World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oh, igaz, akkor igazad volt, tényleg nem kerülhet(ne) tier 9-essel össze.

Mondjuk még Vk45-ben ülve egyszer sem láttam Stug-ot.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Amennyiben fehérek a betûk, akkor a közösbe írsz.

Amúgy azt valaki megtudná mondani hogy ctrl+enter megnyomásával is csak teambe írok nem pedig közösbe?

Tuvok
A Stug a táblázat alján külön van kiemelve, azt nézd .

A Pz3-nak nbõven van esélye Stug ellen, lánctalpat lelövi, vagy beáll mellé/mögé, hogy megakadályozza a forgásban, és a Stug halott . És ez az össze tanks vs. TD párbajra igaz ugye ..

Jellemzõ, és nem meglepõ, hogy más célokkal, más stílusban játszunk, és pont ez lehetne a játék hatalmas elõnye, hogy minden igényt kielégít, ezzel szemben ugyanazokkal a dolgokkal bosszant szinte mindenkit . Ha valamire credit kell, összegyûjtöm az arra megfelelõ tankkal, a bevétel garantált, függetlenül az élménytõl, gyõzelemtõl . A gyõzelem, az élmény viszont nem garantált, ha én kúrok el valamit, akkor szidom magam eleget, de a játék gyerekes hülyeségei miatt nem kimondottan akarok már bosszankodni, és a legbosszantóbb az egészben, hogy ígéretbõl van a fa alatt bõven, de érdemi javulásból semennyi sem .
Ha azt a minõséget kapom amit elvárok, és látok benne rációt, akkor majd elgondolkodom prémium vásárláson is, de addig egy fillér sem . Elvbõl .

Sztem fizetés szempontjából igazán nem panaszkodhatunk.

Alaptétel: a játéknak pénzt kell hoznia.

Ehhez képest, a komplett tartalmat (az EGÉSZET) el lehet érni ingyen (kivéve a prémium tankokat, de az kb lófütty), nem vagy rákényszeritve hogy fizess. Igen, a platoon tartalmat is elérheted ingyen, mert a platoon lead fizet helyettünk.

Nincs szintkorlát, nincs mesterséges akadály az ingyenes játékosok elõtt, és aki fizet egy csatában nem kerül egy játékos fölé igazságtalanul (mert a pénzes pasi Panthere ugyanolyan mint a free pasi panthere).

Én sokkal szemetebb lennék, ha az én játékom lenne (pl csak az MEHET platoonban, aki prémium).

a.carkey
Mondjuk ez a chat rendszer is kalap kaki. Ha ezt javítanák, már ehetõbb lenne az egész.

Tuvok!
Ha Hetzer bekerül TIER9es csatába, Stug miért ne kerülhetne? 😊

A medve nem játék.

Viszont ha már ennyit beszéltünk róla, lehet veszek egy Stug-ot, hadd lássam már, mire ez a felhajtás.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Engem viszont a nyereség hajt...mert abból tudom fenntartani a tankomat.

Engem nem nagyon zavar, ha PzIV-essel(ami szintén tier , igaz tank és nem TD, így más a helyet) magas tierûek közé kerülök, lazán össze szedek egy valag creditet. Vagy nem, van hogy egybõl megnyuvasztanak, de ha nem vagyok nagyon béna, szépen keresek. Van hogy jön szembe egy KT, leszedtem 60% körülire, aztán kilõtt. Én nem lõttem ki senkit, de mivel sokat sebeztem egy magas szintû tankba, nagyon jól kerestem.

És ez nekem igenis fontos, mert kell a credit, mert creditbe kerül minden. Ha ingyen adnák a tankokat engem se érdekelne, de én már csak ilyen anyagias vagyok.

Persze, igaz, a sikerélmény is számít, meg hogy élvezetes legyen a csata, de hát a Hertzer is sokszor kerül a nagyok közé, és mégis sokak szerint nagyon élvezetes, mert jól megtudja szívatni a nagy tankokat. Nem én mondtam ezt, de hallottam nem egyszer.

