Mit hekeltek?