"az Opel support ég és föld a BMW supporthoz képest)."
"persze, negyed annyiba kerül. :)"
Fele mondjuk, de jó, hogy említed pont az ilyenek miatt (is) vesz az ember drágább autót.
"Nekem itthon általában 3 perc az izzócsere, de abban benne van, hogy lemegyek a garázsba, kinyitom a motorháztetőt, felhúzok egy gumikesztyűt, kicserélem, becsukom, és felmegyek. És semmilyen számlára nem kellett semmit terhelni. :) Képzeld van olyan is, hogy valamit megtudsz magadnak is csinálni, nem kell fizetni érte :)"
Legközelebb szólok akkor neked, gyere cseréld ki nekem, kifizetem neked. Az hogy valamit meg tudok-e csinálni vagy meg akarok-e az két külön dolog, ezt x hozzászólással ezelőtt már kifejtettem.
"Már ne haragudj, de elég régóta tankolom az autómat, de még az életben nem került rám egy csepp benzin sem, ez juzer error ha te összekened magad :)"
Nem mondtam, hogy összekenem de meg sem próbálom. Azért van ott a fószer hogy tankoljon, és mig ő nyomatja a naftát én bemegyek szépen a shopba és fizetek.
"A nagy kéz valóban hátrány, de azért ajánlok a figyelmedbe pl egy Logitech Wave billentyűzetet. Nekem ez vált be. Teljesen kényelmes, döntött billentyűzet, gumírozott borítás a csuklónak, kitámasztva mindenhol. sosem fáradt még el a kezem és vált kényelmetlenné. :)"
Izé, telefonról beszélünk!!! Az asztali billentyűket azért le tudom ütni akkora kezem nincs :D
"Vagy backgrounder"
És az hol hivatalos? Hivatalosat mondj!
Miért kell, hogy hivatalos legyen? (ill mit nevezünk hivatalosnak?), egyébként mint előttem valaki leírta odavált majd vissza (ami engem személy szerint idegesítene de mivel engem nem érint [most jól megkapom ám ezért is], ezért nem is nagyon érdekel)