iPad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a sok szar a hozzank hasonlo gyikarcoknak fontos, nem az igazi vasarloeronek.
http://gaborszantai.co.uk/
A nagyobb üzemidõ persze mindig jobb, de a mostani ~10 óra már nem az a szint, hogy tényleg húsbamaróan fontos legyen a további növelése. Egyébként nem feltétlenül kéne kivonni a piacról az elõzõ generációt sem, ahogy még most is lehet kapni iPad2-t is.
/*WTF?!*/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
franco ilyen kemény gyerek lett mióta kifosta magából a magyar felsõoktatás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha "ájpedet" veszek, miért is kell hozzá kocsit vennem? Csak szivargyújtóról mûködik? Jogsival kell belépni? Nem vágom, világosíts fel!
Azt meg végkép nem értem hogy aki "ájpedet" vesz, de nincs kocsija az szûz? Ezt milyen kifacsart logikai úton át következtetted ki? De tessék egy kis feladvány: HÉV-el járok dolgozni, iPhone-om és iPad-em is van. Nah, vajon "szûz-e vagyok"? (háttérinfó: én azon kevesek egyike vagyok aki utál vezetni)
De ha mar belementunk: az, hogy "robotos tablet", onmagaban kb semmit nem jelent. Van 20 ezer forintos robotos tablet es 200 ezer forintos is. Eleg egyszeru leszarozni egy 20-50 ezer forintos tabletet (gondolom ilyesmire gondolsz a tobb masodperces akadas, stb megallapitasok miatt, mindenesetre nem uj nexus-okra az egeszen biztos), aztan megvenni 100-200 ezerert az almasat es onigazoltan latni hogy az szmuszabb.
Varatlan alkalmazasbezarodasokrol pedig konkret statisztika van, aminek a konkuzioja a szoges ellentete annak amit mondasz (ios-en gyakoribb - csak ott nem is ir ki hibauzenetet szoval lehet hogy eszre sem veszed es inkabb magad okolod hatha te leptel ki veletlenul belole), es en sem tapasztalok ilyet nagyjabol abszolute soha semelyik olyan appnal amit nem teljesen amatorok fejlesztettek.
Az aksiidorol amit irsz, annak szinten kimutathatoan az ellenkezoje igaz, es a combosabb HW-nak is (plane az alacsonyabb arkategoriaban, de meg felsobben is nehany szempontbol (gpu-bol peldaul hiresen tulmeretezettet raknak nagyjabol minden ios-es cuccba).
Szoval csak ennyi. Elhiszem hogy az ios tetszik jobban (plane ha olyan robotos tableteket lattal eddig amire gondolok es az alapjan mondasz velemenyt), csak lassuk tisztan a dolgokat.
Fikazasrol pedig szo sem volt.
Csak ennyi.
Regards,
Elég rég nem vagyok szûz, és igen úgy fest, hogy kell az ájped.
Egyéb kérdés, kedves agresszív barátom? 😄
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Egy szaros autóra nem futja, de ájped az kell? Szûz-e vagy???
GregSB: csak kõkeményen.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Nincs semmi bajom a droiddal, jó dolog, de tapasztalat alapján az ios nekem jobb választás.
Amúgy neked hobbid hogy bejössz az almás topikokba fikázni?
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
De annyit azert elarulok, hogy pl uj n7 a tobb mint ketszer akkora felbontasu kijelzojevel, es erosebb vasaval meg ugy is tovabb birja mint az elozo, hogy az aksija nemhogy nott kozben, de kisebb lett. Ezt hivjak technologiai fejlodesnek. Es azt is elarulom, hogy nincs kulonosebben sas szemem, de kenyelmes tavolsagban tartva is eg es fold a kulonbseg egy 200 alatti, es egy 300 ppi feletti cucc kozott. Meg a "retina" ipad a maga 264 ppi-jevel is eszrevehetoen rosszabb, mint az n7 a 323 ppi-jevel.
Regards,
Az üzemidõrõl pedig annyit, hogy minél tovább bírja, annál jobb. Gondolom te se kapnál sírógörcsöt, ha lenne egy olyan táblád, amivel hétvégén lazán elindulsz 3 órát vonatozni, ahol vagy ott használod, 2 nap után visszavonatozol még 3 órát, és este vigyorogva konstatálod hogy még 20%+ van az akksiban. Láttam retinát is, nagyon szép, tényleg le a kalappal, de nálam (és ahogy látom másoknál is) csak sokadik a felbontás.
Miért mennyit megy el neked a mini, hogy ennyire sztárolod és félted???
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
+ egy szivárgás alapján a Mini2 marad 1024x768, csak jövõre lesz retina. Mekkora flamelés lesz emiatt itt meg mobilarenan Októberben 😄DD Már elõre látom a kommentek 90%-t: Apple 1 darabot sem fog belõle eladni, csõdbe fognak menni, stbstb.
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
jailbreak tények és tévhitek

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
pl felrakhatod az SBSettings -et cydiaból és lesz gyorsan elérhetõ kapcsolóid szinte bármihez (wifi, bt, fényerõ...stb.)
Bazinga!

Viszont van kérdésem is. Hiányolom pl azt, hogy a wifit egy kattintással be és ki lehessen kapcsolni. Olvastam h ios 7-ben ezt megoldották egy felhúzható panellel de azt még nem akarom felrakni. A másik hogy a jailbreak-nek van esetleg hátránya? Mármint gyorsabb merülés, akadás, lefagyás stb?
Próbálgattam már egy csomót de valahogy egyik sem tetszik...
De lehet le fogom törölni, VLC eddig mindent lejátszott nálam hanggal.
Van az ace player ami már jó rég óta 2.8-as verzióval rendelkezik. Nos ebben nincs ac3 támogatás így én nem frissítettem le. Ios7 óta nam jelzi az app frissítési lehetõségét mióta egyszer minden mást lefrissítettem. Nálatok van ilyen?
Menü laggzik, játékon belül o,yan alacsony lett a framerate mintha képregényt néznék... Írtam a fejlesztõknek, azért ez nem kicsit gáz. Június óta megy az iOS7 bétája, azóta nem voltak képesek optimalizálni az appot rá?!
Facebook, általános netezésre tökéletes
Filmnézésre is jó, VLC-vel (ingyenes app) le tudsz játszani mindent felirattal. Ha nem zavar a kijelzõ alacsony felbontása, ppi-je akkor erre is meg fog felelni.
Bármilyen bluetoothos billentyûzettel mûködik, kábellel nem tudsz rákötni szinte semmit.
mindkettõ 4es ipad, köszi