És szerintem a táblázat szerint összekerülhet. Valamelyikünk rosszul lát. Lehet én, de én még mindig úgy látom hogy a tier 5-ös TD összekerülhet tier 9-es tankkal.

Elhiszem hogy szívesen mennél azonos tier-û tankokkal csatába, de figyelj már. A Stug összejöhet a PzIII-al is, amint már említettem. A PzIII-nak nem sok esélye van a Stug ellen, még se mondja azt senki ,hogy mennyire nem fair dolog ez.

Bár nem értek a TD-khez(csak Ferdim volt) de bizonyára meg van a módja annak is, hogy kell a Stug-ot használni ha Tier8-9-esekkel kerül össze.

Tuvok
Inkább egyél valamit .

LSSAHPAUL
<#bohoc> azt hittem nem vagy online... lelõtted a poént.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Tuvok
Õszintén, mikor láttál te engem platooban Stugozni utoljára ? <#idiota> 😄

Tuvok
Szó sincs veszekedésrõl, értelmes emberek eszmecseréje a játékról 😊

LSSAHPAUL
Tuvi! Nem lehet hogy miattunk kerülsz te is be nagyobb tierbe a stugoddal? Legközelebb próbáljuk ki hogy ha nem 8-10 tieres platoonnal játszol akkor is betesz-e!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Egyrészt nem értetted meg mirõl beszélek.

Másrészt, legerõsebb német ágyú? Pffff Óh igen, csak egy rakás esetben annyit ér, mintha papírgalacsinnal dobálnám az ellenséget.

És nem az a probléma, hogy berak a nagyokhoz. Arra válaszoltam, hogy a Stug-ot is berakja nála nagyobbakhoz, csak míg a Stug így is tud nyereséges lenni, addig egy Tier 8-as tankkal már jóval nehezebb nyereséges kört csinálni.

És ez nem baj, csak ha valaki annyira ,,ért" ehhez a játékhoz, el kell fogadnia, hogy néha olyan csatákba kerül be, ahol a csapat felét nem tudja sebezni. Ez van.

Érthetõ-e ez?

Ez a társnak tekintelek duma meg veszekedés...én nem veszekszem. Ha valaki megsértõdik, az az õ baja. Nem hiszem ,hogy bármi rosszat mondtam volna, és különben is, ha majd Tuvok-oknak valami nem tetszik, akkor megmondja õ maga, nem hiszem hogy szüksége van arra hogy védelmedbe vedd, fõleg úgy, hogy nem támadtam .

Az hogy mennyire ért hozzá, tudom hogy régi motoros, biztosan ért hozzá, sõt nálam bizonyára jobban is, de én se tegnap kezdtem. Elég régóta benne vagyok, talán én is értek hozzá valamennyit.

Tuvok
A Stug max tier 8-ig kerülhetne be a táblázat szerint .

Mint már többször írtam, nem a nyereség hajt, nem érdekel ha veszteséges a kör, creditem (jelenleg) több van mint elég, és - mint írtad - például Stuggal bármikor visszahozom a veszteséget . Az xp jobban érdekel valamivel, de számomra az élményt a gyõzelem és a hangulatos csaták jelentik . Szeretek legyõzni velem egyszintû, vagy tõlem valamivel (mondjuk 1-2 tierrel) nagyobb ellenfelet 1v1-ben, amibe nem avatkozik bele például az arti . Szeretek összedolgozó csapatban mozogni, és minél több ellenfelet kilõni (tudom, hogy nem ezért jár az xp, de a focit is gólra játszák) . Szeretem túlélni a meccseket, ami ha nem sikerül, akkor fair harcban haljak meg, ne 1 lövésbõl 5 tierrel magasabb tanktól, vagy hátulról puffogtató artitól .
Szívesen mennék kizárólag azonos tierû tankokból álló csatákba, ahol az esélyek közel egyenlõek, a legtöbb a tulaj tudásán, saját tankjának elõnyeinek kihasználásán múlik, nem a balszerencsén, hogy melyik saroknál találkozok Stugban ülve egy IS4-gyel . Ez nem kihívás, hanem elõre kiszabott esélytelenség . Nem 2-3 olyan tankot szeretnék, amit tudok sebezni egy csatában, hanem 10-et, vagy akár 15-öt is .

