World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Arról például, hogy a Wot bétájának népszerûsége töredéke pl. a BF Heroes béta népszerûségének, a Wot-ot 260ezren játszották eddig (amibõl több reg is tartozhat egy emberhez), a BF Heroes bétát egy hónap alatt 150ezren, és csak azért ennyien, mert a DICE ennyi kulcsot adott ki, nem lehetett netrõl szerezni, mint a Wot-hoz . Tízezrek vártak kulcsra, nekem is heteket kellett várnom, volt hogy egy napra 2000 kulcs kiadását hirdették meg, délre mind elfogyott . Ma közel 7 millió regelt tag van, alig 1 év alatt . Pedig a BFH is rétegjáték .

Csak ígérgetés megy, patch-rõl patch-re elkúrnak dolgokat, a láthatósági meg a balance rendszer hibái, számtalan megmagyarázhatatlan dolog, lövedék eltûnések, az orosz tankok unfair túlereje minden téren, a bajnokság szervezésének nevetséges lebonyolítása, a fórumos hozzáállásuk, az örökös csúszások, az álcázási-sebzési-xp rendszer mûködésének titkolása . Egyszerûen a készítõk dilettáns módon csinálják az egészet, sorra halmozzák a hülyeségeket, olyan hülyeségeket amit egy magára valamit is adó, komoly fejlesztõ/kiadó egyszerûen nem engedhet meg magának . Egy CoD-nál, NFS-nél, Crysis-nál, Far Cry-nál, vagy bármelyik neves játéknál vajon miért nincs ilyen ? De ott az elmített BFH, szinte tökéletes és VICCES játékélményt nyújtott, az EA játékhoz és játékosokhoz való hozzáállása pedig össze se hasonlítható a WG.net-éktõl megszokottól .

Annak ellenére, hogy nulla tartalom, és nulla játékélmény, mégis csak beleöltél pár órát.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ismétlem a csetes dumámat: Tudnék, de EZÉRT én egy fillért sem adok nekik. Nulla tartalom, nulla játékélmény. Ez a játék egy nulla a többi havidíjas mmo-hoz képest.

Majd meglátod.
Pedig igaza van, ez a játék nem egy aranybánya.

Én nem látom ennyire negatívan a dolgot. A teljes játék még mindig nem jött ki, tehát addig még bõven van idõ javítani a hibáin, bõven van idõ bele tenni új játékmódokat, új tankokat, stb.

A láthatatlan tankok meg nem éppen tier 1-2 szinten jelentenek gondot, akik újoncként kezdik el, azokat nem fogja zavarni.

És azért már javítottak is ki dolgokat, a tüzérség már nem egy mindent lazán kilövõ mumus, nincs már orbitális lag.

Két dolgot kell javítaniuk meglátásom szerint, az egyik , a láthatósági rendszer, amit tudtommal megígértek.
A másik a tankok kiegyensúlyozottsága, hogy van aminek rémes gyenge pontja vannak( német nehéz tankok lövegpajzsa!) meg vannak amik egyszerûen túl erõsek a saját szintjükhöz képest.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tuvok mi az istenért játszol, ha silánynak tartod, szerinted másokat ez a játék nem fog megmérgezni? Milyen gyerekes hibákról beszélsz, én sokmindennel játszom de ez azok között is OP.
Mirõl beszélsz ember, ez egy aranybánya, bár csak én csináltam volna.
Tuvok
Szerintem meg nem, sõt a játék jelenlegi formájában bukásra van ítélve .

1. Megjelenéskor sokan le fognak morzsolódni a bétások közül, mert nem fizetnek azért, ami ingyen is silány . Vagy mert már megunták, kiégtek .
2. Megjelenéskor nyilván az újak kapnak pár nap - 1 hét próbajátékot, és ha meglátják, hogy láthatatlan tankok lövöldöznek rájuk, menekülni fognak, nem fizetni . Ezt a régebbi bétások megszokták és elfogadják, de aki újonnan próbálja, enyhe kifejezés hogy nem fog neki tetszeni .
3. Megjelenéskor a nevesebb papír és netes játéklapok le fogják húzni a gyerekes hibái miatt, jelenleg sincs semmi normális marketingje a játéknak, sõt híre sem, hacsak wg.net kamu ígérgetéseit és szavahihetetlenségét nem számítjuk .

