World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Úgy látszik, hogy TDvel mi két tök ellentétes stílust játszunk, mert nekem meg a Hetzer a mumus. :D
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
A medve nem játék.
Alapból pedig a T1-T2es csaták a legjobbak, ott mindenki minden mindegy alapon megy. Igaz, hogy taktika nélkül, de legalább fun. :)
Szkítákkal csupa lovas íjjász felálásban!
Fan!<#taps>#taps>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A medve nem játék.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Tuti nem fogom élvezni a loltraktor meg ilyeneket, ahogy a KT-ig meg JP-ig egyáltalán nem is élveztem . Csak az hajtott, hogy végre valamivel fel tudjam venni a többiekkel a versenyt . Hogy esélyem legyen ellenük . Több, mint fél és munkája van a tankjaimban, aztán visszaraknak egy használhatatlan kis vacakba, ami inkább vicckategória és szopás, mint játékélmény .
A medve nem játék.
A játékba is már teljes apátiával lépek be.Lenyomok pár meccset szokásból és annyi.
Igazán felkavarhatnák már a játékot,mielõtt teljesen kiégek.
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
A lurkónak jobbak a reflexei, és 2x annyira ráér játszani mint én, ergo jobb cuccokkal megy . Jópár iszonyat béna IS-4-es meg 7-est látni, hiába a tapasztalat, hiába tudnám kitaktikázni, hiába aláznám porba ha ugyanolyan cuccunk lenne, de neki elég 3x eltalálni akárhol, míg nekem 6-7 tökéletes találat is kéne a megöléséhez, ami legalább 10 lövés, vagy több .
A keresett credig meg xp rég nem érdekel, kizárólag az élvezetért játszom, az pedig jóval erõsebbek között esélytelenül bukdácsolva NINCS .
Akármilyen überláma is az ellenfél, ha a tankja puszta erejével bármilyen ügyeskedés nélkül kilõ, ez pedig nem jó .
Ott rontottam el, hogy vagy 6 féle ágon indultam 2 helyett, és fõleg TD ágat nyomtam, azt is német oldalon . A soft wipe nekem megváltás lett volna, az 5x-ös szorzóval kb. semmire se mentem . Újabb dolog, ami bosszant .
Ezért van az, hogy IS-7-tel megnyerjük a csatát, 3-4kill, de mivel elsõ vonalas gép, kilövik. Kaptam érte 50K-t. T30-cal sunnyogok ezerrel, megnyerjük a csatát, 3-4kill, de túlélem az esetek többségében. Jóval több pénzt kapok érte.
Elõbbihez jó álcázás kéne, ami a német TD-knek nincs - bosszantó .
Utóbbihoz pedig mozgékony, jó páncélzatú tank kell - a KV-k nem azok, emiatt rühelltem, és kényszerû szopást jelentett csak, amit még egyszer nem akarok átélni . Az IS-IS3 viszont már tényleg kiváló az én céljaimnak, csak hát kicsinek számítanak már . IS-7-em meg úgyse lesz már soha .
Az open bétával jelentõsen felhígul a tapasztalt játékostömeg, a wipe után pedig tényleg mindenféle akárkifia beleülhet idõvel bármibe .
De az IS teccik :)
I will use google before asking stupid questions.
Heroes-t a 3-ig imádtam, utána már ahogy nem a 3DO csinálta, csak a csilivili külsõ lett a fõ, nem a tartalom és a hangulat . A 4 kifejezetten nagy csalódás volt .
Most szept 2-óta van több mint 5000 játékom, akkor 5 hónap alatt bármelyik ágon amit választok meglesz a tier 10-esem, amire nem biztos , hogy szükség van. Tapasztalat rengeteg van, ha találok egy jó klánt, jó lesz a játék és még az arany is dõlni fog. Hid el tapasztalat nélkül még a pénzesek is szoni fognak nem is kicsit, hiszen gondolj bele te mi mindent tanultál mióta játszol. És ez tetszik az egészben , hogy itt tapasztalat nélkül zsoldoskéntt is egy 0 vagy.
Bevallom JT-ben ülve engem is csak az hajt, hogy egy lövéssel ki tudjam lõni . :D
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.