• willcox
    Te egy tipikus elvakult (inkább ezt a szót használom, bár más szó jobban kifejezné) ember vagy. Ami benne van a tiedben, az persze kell és szükség is van rá, ami pedig nincs benne, arra semmi szükség. Ez megy az ájfon 1.0 óta. Aztán amikor a 2.0 és 3.0 verziókban megjelentek az addig szükségtelennek mondott funkciók, akkor már egyből mindenki nagyon is szükségesnek érezte azokat. MEGALOL!
    A multihand (a multitouch csak így valósítható meg) telefonod egy vicc. Míg én röhögve egy kézzel is tudom bármilyen élethelyzetben használni a telefonomat, addig neked bizony mindkét kezedre szükséged van, ha pl. nagyítani akarsz egy képet. Én ezt egy kézzel is meg tudom oldani.
    Azon túl, hogy a BT-ot én is tudom használni úgy, hogy headsetre, vagy erősítőre küldöm ki a jelet, de tudok a laptopommal (vagy más BT-os készülékkel, akár telefonnal is) ezen keresztül adatot forgalmazni, vagy akár szinkronizálni, de továbbmegyek: van DLNA is (ez persze wifi-n megy), így a tévémre is ki tudok küldeni akár filmet is. És nem csak azt a nyamvadt alma formátumot, hanem bármit.
    Ha fel akarok másolni bármit, akkor nem kell ájtyúnszt, vagy egyéb tyúkszar sw-t használni.
    Az aksit nem feltétlenül csak akkor kéne cserélni, ha tönkremegy, hanem pl. akkor, ha lemerül, ilyenkor jól jöhet a feltöltött tartalék aksi. Pláne úgy, ha sehol a közelben nincs lehetőséged tölteni. Persze erre mondhatod azt, hogy te és a környezeted ilyen szituációba soha nem kerül. Korlátozott életvitelű embereknek megfelel a korlátozott képességű készülék.
    Tudnék neked olyan képnéző programot mutatni, ahol olyan görgetési sebességet látnál, hogy ha nem lennél ennyire agymosott, zokogva taposnád az ájfonodat a földbe.
    Felesleges beléd a szó. Ingyenreklámemberekkel nem vitázom, felesleges.