A Wot egy B-kategóriás termék, a játékosok egy kisebb perverz rétegét mozgatja meg, de kasszasiker sosem lesz belõle .
Hangsúlyozom, ebben a formájában . De csodára aligha számíthatunk ...

Jó ne haragudj a hév elkapott, meg a 3 fél vodku t-54 sörrel<#finom><#finom><#finom><#finom><#finom><#finom>
Inkább a magyarosításra válaszolna valaki hi.........
Bocsi de én neked nem írtam semmit.
szabii98
Ha SMSes fizetés lesz akkor kb 2 havi prémet kapásból fizetnék :/
de rajtam nem fog múlni hogy piszkosul meggazdagszanak 😄

I met God. She's black

Most te is meg Mester is miért nekem magyaráztok? 😊

Valami jó magyarosítás van e 6.2.8-ra vagy jó a 6.2.7-is, és hogyan tölthetõ le és honnan. köszike
http://2pay.us.com/oplata/?id=3396&loc=en#all

Oroszoknál így lehet. Ahogy néztem, minden szir-szarral lehet majd fizetni, csak fizess.

Véleményem,csak annyi, ha fizetõs lesz, Qjól megfognak belõle élni, és sokan élvezni fogják a játékot, akárki akármit is mond!!!!!!
Ez csak irónia volt, nem komolyan írtam. Csak a lenti kolléga hülyeségére igyekeztem hasonló stílusban reagálni.

I.C.ram
Nyilván bankkártya, paypal, stb.
Bocsi lehet, hogy téged értettelek félre. Oke amit mondtál. persze hogy pénzt kérnek érte.
Achmed927
Arról nem tudsz, hogy a fizetés az esetleg hogyan történne ? Mivel , stb.

Most tegyük fel hogy 15000-en játszanak, ha fizetõs lesz 14999-en fognak játszani és ne zsidózz, ez a világ errõl szól szelíd ember.
Szerintem, mindenki aki játszik a WoT-al ( najó, a 99%-uk) ki tudna fizetni havi 2200-at. Az nem sok pénz a mai világban. Ennél többet iszok meg egy esti buli alatt.

Csak hát, a magyar játékos hozzászokott ahhoz, hogy mindent ingyen kapjon. Ott a warez, ráadásul a WoT-ról az a tévhit terjedt el,hogy ingyen van, meg most a béta csakugyan ingyen van, naná hogy bassza az emberek csõrét, hogy fizetni kell érte.

De ezért felháborodni? Basszus, mindjárt megyek a Dead Spece 2 topic-jábaé s felháborodok, hogy nem adják ingyen, meg hogy mennyi fáradtságomba kerül, mire találok hozzá crack-et...(nem mintha én nem warez-olnék, meg nem szeretném jobban az igyen cuccot a fizetõsnél, de azért ne legyünk már pofátlanok)

Platon eddig is csak prémiummal volt lehetséges akkor mi is van???????????
Amúgy csak a platoon kreálonak kell legyen prémium, ha az segit, azaz ha van egy gazdagabb barátod aki egy hónapban rá tud költeni 2.200 HUF (10 USD a tervezett havi prémium ára) körüli összeget a játékra akkor tudtok platoonban játszani.

Tuvok
Óóó, szóval te nem várod a hard wipe-ot mint a többiek, hogy mindenért fizetned kelljen ? 😊

Akkor az lesz...

Ja. Köcsög zsidók a fejlesztõk. Én le se köpném õket. Ezek a rohadt tetvek nem akarnak ingyen dolgozni! Micsoda egy pofátlan szar alakok!

Pénzt kérnek a termékükért! Úgy utálom az ilyeneket.

Eagle16
A városos pályák is ilyenek...a sok kis szar Su-5 meg Su-27, bison stb. olyan éles szögben lõ hogy belõnek akárhova. Tegnap a domb takarásában voltam, ennél jobban már nem is takarhatott volna erre kiszedett az SPG...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Akkor legyen sima party vagy valami. De ez akkor is rohadtnagy zsidóság.... Ebbõl sztem kvanagy fuckup lesz ha kijön a full...

El kell szomorítsalak, a platoon készítése a prémiumosok kiváltsága lesz.

