Oláh Herkules#291
"Segítek, az nem az alaplap, amit kihúznak a gépből :D"
és most az pozitívum, hogy egy nyákot ráraknak még egy nyákra amit egy másik nyákba dugnak be?
ilyen volt régen a slotos processzor, amikor volt az a kártya amibe beledugtad a procit, aztán a kártyát be az alaplapba, de elkaszálták intelnél és amd-nél is mert értelme nem sok volt.
tudod ettől se gyorsabb sem jobb nem lesz, olyan mintha egy hosszabítót dugnál rá :)
bár biztos megkönnyíti a szerelést, csak kérdés minek mikor a mac tökéletes és nem kell benne cserélni és szerelni sem semmit :D?
"Néztem, az alkalmazás képes kezelni a több magot és az adott szálakat szétosztja a két mag között, sajna ez nem a Windows érdeme."
te hülye vagy fiam :D nem látod ott az hogy ott van 2 darab oggenc.exe? 1 1 szállal(tudod angolul thread)? Az hol több szál? Az 2 paranccsoros enkóder amit a foobar egyszerre elindított, de akár én kézzel is megtehetném dos paraccsorral.
megint igazoltad, hogy, tényleg nem tudod mi a különbség a szál, folyamat, és alkalmazás között, de ami a legszörnyűbb hogy állítólag használod a win7-et de nem tudod értelmezni a task managert, pedig szépen angolul oda van írva mi mi.
hülyéknek csináltam egy másik képet, amin 2 különböző alkalmazást(és nem ugyanazt kétszer mint az oggenc-nél) indítottam, érdekes módon elosztódnak külön magokra megint!
A bizonyítékokat arról, hogy miben különbözik egy mac egy sima pc-ről továbbra is várom (nem azt hogy a használat szempontjából a lényegtelen nyáklapok miben különböznek, hanem mi a különbség egy pc-s i7 és egy mac-es i7 között, meg a chipsetek között, a gpu-k között, és a memória modulok között (ecc modul mehet pc-be is ;), tehát a munkát végző modulok között).