• Ulkesh
    "ja legóból max, és rajzoltál rá ledeket is zsírkrétával :)"

Több gép került ki szerintem a kezem alól, mint amennyit te életedben eddig láttál :D

"dehogyis! rá vannak forrasztva a lapra, mint itt látható meg itt :D
    Egyszer belenézhetnél a pc-dbe, legalább akkor néztél volna bele mikor a boltban összerakták neked. :D"

Ismét egy okoska aki még képen sem látott Mac Pro-t de véleménye az van :D

Segítek, az nem az alaplap, amit kihúznak a gépből :D

"Ja, vagy úgy, hogy nálad 2 rar kicsomagolás 100%-on járatja a rendszered? Bocsi, nálam ez kb. 4-5%-ot jelent."

"Amúgy csinálj egy töredezettségmentesítést, mert a 4-5% nagyon kevés, a vinyód sebessége korlátoz a rarolásban ;)"

Az OSX fájlrendszere nem nagyon igényli a töredezettség mentesítést, az ilyen úri huncutságokat mi 6 évesek a vírusok hajkurászásával együtt, meghagyjuk a Windows usereknek, nekik van rá idejük.

De azzal a 4-5%-al valamiért mégis gyorsabban végez, mint a WinRar Windows 7 alatt, szóval nekem azért jól van így :D

"nézted a képeket a proci használatról? :D bár biztos fotosoppoltam, és igazából neked van igazad hogy a vindóz nem tudja több magra szétosztani a feladatokat :D"

Néztem, az alkalmazás képes kezelni a több magot és az adott szálakat szétosztja a két mag között, sajna ez nem a Windows érdeme.