De tudom, "ez van, ezt kell szeretni", meg hasonló frázisokkal le lehet engem is szerelni, nem is világot megváltani akarok, csak a játékban sokkal több speciális igényt kielégítõ lehetõség lehetne, több tucat játékmóddal, amik valóra váltására jelenleg kb. 0 esélyt látok .

Na!Szerintem meg.már úgy sincs olyan sok hátra a teljesig.Javaslom,hogy függesszük fel ezt a mi éri meg,mi nem,meg miért kell fizetni,miért nem,meg ki a hülye ki nem az stb stb.Úgy is csak összeveszés lesz a vége.

De hogy addig se maradjunk téma nélkül,javaslom beszéljünk arról,hogy Jeges miért ilyen fasza legény!
Vagy nem jó?...<#rolleyes>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

igen bocsáss meg hogy kihagytalak, nem volt szándékomban.
Tdantes:
bocsáss meg nekem nem akarlak megbántani, de szerintem itt nincs túl sok call of duty-s és te neked komolyan az a probléma, hogy téged kt-val berak nagyokhoz? a 2.legerõsebb német ágyú felrakható rá és neked az a kevés?
nem akarok veszekedni veled (vitatkozni azt lehet) de egy kicsit jobban tisztelhetnéd a társaidat, már ha õk társnak tekintenek téged, és akivel veszekedsz (tuvok) szerintem eléggé ért a játékhoz, fõlleg a Jt-hez...
Értem, most nem háborgok, csak felcseszte a game az agyamat.
Nem azt mondom h nem fogok prémiumot venni, most is van kb 3K goldom még rá 27-tõl 250/nap, és ma vettem 30 naposat, de mint valaki már írta hozzá vagyunk szokva hogy ingyen kapunk dolgokat, és ez azért fura.

Engem kihagytál a sztoriból! Fel vagyok háborodva grrr!!!
:spam:

zalkad
Hát, ha játszottál EA nevével eladott játékot, akkor tudod mirõl beszélek 😊
Nem azt mondom, eljátszogatok egy NFS -el, vagy egy FIFA -val, de a WoT -ra inkább ne szabaduljanak rá <#shakehead>

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

Én mindig mondtam, a KV-2 egy nagyon vicces tank.

Tudod, én is játszottam egypár játékkal, s a felháborodás oka többnyire az volt, amikor valaki pénzzel elõnyhöz jutott, olyan elõnyhöz, amit egy (ha megengeded tõled idézek) "zsidó" játékos, mint én, te meg még páran egyszerûen nem tudott behozni.
Ehhez képest itt semmilyen hátránya nem származik valakinek, ha tegyük azt egyedül játszik, viszont Platoonban mégis kényelmesebb, s igen, hangsúly a kényelmesebben van.

Értem mit akarsz nekünk elmagyarázni a kukutyini macskangoloddal, csakhogy te se próbálod megérteni, amire próbálunk rávezetni páran.

Körülbelül. Épp ezért jó, hogy nem az EA adja ki. Az EA tán törõdne vele, hogy egy adott tanknak melyik részén milyen vastag volt a páncélzata? Fenét.

A Tigris mindenütt 100 mm lenne, és idõnként elsüthetnénk valami extra képességet, varázslatot, úgy száguldna mint a BT széria tankjai...

HE lövedéket betölteni, oszt hajrá...de miért a Stug miatt sírsz?
Tudod mi a siralmas? Mikor KT-vel bekerülök úgy 6 tier 9-10-es tank mögé Sebezni nem nagyon tudom õket, ellenben hatalmas mínuszt kört lehet csinálni. Míg a Stug csak tier 5-ös , vagyis akármit csinálsz, akármilyen csatába rak be, mindenképp nyereséges lesz a kör.

