Ulkesh#310
"Sőt nincsen két külön processzor se bennük, sőt nincs több fajta videókártya se...ha jól tudom kb. 10 féle számítógépük teljesítménytől függően, de lehet több.
Ez szánalmas volt…"
Az a szánalmas, ha hülyeségeket írsz.
Adott géphez adott rendszert kapsz, de ha a dobozos rendszert vásárolod meg, akkor is a gépednek megfelelő komponensek kerülnek feltelepítésre.
"És ezt véletlenül találtam a rar-os fájlodra, apple gépen egy 8 gigás fájl kicsomagolása alatt megadta magát kicsit az OSX, emberünk felrakott rá wint, az alatt meg nem halt le a rendszer…"
Kapásból tudok kb. 10 alkalmazást ami hibátlanul kicsomagol ennél sokkal nagyobb tömörített állományokat is, de rajta, örülj, hogy találtál egy ellenpéldát :D
De azért ez beszédes: "Ez már nekem is beugrott, és próbáltam ott is, a RAR-kitömörítés ott sem volt gyors (másfél óra alatt csomagolta ki a 8 GB-ot, persze tudom hogy ez nem tekinthető semmilyen mértékmutatónak), viszont közben nem halt meg a rendszer."
Másfél óra??? Egy 32 GB-os bluray image kicsomagolása van vagy kemény 1,5 perc….
Ott valami hardveres gubanc lesz, valószínű a vinyójával.
---
"A win még az Apple cuccait is támogatja, hiszen fel lehet rá rakni win-t :)"
Fordítva, az Apple támogatja az MS-t, mert a gépeire fel lehet rakni a Windows-t és az OSX telepítő DVD-jén még a Windows-os driverek is ott vannak.