• Ulkesh
    "Nem feltétlenül. Vér István nevü hobbi programozó lehet, hogy bugos kódot írna, de pl a mozilla, vagy opera stb.."

Amíg különösebben nem nyújt többet, mint a gyári, addig nem izgat. DE van igazság abban amit írsz.

"Ha a M$ csak gyárilag nem telepíti fel, azt már büntetni kell. "

Egy mobil eszköznél ez más történet, mint egy desktop gép esetén.
    Ennyi erővel az összes konzol gyártót is lehetne csesztetni.

"nem olcsóbb, hanem pont, hogy ezen is szarrá keresi magát,"

Én azt írtam, hogy nekik olcsóbb :D

"20-30-50-100 dollárért vehet egy olyan kiegészítőt ami egy dominos 5k HUF-s telefonban is default tartozék mint kamera, USB port. "

A kamera nem érdekel, mert használtam már tablet-et amiben volt és semmire nem alkalmas, mert a felhasználásból eredően legritkább esetben van fix helyen és mikor mozog a kezedben (mert nem fogod mereven tartani), akkor a túloldal mindent lát csak téged nem.
    Azt meg megmondhatnád melyik mobilban van USB host, mert nem nagyon tudnék ilyet mondani (ok, az N900-ban van).

"Azért mondom h szopik vele, mert az általad említett célközönség, átlagjuzer, akiknek kínszenvedés lehet hálózaton keresztül meghajtókról átrámolni a fájlokat. "

A fájlokat most is USB-n rámolja rá, hisz az iPod port egyben usb port is és a gyári csatlakozás teljes sebességű USB-s kapcsolatot jelent.

"Ezek apróságok, de nagyon bosszantóak tudnak lenni, pláne ennyi pénzért."

3 éve használok iPhone-t és eddig egyszer sem hiányzott, az iPad meg egy nagyra nőtt iPod Touch, a nagyobb, jobb képernyő és a gyorsabb vas előnyével.