iPadAir-iPadMini2.png
  • GregSB
    "
    - youtube grabberel mp3 -akat szed le majd usb kábellel ráteszi őket a telefonjára - hoppá, itt már több pontot is elvérezne egy tablet
    - torrentezik - szintúgy alkalmatlan rá egy tablet
    - fájlokat ad és kap a munkahelyén leginkább pendriveon - a tablet ismét alkalmatlan"

Jailbreakelt iPad képes ezekre (pendriveos témára Camera Connection Kit + iFiles alkalmazással), a fileok mobiltelefonra rakásán kívül.

+ szerintem ezekre mind képes egy Androidos tablet is. Egyedül a file másolása tabletről telefonra részben nem vagyok biztos.

- a youtube grabre tuti van alkalmazás (JB-elt iPaden és Androidon is)
    - torrentre is (habár flash memóriára nem szerencsés torrentezni, de lehetőség van rá)
    - pendriveokat is tudják kezelni

Én ezeket a dolgokat meg tudom csinálni a céges laptopomon ha akarom, szóval nekem ezek nem szűk keresztmetszetek, de értem mit mondasz, és azt egy másodpercig sem vitatom, hogy elsődleges gépnek nem lehet elég egy tablet... hozzátenném hogy magyar viszonylatban. Az iPad fő piacain a nagy átlag nem szarakodik mp3 grabbeléssel, hanem rányom az $1-os Buy gombra iTunesban, és megveszi a zenét az iPadról. Torrentel sem szarakodik, hanem kikölcsönzi ugyaninnen 1 gombnyomással a filmet $2-$3-ért. Pendfiveot pedig én már alig használom, ha kapok bent valamit amit magammal akarok vinni, akkor feldobon Dropboxba, és azt utána el fogom érni telefonról és táblagépről is, akár offline is.