883
-
ratgab #723 Nem ugyanarról beszéltek szerintem! Te Stragáról beszélsz, ő meg a Destroyer tornyában a 3 db energiforrás eljuttatása közben felbukkanó robotról beszél!
abel0317: #721:
Ott én is sokat tépelődtem! Az első robotnál a teremben van 4 hely ahova kaput tudsz "lőni", a lényeg az, hogy amikor beragad a buzogány a földbe csak akkor tudsz a "fejére" ugrani. Mindezt csak úgy tudod megtenni, ha hosszan nyomvatartod a térkapu lövés gombját mindkétszer, amikor a be és kijáratot leteszed! Ezután belépsz a kapuba és az magasra dob alapból, ekkor érdemes az ugrás gombot benyomva vitorlázva leszállni a robot "fejére", ekkor e gommbbal tudod sebezni.
A kapukat érdemes úgy letenni, hogy a kijárat a robothoz közel legyen, mert csak akkor tudsz a fejére érkezni. Nem egyszerű játék, de kivitelezhető.
A másik 2 ugyanilyen robotnál már könnyebb dolgod lesz (2-nál ugyanez a megoldás lesz, csak a robotnak előbb fel kel törni a ráccsal védett térkapu helyeket, 3-nál oldalt lesznek elhelyezve a kapu, az már értelemszerű) -
#722 Hát először is lőj egy bejáratot a földre egy kijáratot a kezére és mikor a kezét emeli akkor lépj be a teleportba. ennyi a nagy titok. -
abel0317 #721 mit kéne csinálnom? -
abel0317 #720 ott tartok hogy egy nagy robotot kell legyőzni és úgy hogy a fejére kell ugrani a teleportos kapukon keresztül de nem tudom mit kell nyomni hogy a kapu feldobjon magasra és onnan rárepüljek a fejére -
abel0317 #719 ez az egész teleportálós dolog nagy hülyeség, igazán kihagyhadták volna a játékból -
#718 Ha jól emlékszem, onnan kellene tovább ugranod egy felsőbb peremre. A lényeg, hogy ne legyen a mérlegben a kő, mert akkor nem tud felemelkedni veled. Miután felmásztál a tetejére, célozz be egy másik portot, hogy kiessen a súly a te mérlegedből. -
#717 Hali.Keregéltem de vki leírná h mikor samael benneged a toronyba és már megcsináltam a teleportálós dolgokat is ott eljutok egy olyan részhez ahol van két koponya kocka és a mérlegre kell őket teleportálni.Nah itt fel is jutottam a legfelső tetejére.De onnan nem megy a továbbjutás.Nem tudom hova tegyem a kockákat.Vki linkelne youtubos videót vagy leírná h utána mi a teendő? -
ricsa008 #716 ok
télleg analfabéla vok ez nem jutott eszembe :D
köszi -
#715 lődd szájba ;) -
ricsa008 #714 amikor megkapom a tüzespacimat akkor földalól előbűjó nagy kigyónál mi a teendő? -
abel0317 #713 ja és az armageddon blade darabjait csak úgy keresgetni kell vagy ez majd feladat lesz benne? -
#712 á fenét. :)
sokszor van olyan érzése az embernek, nah hogy már itt a vége, de aztán mégse huzzák halasztják a játék végét.
