Ez nem az átlagfelhasználónak készült gép. Egyszerűen reagáltunk a lenti 7300$ vs 1400 $ képre ami egy nagy hazugság, mint rengeteg másik ilyen interneten kint lévő kép. Egy átlagfelhasználó nem fog ilyen gépet venni, de a képet meg szerkesztette csak, hogy égesse magát (kár hogy nem tudjuk kitől ered, de jól beégett).
Ezek a példák csak azt mutatják, hogy sokan úgy fikázzák az applet, hogy azt sem tudják mit fikáznak. Nagyon jó példa volt erre az iphone is, a rengeteg hülye képpel a neten aminek nagyrésze hazugság (csak így egyszerűen), és az ipadról is már ez terjed, holott még nem is láttak közelről.
Az iphone történetről mindennél többet elmond az, hogy forumokra támaszkodó barátom fikázta nonstop amig kölcsön nem adtam neki egy hétre (egész pontosan telefont cseréltünk egy hétvégére, én kaptam egy winmos asust). Hétfőn az első útja a tmobilhoz vezetett, hogy vegyen egy iphonet. Azóta ő is boldogan használja, mint ahogy a környezetemben egyre többen akik tovább jutottak a fikánál és inkább kipróbálták.