banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• agrarmacso
    Kezd kialakulni benne is egy összeesküvés elmélet:D

Valamiért ha kapnak a csapatok T8-9 franciákat, akkor az ellenfél mindig egy ügyest kap, mi meg egy szerencsétlent az előbb pölö egy lorrianne szarrá fingatta a fél csapatot, köztük engem is a jagdpz4 el, bár azért csipegettem belőle picit, de hát nem volt ki segitesen és 1v1 be 2 mozdulattal megfingatott. NA de nekünk volt egy amx 50 100 ami annyira kretén volt hogy még a minimapot se nézte, mert ugy mutatta a seggét egy vk 36nak hogy ő is csipegette bizony, aztán mikor irtam neki hogy lövik a segged haver ráindul észrevesz egy artyt, de nem meglövi elmegy mellette a 14hp-s vk36ra...természetesen az arty fogta és seggbelőtte és meg a hajam téptem :D

Ja igen a pz4-el tapasztalt játékosoktól kérdezném, van esély prém nélkül 3 nap alatt összeszedni vele 38k xp-t? Megszeretném venni a jagdpanthert még féláron :D