A legvége akkor lesz ha a térképen a legészakibb területre mész majd a teleportatal, de addig még nagyon sokminden vár rád. -
#711 Dehogy, van még onnan bőven -
abel0317 #710 a pókos pálya az utólsó? -
abel0317 #709 már megoldottam úgy hogy a felbontást a legkissebb-re vettem és úgy nem fagyott le aztán visszaállítottam és tudtam játszani tovább -
#708 szerintem ez egyéni probléma lesz mert itt nem nagyon panaszkodtak hogy fagy a játék, esetleg valami save-el lehetne átugrani azt a részt hátha onnan már továbbmegy -
abel0317 #707 helló! az Ashlands-es pályán vagyok mikor bemegyek egy nagy arénába és lovasokat kell legyőzni,és mikor jön az utólsó lovas és leütöm őt a lóról mindig ugyanott írja ki hogy alkalmazáshiba, és akárhányszor kezdem újra mindig kiírja ugyanott és kilép. meg lehet oldani valahogy? -
#706 Jól sejted. -
#705 Ugye jól sejtem, hogy nincs a játék vége után newgame+ lehetőség, mert végigtoltam normalon, de szívesen nekifutnék nehezebb fokozaton, ha használhatnám a tuningolt fegyvereket, meg az Abyssalt. Sajnos nem volt semmi save a végén, úgyhogy valószínűleg nincs rá mód, de hátha. -
#704 esetleg valaki nem tart rögtön utánna és megdobna egy mentéssel? -
#703 Várd meg mig legmesszebb van töled és spuri. -
#702 hello
van egy olyan rész amikor egy homokalatti óriskukac ellen menekülők különböző kis fadeszkákra
és az utolsó deszkárol egyszerűen nem jutok el soha a kapuig ott va valami módszer mert mikor a legmesssezeb van akkor lépek le és sose érek oda:
Third Temple - Crossing the Worm Pit ezen a részen vagyok:) -
grimm13 #701 Valakinek van ötlete hogy a miért nincs hangja a párbeszédeknek ? -
#700 az ini-t próbáld meg átszerkeszteni, nekem az irányok is rendben voltak alapból..esetleg ennek az emunak egy másik verziójával is kísérletezhetsz, mondjuk ennél igaz hogy nem mindig jó a legújabb (fene sem érti, van játék aminél a legújabbal megy csak rendesen, van olyan ami meg az előző verzióval) -
newc22 #699 Nálam is jól ment ezzel az emus dologgal egy darabig, de amikor bejött a célkereszt az már sok volt mivel felcserélődtek az irányok, de ha vki tud rá megoldást akkor szóljon! (úgyhogy azt hiszem marad a jó kis egér+bill kiosztás)! -
Locna #698 Igazad van, figyelmetlen voltam.... -
#697 #623 -
Locna #696 Sziasztok!
Én ott akadtam el, hogy a teleportálgatással fel kellene jutni a robot fejér. De sajna nem figyeltem és nem tudom hogyan tudnék nagyot ugrani, mikor teleportálok.
Köszönöm a segítséget! -
#695 mind1 azért köszönöm. -
#694 sajnos a te problémádra viszont nincs ötletem, nálam sem, mega cimboráimnál sem csinált ilyet... -
Smitiz #693 Ohh ez fura, így működik,, pedig a readme-ben ez van:
Installation:
Extract xinput1_3.dll, xbox360cemu.ini file to the game exe directory.
Rename DLL if needed
Extract dinput8.dll file to the game exe directory if you want to hide your controller from the game.
Szóval én csak azt a kettőt másoltam be, nem pedig mind a négyet :D
Na mind1, most már megy, köszi a helpet, ilyen típusú játék tényleg nem szokványos PC-n :D -
#692 ha már ennyire szeretitek egymást akkor engem is szeressetek légyszives,legalábbis addig amíg segíetetek hogy mi lehet a baja a játéknak a 684-es hszben. -
#691 szívesen máskor is te paraszt -
#690 Akkor csatlakozz hozzá te is! -
#689 elmész te a jó büdös picsába -
#688 http://rumblepad2.blogspot.com/2010/09/darksiders.html
ha már lusta/ostoba vagy google-t használni..de a zsidózás meg megy látom ügyesen -
#687 Nah sry, megoldódott. A "G:\-=Játékok=-\Darksiders" túl bonyolult volt neki. Csak áthelyeztem ide: G:\Darksiders és jó. (= -
#686 Nekem nem játsza le a videókat, miért van ez? -
#685 akkor csak a zsidó ms xbox gamepadját támogatja pc-s vevővel? -
#684 az a baj h már rengetegszer újratelepítettem.haverodtól nem tudnád megkérdezni hogy ő hogyan csinálta meg?ha egyáltalán meg tudta csinálni.