Egyébként, ha nem néztem el , a fejlécben lévõ táblázatot, a Stug minden további nélkül bekerülhet Tier 9-es csatába. Semmi hiba nincs itt. Ha be kerülhet, be is fog.
Most én is sírhatnék, hogy ha Pz III-al megyek, hogy mer a gép ellenem betenni egy Stug-ot? Hogy érvényesüljek így? Nem tudom kilõni!

Én is szeretnék arty-k nélkül játszani, de ez van. Ennyi erõvel mondhatnád, de szar a CoD, a rohadt fejlesztõk vegyék ki belõle a mesterlövészeket, mert mindig kilõnek, és az nem ér, és ideges leszek tõle.

Tízszeres eltérés biztosan nincs. Általában én mindig tudom, nagyjából milyen nagyságú XP-t fogok kapni. Volt, nem tagadom hogy jóval kevesebb lett, és ott káromkodtam a gép elõtt, hogy most mi a picsa van, de volt hogy több lett jóval mint amire számítottam. De általában annyit kapok, amennyire számítok.

A csúszásokban egyetértek, de az EA meg a Blizzard...hát egyik se a szívem csücske, az EA egy nyereségorientált cég ami egymás után adja ki a minden egyediséget nélkülözõ játékokat.

Eagle16
*KV-t 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Na teljes a troll KV 😄

152mm-es ágyúval 1 lövésbõl szedem ki a többi KT-t 😄D

Igaz hogy a 2,7-es ROF borzalmas, sõt nem is 2,7 csak 2 kereken a legénység miatt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Te milyen anyagot szedsz, nekem is kell vazze, ki a forgalmazó add meg légyszi.
FLAME ME MORE!!!!!

zalkad
hehe, EA ... pedig képzeld el, lehetne a tankokkal ugratni, lennének felvehetõ egészségcsomagok, lehetne kombóbónuszokat összehozni, a lövés ereje függene attól, hogy meddig tartod lenyomva az egérgombot... sõõõt, nem is egérrel, hanem valami controllerrel lehetne irányítani 😮
Biztos megugrana a játék népszerüsége... de én ott hagynám abba 😊

Ez egy faszfej..........-------
Mi lessz itt amikor open beta lessz?
Eddig ez a fórum egészen jó volt jött eagle megmondta mit vár éppen mindenki, ezután jött kb 50 poszt, hogy fujj de op-artyk jönnek megint, aztán szépen lecsendesedett és ment tovább a normális fórum-vita.
Aztán megjött Cifu, õ elmondta, hogy az xy-os tanknak M8-as csavarral volt a visszapillantó tükör tartó merevítõ pálcának a lefogatása megoldva.(nagyon szeretem olvasni, jó a stílusa is, nameg a tudás ott van neki a szürkeállományban).
Régebben ~2010 nov-okt valaki berakott egy képet, amiben egy magyar kollega ékes tájszólással elküldte az anyukájába az eggyik játékost, jött is a felháborodás. Mostmeg, naponta lehetne berakni képeket a játékról, ahol a társaink száján kiugrál a kultúra.
Most meg: néhány sokcsatát látott játékos, jön elmondja a véleményét, aztán olvasom valaki bazdmegol is azért szerintem ez egy fórum, nem kéne...
2000 csata fölött vagyok, nem mondom hogy unalmas a játék (napi 2-3 óra hétvégén van 6-8-is) inkább úgymondanám, hogy megfontoltabban játszok, olyan hogy egyedül leülök és grindelek az már régen volt, viszont a szépen felhígult nagy tierekben, mindig keresek egy kis platoont. Külön öröm, amikor mondjuk Szakesz mesterrel, lehet játszani, nagyon összetud dolgozni 2 tank, de a teamspeak az feltétlen szükséges, szakesszal sokszor megyek, és azt veszem észre, hogy ha legalább 2 normális reálisan a játékot nézõ ember van a csapatban, már jobb a helyzet, véleményem szerint érdekes kérdés az is, hogy 2010-ben a channelen, folyamatosan lehetett beszélgetni, most meg elmegyek 5 meccset, és nincs új hozzászólás, és ha én köszönök, csak 4 ember köszön vissza a 20-40 bõl, kicsit jobba na összekéne tartani szerintem.
Senkit sem akartam megbántani a játékban: bicajoskema
Faszkivan hogy senkisem érti az én kibaszott álláspontomat... de kurvára, és én vagyok a fogyatékos, tudom mi az a platoon, meg hogy prémium, de nem fogok most ezen vitatkozni mert látom felesleges. Vagy nektek tök 8 mert ti úgyis vesztek prémiumot vagy majd úgyse játszotok a fullal.

