World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
A StugIII is jó móka. :)

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

No vazze ezt nem gondoltam, bocsi JÓ AZ ÚJ FRANCIA ÁG, EZ AZ EGY HURRÁ JEEEEEEEEEEEEE::::::::::::::
a.carkey
A PZ38(t) jött még be. Az is nagy móka volt, de aztán túl sokat dobált be KVk közé, ami bár reális, de nem szerettem ...

A medve nem játék.

a.carkey
Mert jó móka? :D

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

A Németeknél prémium tank.Zsákmányolt

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Miért kell annyi. az ötödik után adja a következõt vazze??????????:::::::::
a.carkey
Húszig bírtam. Nem szerettem.

A medve nem játék.

Neked van francia ág, hol játszol?
Fritz Von...
Pedig a JPI marha jó. :) Egy T1-T2es tank két lövés neki, és a PzIII is megvan 3-5 lövésbõl. Mindemellett iszonyat gyorsan lõ. A Marder II a másik kedvenc.
Úgy látszik, hogy TDvel mi két tök ellentétes stílust játszunk, mert nekem meg a Hetzer a mumus. :D

Tuvok
Ha annyira függõ lennék, az látszana a statisztikámon . Akkor hajtana a fejlõdési vágy, a több és több xp meg stb . De nem hajt ! Kizárólag csak az, hogy élvezzem a játékot . Ha veszítek, akkor meg nem tudom élvezni . Ennyi .

a.carkey
Na ja. Mondjuk én egy rakat csatát mentem vele. Olyan kilencvenet.

A medve nem játék.

Pedig a Marder kettõ a saját kategóriájában fantasztikus ütõs gép, próbáld meg 30 játszmában és rájössz.
a.carkey
Két tank van, ami idegesített: JPZI, Marder II. Már attól hánytam, hogy folyamatosan láttam a füvet a tankom alatt. :) A JPZI felesleges. Ennél sokkal jobb a Tier IIes captured francia. Az ráadásul nem két lövés. A Marder IIt meg nem tudtam megszokni, mert az agyúrész jobban elmozdítható mint a többi tanknál. Megszokott az ember egy módit, és ennél tök máshogy kellett harcolni.

A medve nem játék.

Szerinted a lol meggid él, öt játszma maximum és utána lépsz.Ennyi
Fritz Von...
Na én meg annak várom a felújítását, nem ezt a nyomi Shogun II-t. :) Sztem a legjobb TW a Rome.

Többiekkel a versenyt, mindenki nulláról indul,saját magaddal vedd fel a versenyt,te nagyon függõ vagy, még hozzám képest is. Játszál és más ne érdekeljen, élvezd ha vesztel is, és kis tierben vagy, mert lesz ilyen nagyon sok, vagy hagyd a francba az egészet.
Fritz Von...
Én is ezért szeretem a PzJgI-est. Néha betesz PzIIIA kategóriájú csatába, az meg azért jó, mert a löveggel tudom sebezni azokat is simán, és emiatt sok xp jön.
Alapból pedig a T1-T2es csaták a legjobbak, ott mindenki minden mindegy alapon megy. Igaz, hogy taktika nélkül, de legalább fun. :)

Lol.Mindgyárt nyomok egy Rome Total Wart!
Szkítákkal csupa lovas íjjász felálásban!
Fan!<#taps>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Azé wazze mer õ ott szeret állni oszt kész!Mit kötözködõ?:D

a.carkey
Pedig élmény. Komolyan JOBB csaták vannak. Sokszor arty sincs, és mindenki tier I-II, éjjelenként egy-két médium is megjelenik, de a papír fajtából.

A medve nem játék.

Eagle16
Aha, és akkor miért jó ez? Ennyi erõvel beállhatok a pálya egyik sarkába is, ott se látnak meg :)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

a.carkey
Én is várom.

A medve nem játék.

Tuvok
*év

csak annyit írt,hogy téged nem látnak meg.Azt sehol sem írta,hogy te viszont mindent látni fogsz.

Tuvok
Dehogynem számít . Akinek nem számít az megveszi ugyanazt amije volt, akinek meg számít, az megveszi azt amire vágyik és nem küszködik tovább abban, amit nem szeret . Nagyon is sokat számít .

