• Retechegér
    Hülyeség vagy nem, nem tudom ti melyik országban éltek, de én Magyarországon, a fizetésem 105%át költöm egy hónapban, 5000 Ft-ot igenis be lehet osztani egy hónapra, majd ha ti se anyukátokkal laktok, és nem tolta a feneketek alá senki se az autót, se a munkahelyet, se egy lakást amit fent is kell tartanotol, akkor megtudjátok.
    De úgylátszik butítási intézményeinknek hála most már a szövegértés sem megy egyeseknek. Mert ugye ha azt mondom, hogy egy másik embert, nőt is elviszel moziba, miatta kell venni kaját. Le volt írva világosan. Úgylátszik van aki tud a haverokkal moziba menni, de barátnőre már nem futja, vagy olyan paraszt hogy inkább a haverokkal megy mint a saját kedvesével. Vagy nem tud nőt szerezni, ez esetben ajánlok egy faroknagyobbító műtétet, ha már észből keveset osztottak.
    Belekötni meg köss a betonba, és ajánlom a szövegértés elsajátítása érdekében, hogy ülj be az alsó tagozatba. Majd nézel hogy akik ott tanulnak milyen okosak hozzád képest, és képesek megérteni egy magyarul írt szövegrészletet már elsőre.
    Vagy vegyél magadnak BMWt, Audit és Mercedest, rakj magadra tetkót tekerd fel a hangerőt, és máris lesz kivel moziba menni a másik nemmel is. De ha a haverok vonzóbbak ... mindig mondta édesanyám hogy ne homokozzak annyit. Már tudom mitől védett sikeresen.