Darksiders

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi2fraktal
valszeg újra kéne telepítsd, mer haveromnál is ez volt

680-681, nem ezekre a gamepad-ekre van kitalálva..........

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

The Protector
Hy.feltelepítem a gamet.minden okés.beadja a videókat,new game-t nyomok.ott is beadja a videókat majd mikor indulna az igazi game akkor lefagy a gép.kék halál és vége.Mi lehet a baj.Phys x,direct x,driver.microsoft faszomtudja mi is a legújabb.Vkinek vmi 5let?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Klemice
detto ugyan ez, logitech dual action

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Sziasztok én egy Saitek p2600as gamepaddal próbáltam meg játszani, mozogni meg ütni-vágni tudok, de kezdéskor a kamera lement kb a cipõjéhez és néz felfelé + veszettül forog körbe a kép...

Próbáltam az emulátort, bemásoltam a 2 fájlt az exe mellé, de nem csinált semmmit, és billentyûzettel meg nem akar mûködni... :-/

Ha nincs bedugva a gamepad, akkor a kamera normális helyen van, de viszont nem tudok semmit csinálni (pl mozgás)

Van erre megoldás?

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

DarkSector
😊 nm.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tatyla
közben a végére értem köszi jó kis játék volt érdemes volt várni rá most már jöhet a folytatás...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
ha bemész a mappra, baloldalt a szakadék túloldalán a falban van egy lyuk, mintha egy koponya szája lenne, mire énis megtaláltam leszoptam magamat, ugorj nagyot majd a szárnyaddal le tudsz ereszkedni visszafelé, a falon tud kimászni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tatyla
igazad volt én nem tudtam hogy a kapaszkodókra is jó a csáklya viszont ide amit jelöltem honnan jutok el mert az nekem nincs megjelölve még?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
😛

cikasz
Közben amint visszamentem a post után kipróbáltam a dobócsillagost és sikerült 😄
Köszi

http://www.akciofigura.hu

DarkSector
dobd meg sorban 1 hajítással mindhárom csápot, majd azonnal ahogy eldobtad már ugorhatsz is repülve a szárnyaidon, annyira közel a középsõhöz, amennyire engedi a repkedés és így lesz idõd a bal oldali irányba átmászni a kötelet miután elkaptad, van egy billentyû, ha nyomkodod gyorsabban mászik. Jobbra csak egy extra láda van.

DarkSector
pedig fel lehet menni, asszem kell használni a shadow mask-ot.
Ne felejtsd el hogy a KAPASZKODÓS falakra fel tudod magadat húzni a kilõhetõ kampóval.

cikasz
Itt hogy lehet átjutni? 😊
Mert ha meglövöm csak egy kicsit tünik el és a kötélen nem is lehet lövöldözni. Ha alá megyek és elkap akkor meg oldalra dob ki és ott leesek.

http://www.akciofigura.hu

Tatyla
gondolom oda kéne feljutni de nem látom a megoldást

Tatyla
benn voltam de nem látom hogy jutok fel legfelülre...

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jobbra, majd balra be az alaguton. Onnan már rádbizom.

Tatyla
oda hogy jutok fel már voltam a ház belsejében is egy részen?

DarkSector
kb 1 ora.

Tatyla
több mint 17 óra játékidõnél járok és még most kezdem összeszedni a kard darabokat,sok van még hátra?

Shep
Hát az nagyon nagy túlzás 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
jah annyira nem csõjáték, hogy volt olyan teszt, amiben RPG-nek nevezték, bár ezt azért túlzásnak tartom.

Shep
Minek neked trainer?

Na én is a végére értem és bár a vége felé többször is volt amikor jobban vártam a végét, mintsem tovább játsszak vele de azért csak a végére értem és nem bántam meg. Összességében jó kis játék lett és pár dologban jobb is, mint a DMC pl. nincs millió1 kombó amit millió2 -féleképpen kell elõcsalni ezermillió gombkombinációt megjegyezve. Nincsen az, hogy rosszul tápoltál a végén megszívod itt elég sok pontot ad és futja a vásárlásra. Nagyobb a bejárható világ nem annyira csõjáték. Viszont pl. a teleportos marhaságot kivehették volna, mármint a hülye lépcsõzést kb. 0 értelme van vagy legalább egyszeri bohóckodás után legközelebb már lehetett volna léptetni a dolgot. A történet eléggé össze lett kutyulva a végére azért összeállt nagyjából 😊 Bár a sok hülye nevet nem bírtam megjegyezni 😊
Mondjuk most így hirtelen nem igen kezdenék bele újból de valamikor késõbb lehet, hogy igen. Ja igen 16 óra volt kb (15,?? volt mikor elindultam a végsõ csatába) ebbõl 4 körül amit csatával töltöttem, a többi meg csak ide oda mászkálás 😊
A végén Abbadon meg tiszta Vergil volt a DMC3-ból szinte ugyanazokat a kombókat nyomta 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tud valaki egy linket adni a olyan trainer-hez, ami megy a SKIDROW UPDATE 1-el?
CalebJoe
nem lehet állítani rajta
Hali !! vki megtudja mondani hogy a játékban lehet e állitani részletes grafikát???? mert csak a felbontást tudom állítani meg a vertycal sync-et vagy csak ennyi lehetõség van benne???? elõre is köszönöm ha valaki segítene
Shep
ÁÁÁÁ ez a fénysugár gyûjtögetés annyira fárasztó és unalmas már fõleg, hogy 3x kell.

