• Oláh Herkules
    "Tipikus Windows user, ha más platform képviselője kérdi, akkor a Windows maga tökély, ha meg gondja van sír mint a fürdős kurva. :D"

hol írtam hogy maga a tökély? Mint írtam utálom mint a szart, mert fos. Viszont nem olyan kamu marhaságok miatt mint amit te említesz :)

"Annyit volt idő, mikor naponta raktam össze :)"

ja legóból max, és rajzoltál rá ledeket is zsírkrétával :)

"Te már csak tudod :D" igen tudom. Írtam jöhetnek a képek, cáfolj meg hogy nem ugyanazok az eszközök vannak benne!

"Persze, hisz a PC-kben is külön modulon vannak a processzorok és a memória :D"

dehogyis! rá vannak forrasztva a lapra, mint itt látható meg itt :D
    Egyszer belenézhetnél a pc-dbe, legalább akkor néztél volna bele mikor a boltban összerakták neked. :D

"Ja, vagy úgy, hogy nálad 2 rar kicsomagolás 100%-on járatja a rendszered? Bocsi, nálam ez kb. 4-5%-ot jelent."

nem nem írtam hogy rar, hanem egy feladatot. Nálam úgy 30% körül, mert ugye a vinyó nem tud eléggé gyorsan dolgozni hogy megetesse a procit. Nálad 4-5%? Ki hitte volna volna hogy egy 8 magos nehalemnél kevesebb procit használ a rar, mint egy 2 magos 4400+-os régi k8 x2-nél :DD Te biztos nem ugye?

Amúgy csinálj egy töredezettségmentesítést, mert a 4-5% nagyon kevés, a vinyód sebessége korlátoz a rarolásban ;)

"Ha nem használnám párhuzamosan mindkét rendszer naponta, akkor még komolyan is tudnálak venni, de így kb. úgy nézem amit írsz, mintha arról próbálnál meggyőzni, hogy zöld az ég"

nézted a képeket a proci használatról? :D bár biztos fotosoppoltam, és igazából neked van igazad hogy a vindóz nem tudja több magra szétosztani a feladatokat :D

"Ezt írtam, de nem értetted. Erről spec nem én tehetek."

értem én hidd el. Terelsz ja, mintha nem te mondtad volna ezeket:

-mac os többszálúvá teszi az 1 szálú programot
    -vagy több folyamatot indít belőle (biztos dobókockával számolja ki mit csináljon)
    -a folyamatokat több processzorra egyenletesen szétosztja, a win nem annál a több millió embernél akinél igen, az kamuzik :D