• ratgab
    Nem ugyanarról beszéltek szerintem! Te Stragáról beszélsz, ő meg a Destroyer tornyában a 3 db energiforrás eljuttatása közben felbukkanó robotról beszél!

abel0317: #721:
    Ott én is sokat tépelődtem! Az első robotnál a teremben van 4 hely ahova kaput tudsz "lőni", a lényeg az, hogy amikor beragad a buzogány a földbe csak akkor tudsz a "fejére" ugrani. Mindezt csak úgy tudod megtenni, ha hosszan nyomvatartod a térkapu lövés gombját mindkétszer, amikor a be és kijáratot leteszed! Ezután belépsz a kapuba és az magasra dob alapból, ekkor érdemes az ugrás gombot benyomva vitorlázva leszállni a robot "fejére", ekkor e gommbbal tudod sebezni.
    A kapukat érdemes úgy letenni, hogy a kijárat a robothoz közel legyen, mert csak akkor tudsz a fejére érkezni. Nem egyszerű játék, de kivitelezhető.

A másik 2 ugyanilyen robotnál már könnyebb dolgod lesz (2-nál ugyanez a megoldás lesz, csak a robotnak előbb fel kel törni a ráccsal védett térkapu helyeket, 3-nál oldalt lesznek elhelyezve a kapu, az már értelemszerű)