slickboy#419
Végül is ez egy remek ideológia, hogy azért nem akarok semmit tudni az eszközről vagy elhárítani pitiáner üzemzavart, mert ezzel támogatom a gazdaságot, hiszen szükség van a supportosokra, akik majd megoldják helyettem. Sőt használati utasítást se vagyok hajlandó elolvasni. Csak működjön. Aztán ha nem úgy működik, ahogy elképzeltem, akkor a gép a szar. Világos. :D
Szerintem meg egy gazdaság akkor még jobban működik, ha probléma felmerülésekor az adott felhasználó van annyira hozzáértő, hogy fel tudja mérni, a hiba elhárítható általa, vagy szakember beavatkozására van szükség. Ezáltal kíméli a véges kapacitású szakembergárda erőforrásait, és gyorsabban folytatható termelőmunka. Nem kell ez a kabarészöveg a másodállásról, meg Gizikéről meg Marikáról.
Véletlenül olyan területen dolgozom, ahol ügyfelekkel állok kapcsolatban, húsvéthétfőn is rendelkezésükre álltam reggel 8-tól este 8-ig, és a tisztelt ügyfelek igényeit teljesítettem, amelyek olykor eléggé indokolatlanok voltak, és ha nem ilyen elkényelmesedett konzumidióta lenne a társadalom egy igen széles rétege, sok energiát és pénzt megspórolna. Energiát nekem és magának, pénzt pedig magának. Ezzel emelkedhetne a számukra nyújtott szolgáltatás színvonala is. De előre gondolkodni vagy megpróbálni tervezni, az luxus. :D