pixx#246
"Jess, ez a G5-ös iMac-re volt jellemző, ezelőtt 6 évvel (kellett egy SMC reset és nem pörgött többé eszetlenül, vagyis ki kellett húzni a konnektorból egy percre, gyakorlatilag a frissítés bekavart az SMC beállításokba és ezt kellett resetelni)."
Mint mondtam Imac-re volt igaz, aztán Macbook-ra, fent van a fórumon, keresd ki.
Sokan bajlódtak ezzel a problémával akkor. Tudom mit olvastam.
"Telepíts fel nekem egy PC-t 1,5 óra alatt úgy, hogy minden driver fent legyen és minden alkalmazás is felkerüljön, adatokkal, beállításokkal, levelezéssel, böngésző beállításokkal stb. együtt. Ezt OSX alatt meg tudod tenni, Windows-nál a délutánod rámegy :D"
Gyere el hozzám, én fel tudom rakni 1.5 óra alatt a laptopomra. Két hónapja raktam újra, és én is meglepődtem, milyen gyors volt.
"Nem kell. Látom régen vettél már TV-t :D
A csatornákat automatika keresi ki (max a sorrendjüket állítgathatod, de azt is csak egyszer kell, mert jó esetben ezeket a videó és DVD felvevő is átveszi, a fényerőt a környezeti fényekhez automatikusan állítja, a színt meg sémák közül választod ki, vagy szintén automatika kezeli. "
Fél éve vettem lcd-t, igaz a csatornákat nem kellett beállítani, mert rádúgtam a HD boxot, és az összes csatorna ott volt, viszont fényt neked kell beállítani, vannak sémák, de én jobban szeretem a kézzel beállítani.