Oláh Herkules#230
"az utolsó csavarig úgy van kitalálva, hogy minden, mindennel tökéletesen együttműködjön, legyen szó hardverről, vagy szoftverről."
mint minden pc-nél, ezt hívják SZABVÁNY-nak. Tudod a processzor gyártók leírják mit hol hogyan, mennyit kell a procival, és az alaplap tervezők ehhez tartják magukat. Meg a pci, pcie szabványhoz, meg az atx szabványhoz, meg a ddr ram szabványhoz és a többi. Ha nem így tennének, olyan szériás lapokat is lehetne találni amik soha nem működtek. De ilyen még nem volt.
Mellesleg egy nagy lókukit tervez az intel az epl gépekben. Megkapják a procikat azt viszontlátásra.
a tökéletesen együttműködő szoftver meg faszság, ilyen nincs. Az azt jelenti hogy hibátlan szoftver, ami max egy hello worldnél fordulhat elő :)
apple minőséget tényleg nem érem el házilag (az túl gyenge lenne) :)
"Én múlt héten próbáltam pár nagyobb fájllal Windows 7-el, de ott kellett hagynom a gépet, mert semmire nem lehetett használni, míg nem végzett.
Szeretem, ha valaki beír valami hülyeséget, amit nem próbált, de szerinte biztos megy, mert a Windows az isten."
én is, mint pl amit beírtál. Főleg úgy hogy nem úgy írtam be hogy "szerintem" hanem úgy, hogy TUDOM, mert hasonló dolgokat művelek vele. Ne akard nekem bemesélni hogy hallucinálok amikor 1,8 mbyte/sec letöltés mellett 2 rarolt filmet csomagolok ki, és eközben hd filmet nézek(azt túl erős gépem sincsen)...
"- Nem működik, mert széthullik a rendszer ekkora adatforgalomtól
- Nem működik, mert nem többszálúak a programok és képtelenek ezt lekezelni"
-marhaság, mint fent írtam nem így van
-megint csak marhaság, rar többszálú/feladatonként több folyamatos, nem a beépítettet kéne használni... na meg ott a többi 646463 féle tömörítő
"Nálam a MacPar Deluxe simán megoldja, hogy párhuzamosan kicsomagol 110 filmet kb. 4000 szegmensből és csak egy példányban fut, a feladatokat meg szétosztja több szálra."
hujuj de advanced mintha nem lenne alap ez évek óta... Bár az is fix hogy normális ember 110 filmet nem csomagol ki egyszerre, szóval nem is valós példa tehát kit érdekel.
"Igen, a Windows-ra is vannak ilyen alkalmazások, a különbség az, hogy pár feladat indulása után vége az életnek Windows alatt, akad az egér, akad a hang, percekre megmerevednek az ablakok a kedves Not Respondig üzenettel. No ilyen nincs OSX alatt."
mint mondtam az xp a maga 9 évével már elég öreg, nem azt kéne összehasonlítani a makkossal :) vista/7-nél max a tömörítő ablaka not responding (ami megint csak nem az os-től hanem a program gui-jának működésétől függ, hogy külön threadbe rakták-e vagy nem).
"mert a Windows az isten" HIHI csak látnád pár fröcsögésem a vinfosról :) utálom mint a szart(mert fos), de én olyan vagyok hogy ha utálom is, akkor is zavar ha marhaságokat mondanak róla(mellesleg a makkos sem jobb...).