• Jamaha
    Kedves Gurufree!

"Sjnalom de eleg gyerekes a hozza allasod a dolgokhoz .

"- És szerinted ez a bevett eljárás a jó eljárás, vagy a legegyszerűbb? Melyik az egyszerűbb? Tényleg rendet tenni (ha van nekik miért) vagy egyszerűen szétlőni mindent."

Igen en ugy latom ez volt a jarhato legegyszerubb megoldas . btw nem olyan gyermekek voltak a gepjarmuben akik ott laknak es semmi olyan informacio nincs arrol hogy mas gyermek megserult aki ott lakik.
    Te pontosan azt hangoztatod itt amit a media sugal neked ..... manapsag nem erdemes harcolni mert akkor gyilkos vagy . Csak meghalni erdemes mert kkor leszel hos ."

Nem érdemes harcolni mert gyilkos vagy? Miért is harcolnak az amik irakban? Szerinted ez a normális, hogy egyik ország úgy érvényesíti érdekeit egy másikkal szemben, hogy generál egy háborút és addig marad, amíg mindenki vagy meg nem döglik, vagy az ő nézeteit nem kezdi el vallani? Ahogy a legelső hozzászólásomban írtam annak én is örülök, hogy Saddamot elkapták, Kuwait lerohanása épp elég volt az ő részéről is. De hány amerikai halt meg irakban 2003 óta és vajon mennyi halt volna meg, ha nagylétszámú spec csapatot azért beküldenek hogy élve kihozzák és felelősségre vonják? Saddamon kívül nem volt semmi okuk bemenni és azt tenni amit tettek. Se tömegpusztítófegyver, se hasadóanyagot dúsító reaktor, se semmi.

És én vagyok a gyerekes, mert felháborít az értelmetlen öldöklés? Te mit kerestél katonaként afrikában, ahogy lentebb írtad? Ha igaz, amit írtál, csak zsoldosként tudom elképzelni, akkor meg mit is ér a szavad? Akkor te vállatad, hogy pénzért ölsz és még te merészelsz itt papolni, hogy mi a jó megoldás?