DarkSector
jaja 😛

raven87
Akkor ráb*szatam. 😊 Pont most nyírtam ki. 😊 Majd valamelyik elõtte lévõ mentésbõl megcsinálom.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

DarkSector
nem. 😞

raven87
Igen, ott tartok,hogy vissza kell menni Azrael-hez a Armageddon kardal és le kell majd gyõznöm a fõboss-t. Ha õt megölöm akkor már nem mehet vissza összeszedni a maradék ládákat meg tekercseket ugy-e?

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

DarkSector
a vége akkor lesz ha a térkép legtetejére teleportálsz az Armageddon kard megszerzése után!

raven87
Most tartok ott hogy megyek kinyírni Destronyer-t. Miután kinyírtam folytathatom még a játékot, hogy össze szedjem a maradék cuccokat vagy újra kell majd ahhoz kezdenem?

Sir Quno Jedi
De ha nagyon elakadsz, vannak jutyúbon végigtolások, ott a tiamatos szint is megvan term. végig.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ezt az ajtót 3 karddal lehet "kinyitni". Van egy plató lent az épület alatt, amin három szárnyas szobor van és azokhoz kell beszermányolni a 3 kardot majd, az felemelkedik ide ahol most vagy és haller.

Lejutni a katakombás részekhez meg úgy lehet, hogy fentrõl az emeletrõl le kell lökni az egyik szobrot a belsõ kertben (visszább, mint ahol vagy).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
menj viszább újra járd be a környéket meglesz a szobor, asszem te a nagy tér közepén vagy tutira , mert én isegy ien résznél hirtelen nem tudtam mivan, és elkezdtem visszafelé menni ahol jrtam már, tutira lesz valahol egy szobor.

sziasztok
Tiamat elõtt van ez az ajtó
és nem tudom hogy kell kinyitni megvan a kard gondolom egy szobor kezébe kellene adni ezt is de nem találom sehol már csak ez az ajtó van hátra

pls help
DarkSector
jah rátapadtam a tüzgombra, lehet idõkiesésem volt. 😊

Shep
Hát ok, csak mindig küldi a kicsiket és akkor õt ugye nem lehet sebezni, meg utána is 2x tát szájat aztán elbújik, elég hosszadalmas.

DarkSector
jah érte jó nem gúnyolni akartalak. Azt hittem hogy Hard-on küldöd, amúgy nem hiszem hogy a kukac fél órás lenne, de lehet rosszul néztem, nekem hamar megadta magát, csak a szájt kell egyfolytában lõnie.

Shep
A frászt, egyszerûen csak nem vagyok nagy H'nS játékos, bár ennél a résznél nem nagyon tudom hogy lehetett volna gyorsabban megcsinálni.

DarkSector
juj hard-on küldöd van mi?

Shep
Jó ez a játék kiváltképpen az tetszik mikor fél órán keresztül ugyanazt kell csinálni 😞 (ennyi ideig tartott kb. mire megöltem az óriás gilisztát)

DarkSector
a sárkány se kicsi ba+ 😛

watto
Lehet én vagyok defektes, de nekem Jailer is óriás 😄

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

DarkSector
jó de nekünk fura csak, aki nem figyeli a hint-eket annak ez is elsõre rossz lehet. Pláne a béna és sokgombos irányítást.

tarti19
Persze az nem is probléma, szívesen segítek vagy, ha nekem segítenek az is óriási öröm számomra, de vannak azért valóban "furcsa" kérdések olykor.

DarkSector
nemgond azért vagyunk hogy segítsünk ha kell.
amúgy ebben igazad van hogy nemsok óriás van azon kívül.

tarti19
Akkor viszont nem jó leírást adtál meg, hiszen több óriás nincs a játékban... persze lehet a nagy pók vagy nagy sárkány már óriás egyeseknek:d

Shep
Egyáltalán nem ott tartok úgyhogy mindegy 😛

tarti19
Hölgyek , Urak, gyerkõcök azért a buta kérdések helyett picit gondolkodjatok el az adott szituációban. Persze nem mindig minden kézenfekvõ ezt elismerem, de sokszor szó szerint semmi nehézség nincs a dologban.

Arra az óriásra gondolsz, aminek a kezén is van egy teleport? ebben az esetben nyitsz egy-portált a földön a egyet a kezén , majd amikor óriási csapásra készülsz te szépen a hátára teleportálsz majd a kis piros gyenge pontját egyszerûen megszúrod s ekkor ledõl a platform szélére ahol csépelheted. amikor kicsik jönnek nuke-nuke ügyesen:d