• Kindred Blades
    #49
    Ez sajnos teljesen igaz. Már jó tizenöt éve vásárolok rendszeresen játékokat, de legalább a 20%-át magam is törve játszom, hiába vettem meg. Egész egyszerűen, mert sokkal kényelmesebb úgy, és nem szívatnak mindenféle marhasággal.
    A BioWare féle Dragon Age: Origins egyébként remek példa, hogy hogyan kell csinálni: Rádobtak egy egyszerű disc-check-et, és ennyi a másolásvédelem. Semmi idiótaság. Mégis lett annyi eladás, hogy zöld utat kapjon mind a kiegészítő, mind a második rész.

    Magyarul, ha el akarsz adni PC-re egy játékot, akkor az legyen minőségi. Sőt, ha bármit is el akarsz adni, akkor minőség legyen. Mind a konzolnak, mind a PC-nek van előnye a másik platformmal szemben, bár ez nálam (és csak nálam) a konzolok esetében kimerül az exkluzivitásban. Mindmáig tartom, hogy a jelen szám harmadát sem adták volna el mondjuk egy jó kis God of War széria (és a többi hasonló) nélkül.

    A PC-nek bőven van létjogosultsága, de ehhez erősen kellenek a kiadók is. Az Ubi új védelme folytán elvből nem veszek tőlük játékot (nem, le sem töltöm, de ha játszanék vele, akkor biztosan csak letöltve)