Mert ez lesz az egyik fõ bevételi forrásuk.
Ha akarsz a haverokkal játszani akkor a 3-ból EGYNEK (nem mind a háromnak!) meg kell venni az 1 hó premiumot. Ha ezt szétdobják akkor fejenként 700 Ft/hó. Ez nem pénz szvsz rá, de a havi 10 $ sem az.
Tuvok
Például az, hogy hivatalosan pl. a Stug nem kerülhet tier 9-es csatába, ezzel szemben mégis . És gyakran olyanok közé, ahol már tényleg nem lehet érvényesülni, csak a szerencsén múlik, hogy találkozol-e azzal az 1-2 tankkal amit lehet sebezni, mielõtt 1 lövésbõl kilõnek . Ami kezdettõl bukásra van ítélve, az nem korrekt játékélmény szempontból .
És szeretnék artik nélkül is játszani, nem csak random, hanem direktben is, mert többnyire csak tönkreteszik a játékom .

Igen, szeretném tudni, hogy egy bizonyos lövésemért mennyi xp-t kapok, és miért . Részletes infókat szeretnék arról, hogy milyen lövedék, milyen tankba, melyik részén mennyi xp-t ad . Szerintem nem nagy kérés, ha valaki bele akar mélyedni a részletekbe . Érdekel mit miért kapok, mert látszólag két ugyanolyan csatáért is néha 10x-es xp eltérés van, ismeretlen okkal .

A csúszások pedig nem lehetnek kifogások a hibákra, ha már csúsznak, legyen értelme . És ebben különbozik pl. az EA vagy a Blizzard, akik talán egyszer kiadnak egy alternatívát, hogy legyen lehetõség a választásra különbözõ szempontok alapján .

Ez teljesen fogyatékos.

Ezt értem csak hogy ezt miért kell fizetõssé tenni azt nem, más MMoban is van party és kurvára nem fizetõs de mind1.... leszarom!!!!!!

Komolyan basszus, te miért nem fogod fel amit neked pofáznak? Hm?

Nem érted, a platoon mód, extra tartalom. Az extra tarlamakért fizetni kell.

Mit nem értesz ebbõl?

Alternatíva van, csak eléggé... érdekesek.
blitz1941
tank ace

Na jó mind1, még so idõ van a fullig talán rájönnek hogy a fizetõs party azért sok... szerintem. Ha meg nem akkor meg valaki más úgyis beszól rajtam kívül😄

Ez pl. kutyafüle ahhoz képest, h a lord of the rings online-ban a questekért kell fizetned. A QUESTEKÉRT B+!!!!!

zalkad
Kipróbáltam a BFH -t, tetszett is, de valahogy nem tortott tovább nálam 20 játékóránál. Hiába a poén grafika, meg az egész jó játékélmény.

A WoT viszont elsö perctöl szerelem... az a rózsaszínfelhös, ami mögött nem veszed észre, hogy az asszony közben elég sokat cirkuszol, kritizálja a haverjaidat, stb.

És gondolom sokan vannak még ezzel így, akik minden hibája ellenére szinte minden este elviszik táncolni az asszonyt (jelen esetben a kedvenc tankokat).

Jelenleg nincs a WoT -ra alternatíva, és szerintem nem is lesz. Ez egy réteg játék: aki nem hibbant, mint mi és nem rajong a tankokért, föleg nem a II. vh. körüli tankokért az maximum megnézi, játszik vele, aztán keres mást... föleg ha már fizetni is kell a normális haladásért.

