• Ulkesh
    "na mutass ilyen fórumokat... azokra a fórumokra amikre járok nincs túl sok ilyen."

:D :D
    Tipikus Windows user, ha más platform képviselője kérdi, akkor a Windows maga tökély, ha meg gondja van sír mint a fürdős kurva. :D

"hogy van az hogy velemi ilyen még nem fordult elő, pedig 5 gépet vásároltam össze darabonként? és többféle os-t használtam rajtuk :D"

5 egész gépet? Naccerű :D :D :D :D
    Annyit volt idő, mikor naponta raktam össze :)

"terveznek a lófaszt :D küldenek egy core akármennyi procit, sima szokványos chipsettel, max a nyákot máshogy tervezik (mert ugye nem atx szabványú kell), meg bios helyett efit kap."

Te már csak tudod :D

"láttam, ugyanúgy mint egy pc, csak összenyomott oda szabott nyákkal, chipek, minden ugyan az."

Persze, hisz a PC-kben is külön modulon vannak a processzorok és a memória :D

"idióta. vannak ugye erőforrások amik fixek az a 100%."

Ja, vagy úgy, hogy nálad 2 rar kicsomagolás 100%-on járatja a rendszered? Bocsi, nálam ez kb. 4-5%-ot jelent.

"nem nem vindóz alatt, hanem normális számítógép használat alatt, ostől függetlenül."

Jaja, attól normális, hogy korlátolt. Értem én…

"Dehogy nem azt írtad. Most mentegetőzöl mert rájöttél hogy mekkora hülyeséget írtál."

Ezt írtam, de nem értetted. Erről spec nem én tehetek.

"én sem, bár én ilyet nem is tettem, csak az ordas faszságokat javítottam ki amit te a vindózról képzelsz :D
    mert annyival azért nem jobb mint amennyit te képzelsz."

Hát persze :D

Ha nem használnám párhuzamosan mindkét rendszer naponta, akkor még komolyan is tudnálak venni, de így kb. úgy nézem amit írsz, mintha arról próbálnál meggyőzni, hogy zöld az ég.