• pixx
    "Pl. mennyivel lenne stabilabb és optimalizáltabb a Windows, ha konkrét vasra lenne készítve és nem úgy, hogy minden vackon valamilyen szinten működnie kelljen?"

Akkor az Applenek egy gépe van, nincs többfajta proccesor felépítésű hordozható, és asztali, illetve különböző teljesítményű. Sőt nincsen két külön processzor se bennük, sőt nincs több fajta videókártya se...ha jól tudom kb. 10 féle számítógépük teljesítménytől függően, de lehet több.
    Ez szánalmas volt...

"bben szerintem leírtam mindent, ha nem tudod értelmezni, hogy mi az a minden alkalmazás, beállítások stb. akkor sorry." Állításod szerint azért nem tudod fellőni neked a wint teljesen ahogy szeretnéd, mert az adobe 40 perc alatt megy fel neked win alatt.
    Gondolom OSX alatt mindez felmegy 10 perc alatt, amit igen érdekesnek találok, de mindegy...

És ezt véletlenül találtam a rar-os fájlodra, apple gépen egy 8 gigás fájl kicsomagolása alatt megadta magát kicsit az OSX, emberünk felrakott rá wint, az alatt meg nem halt le a rendszer...

Nevess velem :) az utolsó beíráson...