Szerintem ezért nem is készül több ehhez hasonló sem, mert nem lesz értelme egyszerüen... túlságosan szük ez a réteg.
Így viszont nem lesz alternatíva, marad nekünk reménytelen szerelmeseknek a WoT 😊

De ez hülyeség hogy azért is fizetni elljen hogy a haverokkal együtt játszunk, partyban, nem egymás ellen....

De attól még nem együtt játszunk, ilyen nehéz megérteni?

Na, egyrészt tényleg ne zsidózz. Másrészt lehetne az is, hogy mindenért, fizetni kell a játékban, semmi sincs ingyen.
Harmadrészt, azért hívják a prémiumot, prémiumnak, mert prémium azaz extra tartalmakat ad a játékhoz! Érted bazd meg? A platoon extra dolog. Kész.

Mégis mi a baj a balance-al? Emiatt végképp nem értem mi az ok a sírásra.
Nem Panzer II-eseket küld a Tiger II-esek ellen, ha így lenne, lehetne sírni.
De általában, mondjuk ha az ,,A" csapat legjobbja egy tier 9-es, akkor a ,,B" csapat legjobbja is tier 9-es, és aztán így tovább.
Vagy az a baj, hogy olyan csatába sorol be, ahol a feletted lévõk nagy részét nem tudod ki lõni? Hát ez van...alacsonyabb szintû tankkal is lehet jól haladni a magas szintûek közöt.

Igen, az orosz tankok erõsebbek. Ez van...mást is zavar.

álcázási-sebzési-xp rendszer nem érdekel. Vagyis, az álcázás még igen, meg a sebzés igen, de ez nagyjából világos. De az XP? Elég annyit tudni, hogy nem a kilövésért, hanem a bevitt sebzésért jár, és több jár ha magasabb tier-ût sebez az ember. Ezen kívül mit akarsz még tudni?
Pontosan szerepeljen, hogy teszem azt, 250X jár, 100-as sebzésért egy Tigrisbe?

A csúszásokban egyetértek, nagyon idegesítõ, hogy nem képesek betartani egy határidõt sem. De ezzel nem õk az egyedüliek, az általad felsorolt nagy kiadók is késnek gyakorta.

Az EA hozzáállása meg...semmi bajom az EA-val, de ha az EA adná ki, akkor:
Nem lenne ingyenes béta
Nem lenne lehetõség ingyenes játékra, csak havidíj, ami lenne vagy 6 ezer forint
havonta jönne egy DLC 5000 forintért, ami mondjuk tartalmazna egy darab új tankot.
Még ennél is egyszerûbb lenne a játékmenet, nem lenne ilyen ,,bonyolult" páncélzat-rendszer, álcázás stb. Körülbelül annyibõl állna a játék, hogy csukott szemmel bökdössük az egér gombot, és puff puff lövöldözzük ki a tankokat.

Szóval inkább örülök, hogy nem az EA adja ki.

Összegyûltök csetre/TS-re és problem solved.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

zalkad
Tegyük fel van egy vendéglöd, és reklámból vagy akármiböl meghívsz engem egy ebédre, én meg hozom a haverokat, hogy akkor ök is ennének.

Semmi sincs ingyen ebben a világban... vagy az jobb lenne, ha minden T-54 -es oldalán ott virítana a Nike meg a T-mobile logó?

Gondolkodj kicsit és ne zsidózz egyböl.

Azért te is érzed hogy egy sima party létrehozásáért miért kéne fizetni?
Én erre mondom h zsidóság nem a prémiumra... ha nagyon kell fizetem, anélkül is lehet csak nehezebb.
engem az zavar hogy azért fizessek hogy a haverjaimmal tudjak játszani.
Érted?

zalkad
Nem semmi, ingyán játszana és még ö mondja, hogy "zsidóság" <#taps><#falbav><#lama>

Az orosz szerveren tegnap este is 92 ezer játékos volt fent amikor én játszottam ott. Nem hiszem hogy bukás lesz belõle, annál azért sokkal jobb játék ez már most is.