A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pongyi #100063 Hát az h sorban ez volt a 4-dik olyan csata ahol elment mindenki egy irányba, aztán bekempelnek mert ott egy enemy tank. Másik oldalról meg jönnek befoglalni. Előző csatákban visszamentem, védtem ahogy tudtam azaz lövök 6-ot abból jó esetben sebez 4, utána meg szétkapnak hisz 40mp kb amíg betárazok. Előző 3-ban kilőttek és buktuk ugy h én ugye más faszsága miat buktam kb 4-5-ezret, míg ő még lehet h plusszosra is kijött hisz nem kellet javítania. Na ebből volt elegem és ezért nem mentem vissza. Mindenki elmegy balra? OKÉ! Akkor megyek én is! Senki nem véd jobbra? Jönnek foglalni, a heavyk meg lapulnak a fal mellett és kempelnek? Semmi gond majd én is így teszek. Franc se fogja magát lelövetni.