Tuti nem fogom élvezni a loltraktor meg ilyeneket, ahogy a KT-ig meg JP-ig egyáltalán nem is élveztem . Csak az hajtott, hogy végre valamivel fel tudjam venni a többiekkel a versenyt . Hogy esélyem legyen ellenük . Több, mint fél és munkája van a tankjaimban, aztán visszaraknak egy használhatatlan kis vacakba, ami inkább vicckategória és szopás, mint játékélmény .

a.carkey
Azért ne legyenek illúzióid: kigyúrt loltracktorral nem leszel jó. :)

A medve nem játék.

Egyébként meg én már kurvára leszarom ezt a huzavonát.Csináljanak végre egy hard wipe-ot,rakják be amit akarnak oszt kalap.Minden áldott nap kismillió kérdés a különbdözö wipe-okról,már az agyamra megy.
A játékba is már teljes apátiával lépek be.Lenyomok pár meccset szokásból és annyi.
Igazán felkavarhatnák már a játékot,mielõtt teljesen kiégek.

79Alba
Szisztok! A t-54 nél elösször a láncot kel megvenni hogy feltehessem a nagyobb tornyot?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Eagle16
Elõbb kipróbáltam A-20-al, és szart se láttam meg :) Max. akkor lehet észrevenni onnan valamit ha erõsen mozgolódnak a házak szélénél, vagy fentebb a dombon.

Tuvok
Igaz . A IV kiadása után csõdöltek be, nem véletlen .

Na fogagggyunk.hogy engem nem fogsz alázni! nyehnyehnyeh<#idiota>

Tuvok
A jó játékélményhez siker kell, a sikerhez pedig gyõzelem .
A lurkónak jobbak a reflexei, és 2x annyira ráér játszani mint én, ergo jobb cuccokkal megy . Jópár iszonyat béna IS-4-es meg 7-est látni, hiába a tapasztalat, hiába tudnám kitaktikázni, hiába aláznám porba ha ugyanolyan cuccunk lenne, de neki elég 3x eltalálni akárhol, míg nekem 6-7 tökéletes találat is kéne a megöléséhez, ami legalább 10 lövés, vagy több .
A keresett credig meg xp rég nem érdekel, kizárólag az élvezetért játszom, az pedig jóval erõsebbek között esélytelenül bukdácsolva NINCS .
Akármilyen überláma is az ellenfél, ha a tankja puszta erejével bármilyen ügyeskedés nélkül kilõ, ez pedig nem jó .

Figyelj, ha nekem SW van 3,250 mill XPvel szinte mmindenem megvan. Nem számít a SW. semmi nem számít. Én egy Kigyúrt Light traktorral is jó leszek, mert tudom mit kell tennem, és innenn a második játék után tovább lépek, nem kellenek nagy tankok a PZ4-el is alázni fogok mindenkit, mert ismerem, élvezni fogom a játékot a HW után is.

Fritz Von...
Azt is a 3DO csinálta... <#lookaround>

Tuvok
Örülnék én mindkettõnek, ha lenne esélyem megszerezni . Így is majdnem minden nap játszogatok, de több százezer xp-t összegyûjteni örökkévalóság .
Ott rontottam el, hogy vagy 6 féle ágon indultam 2 helyett, és fõleg TD ágat nyomtam, azt is német oldalon . A soft wipe nekem megváltás lett volna, az 5x-ös szorzóval kb. semmire se mentem . Újabb dolog, ami bosszant .

Nincs igazad, a jött ment lurkó is játékos, és te is az vagy, GYÕZD le, ez a dolgod, ha béna vagy, nem megy ez is benne van , ez a játék öröme.Én úgy gondolom nem mindig kell gyõzni, hanem játszani kell, és ez nagyon jó.
Ebben csak annyi a bökkenõ, hogy jelenleg a sebzõdésért nem kapsz tapasztalatot, pusztán akkor, ha te büntetsz. :)
Ezért van az, hogy IS-7-tel megnyerjük a csatát, 3-4kill, de mivel elsõ vonalas gép, kilövik. Kaptam érte 50K-t. T30-cal sunnyogok ezerrel, megnyerjük a csatát, 3-4kill, de túlélem az esetek többségében. Jóval több pénzt kapok érte.

