• Shep
    Minek neked trainer?

Na én is a végére értem és bár a vége felé többször is volt amikor jobban vártam a végét, mintsem tovább játsszak vele de azért csak a végére értem és nem bántam meg. Összességében jó kis játék lett és pár dologban jobb is, mint a DMC pl. nincs millió1 kombó amit millió2 -féleképpen kell előcsalni ezermillió gombkombinációt megjegyezve. Nincsen az, hogy rosszul tápoltál a végén megszívod itt elég sok pontot ad és futja a vásárlásra. Nagyobb a bejárható világ nem annyira csőjáték. Viszont pl. a teleportos marhaságot kivehették volna, mármint a hülye lépcsőzést kb. 0 értelme van vagy legalább egyszeri bohóckodás után legközelebb már lehetett volna léptetni a dolgot. A történet eléggé össze lett kutyulva a végére azért összeállt nagyjából :) Bár a sok hülye nevet nem bírtam megjegyezni :)
    Mondjuk most így hirtelen nem igen kezdenék bele újból de valamikor később lehet, hogy igen. Ja igen 16 óra volt kb (15,?? volt mikor elindultam a végső csatába) ebből 4 körül amit csatával töltöttem, a többi meg csak ide oda mászkálás :)
    A végén Abbadon meg tiszta Vergil volt a DMC3-ból szinte ugyanazokat a kombókat nyomta :)