iPadAir-iPadMini2.png
  • Magiszter
    Elhiszem neked, de mint mondtam még soha nem kellett Almás készüléket szervízeltetnem, pedig anno 3 évig volt 2G-m, 1 évig volt 3g-m és nem mondhatnám hogy kíméltem őket ami a leejtés/hét paramétert illeti. Volt már MacBook-om is (igaz csak pár hónapig, de már használtan kaptam). Mondjuk ebből a szempontból a 2g nálam a TOP#1 strapafon. Még nem láttam telefont karcolás nélkül túlélni ha fejmagasságból leejted egy bazaltkocka sarkára, kijelzővel előre. Mikor megtörtént meg is állt bennem az ütő, de aztán csak letöröltem róla a sarat és ennyi.

"Ha megvetted, írd már be kérlek mi volt ennek az adminisztratív vonzata"
    Március környékén tervezem megvenni, de volt már az eDigital-al hitelügyintézésem (igaz az utolsó pillanatban inkább kifizettem 1 öszegben). Szóval kb így néz ki náluk a dolog:
    - Online megrendeled a hitelt
    - Felhívnak és kérnek tőled pár személyes adatot
    - Elbírálnak amire 24 óra múlva kapsz választ
    - Pozitív bírálat esetén csak annyi a dolgod hogy elmész egy megbeszélt eDigital üzletbe.
    - Aláírod/kitöltöd a papírokat
    - Elhozod a terméket.

Ez úgy 3 éve volt. Mivel manapság nagy divat a mobilbankár ezért lehet már be se kell menned, hanem kimegy hozzád a Cetelem Bank egyik intézője, kitöltesz mindent, majd futárral megkapod a terméket.

GregSB #790
    Majdnem 11 óra? Határozottan tetszik a dolog. Lehet mégsem várom ki a márciust :D