Tuvok
Én kétféle stílusban játszom, az egyik a hidegvérrel, arcátlanul kempelõ TD-s, a másik pedig az elsõ vonalban (és elõször egyedül elhulló :) ) támadó .
Elõbbihez jó álcázás kéne, ami a német TD-knek nincs - bosszantó .
Utóbbihoz pedig mozgékony, jó páncélzatú tank kell - a KV-k nem azok, emiatt rühelltem, és kényszerû szopást jelentett csak, amit még egyszer nem akarok átélni . Az IS-IS3 viszont már tényleg kiváló az én céljaimnak, csak hát kicsinek számítanak már . IS-7-em meg úgyse lesz már soha .

Tuvok
Elõbb-utóbb mindenki beletanul és eléri a 10-es szintet, engem csak az fog bosszantani, hogy egy jöttment ráérõ, unatkozó lurkó fele annyi idõ alatt szerez IS-7-et mint én, én pedig zsebretehetem a tapasztalatom .
Az open bétával jelentõsen felhígul a tapasztalt játékostömeg, a wipe után pedig tényleg mindenféle akárkifia beleülhet idõvel bármibe .

Metwork
Jajj de nagyon gyûlöltem azt, meg a KV3-at is.
De az IS teccik :)

I will use google before asking stupid questions.

Én is végigjártam az orosz ágat és érdekes módon, a KV után kaptam az eddigi legnagyobb, XP-t és volt TOP és minden más, sajnos csak kevés esetben, de semmivel sem rosszab a stat mint, is7, vagy mauzzal, vigyázni kell a láthatóságommal és nem vagyok gyors, de ha meg van rá a legnagyobb ágyú az már harap és lehet tõle félni, és ne felejts el ez a lehetõség az is4-is7 felé, az is3-ról ne is beszéljünk ami egy Qjó tank.
Tuvok
Blizzardot ismerve 2023 környékén . Viszont alighanem tökéletes lesz .

Heroes-t a 3-ig imádtam, utána már ahogy nem a 3DO csinálta, csak a csilivili külsõ lett a fõ, nem a tartalom és a hangulat . A 4 kifejezetten nagy csalódás volt .

Figyelj, 8000 játékon vagyok túl és elmondható függõ vagyok, de hidd ell élvezni fogom a HW-t mert mindenki nulláról indul, és ki mennyi idõt "akinek pénze van PÉNZT" öl bele úgy halad. Nézd 3250 mill XP van ennek a felét 4000 játékkal elérem.
Most szept 2-óta van több mint 5000 játékom, akkor 5 hónap alatt bármelyik ágon amit választok meglesz a tier 10-esem, amire nem biztos , hogy szükség van. Tapasztalat rengeteg van, ha találok egy jó klánt, jó lesz a játék és még az arany is dõlni fog. Hid el tapasztalat nélkül még a pénzesek is szoni fognak nem is kicsit, hiszen gondolj bele te mi mindent tanultál mióta játszol. És ez tetszik az egészben , hogy itt tapasztalat nélkül zsoldoskéntt is egy 0 vagy.
Tuvok
A KV-t igényesen teszi befelé tier 9-10 közé, ahol egy lövéses zsíros egytálételnek számít . Használhatatlan ótvar lassú roncs .
Bevallom JT-ben ülve engem is csak az hajt, hogy egy lövéssel ki tudjam lõni . :D

Én a 76-os ágyúval farmoltam ki a KV-3at, meg persze a két motort elõtte ami kell hozzá. Ezeken kívül csak a lánctalpat és a rádiót fejlesztettem. Azt hiszem egy kissé antiszociális lehettem abban az idõszakban :D
LSSAHPAUL
Én a heroes might and magic 6-ot várom :) A tiéd mikor jön ki?

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

Eagle16
Nekem most lett meg a KV, felraktam rá a nagy tornyot meg a 122mm-es ágyút :D De valami elképesztõen szar még így is. És még 13k xp kell a 107mm-es ágyúhoz, ez kínzás.

Tuvok
Jöjjön már a Diablo 3 .. <#whatever>

Tuvok
Arról nem is beszélve, hogy a hard után pár hónap, és ugyanez lesz ...