Eddig fel sem tûnt, hogy Karelia pálya mennyire a tüzérségnek kedvez. Lényegében bárhonnan bármit kilõhetsz, büntetlenül. A titok, hogy be kell állni egy szikla mögé, s soha a büdös életben nem szed ki onnan senki, ha még idejében lenyomtál pár ellenséges arty-t. 😊

A teljes megjelenésekor Platoon készítése ugye nem premiumhoz kötött?
Csak mert az k*rvanagy lehúzás lenne. Azért fizessek hogy játszhassak a haverokkal, nocomment....

Eagle16
Azt jelenti hogy ilyenkor a TD teste nem fordul. Az X-szel is be tudod kapcsolni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Újra tudok WoT-ozni. Elkezdtem a TD-ket, egész jó gépek ezek is. Kicsit furcsa, hogy álló helyzetben ha egérrel is lehet fordítani a harckocsit. Ez nem nagyon tetszik.
A közelítésés célzásnál a harckocsi paneljánál megjelenik egy felkiáltó jel. Ez mit jelez? Van valami jelentõsége?
OFF

Ez itt kicsit off téma. Most indul valami teszt. Szerintem olyan május, június környékén. Nagy Heroes rajongó vagyok, de lehet a H6-ot már nem szerzem be. A H5 és a képek alapján a H6 is valami borzasztóan csicsás, minimális újítással. Szerintem valami gyalázat ahogy kinéz. A H3 nagyon király volt (fõleg a WoG moddal) és a H4 is jó volt. De ezek az újak...

A másik két nagy kedvenc játéksorozatom is csak vegetál: Hearts of Iron, Total War. 😞
Tuvok
<#zavart2>

LSSAHPAUL
jah. A magyar verzió április az angol március. Az év állítólag 2011 de ebben nem vagyok biztos 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

zalkad
HoMM6 -ot magyarok készítik, ugye? Mikorra várható?

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

zalkad
Vannak egész jó vonatszimulátorok.

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

a.carkey
Legalább nem elõször hal meg, mint a Stug. Bebebeeeee! 😄

A medve nem játék.

De a Hetzer csúnya és lassú, bí-bí. 😄
a.carkey
Ezt a Hetzer is tudja, és még meg sem látják ... 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Jaja. Egy tankkal sem oneshotoltam egymás után annyi tankot, mint a Hetzerrel ... 😊

A medve nem játék.

A Stug a 10,5-el a király. Kicsik közt szinte minden 1 lövés, a nagyokból meg jókat lehet harapni ami hozza az XP-t és a pénzt.
Ahány ház, annyi szokás. Szerencsére. 😊
a.carkey
Eleinte hittem a csodában, aztán hagytam a francba, mert TIER 5ben sokkal jobb pénzkeresõ tankok vannak. 😞

Bár, most hogy egyel lejjebb kerülnek a TDk Stugtól lefelé, nos, talán ismét kipróbálom majd. 😊

A medve nem játék.

Inkább Mardel mint Hentzer. Ég és Föld
Én is örülni fogok a wipe-nak (bár még elõtte örülnék még egy 5x idõszaknak, hogy kipróbáljak pár tankot). Legjobban a játékot a T-26, T-46, SU-76, Marder II, meg persze T-34-el élveztem. Nekem teljesen jó lenne, ha az emberek nagy része ezekben a csatákban nyomulna.
a.carkey
Én mondjuk mind a JPZIre, mind a Marderre megvettem a 100%os crew-t, felszerelést rájuk, és minden cuccost kimaxoltam, de még így se jöttek be. A JPZI kicsik között jó volt, erõs, de szinte nem volt olyan csata, hogy NE dobjon be artyt, ami scout tipusú tankoknál azonnali halált eredményezett ha észrevették. Mardernél meg folyamatosan pakolt be nagyok ellen. Oké, elment, némi siker is volt, de azért nem szoptam le magam az élvezettõl. Egyszerûen illúzióromboló volt a kinövõ fûszál a tankom alján. 😊

Te kipróbáltad a Hetzert 100%-os csapattal, minden felszereléssel?

A medve nem játék.

a stug 75 milis ágyúval király. Mindent következõ tiert kifarmolhatsz, jó a láthatósági faktora és a a saját tierjében a tûzereje is, játsz vele sokat, élvezni fogod.