1355-1360
- Én kiskapus vagyok. Na nem azért mert pl egy ilyen iPad-en nyerek pl 30 ezret, hanem azért mert mikor 5 évig folyamatosan volt munkám, aztán mégis megszorultam az állam odaköpött a küszöbömre és kiszúrta a szemem 5000 forint segéllyel. Az óta ha tehetem külföldön vásárolok, még ha 10 ezer forintos cikkről van szó akkor is.
- GregSB: Egyetértek. Bennem is két éve kezdett el érni az elhatározás hogy idehaza nincs semmi keresni valóm. Szerintem jövőre, vagy 2015-re megyek is.
Azzal is egyetértek hogy az emberek gondolkodásmódja ami sokat ront az országon. De azt se felejtsd el hogy ehhez az kellene hogy ne nálunk legyenek a legmagasabb adók és a legalacsonyabb fizetések. Igazság szerint Copy-Paste-elni kellene mondjuk Ausztria adó és járulék rendszerét, pár éven belül megéreznénk a pozitív hatásait. De amíg az unortodox személet (értsd: ellent mond minden józan észnek) dívik addig ennél csak rosszabb lesz. Aki teheti az menekül, aki nem az megpróbál túlélni. A kormány csak akkor fogja nagyon-nagyon megszívni ha kitermel 1 millió olyan embert akinek már nincs veszteni valója... és ezek, a magyar-szokást félre téve, össze is fognak.