Darksiders

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ezt mind tudom, de már az óriással sz@ok mert rám küldött egy csomó kicsit. 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor felhuzza magát, és rádvetõdne a lovon tudsz gyorsítani az egyik gombbal, amit a hint írt a lóval kapcsolatban. Nekem jobb felsõ ravasz az x360 joy-on. Amivel védekezel alapon

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hunter of Deer
elslisszolni konnyu a a vedekezes gombbal tud gyorsan szaladni

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Shep
Erre gondoltam én is, de rohadt mocsok egy jószág mert piszok nehéz elslisszolni elõle. Köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
mirõl van szó? 😛
a szájkosaras gyíkról?

mert akkor üsd le az arcáról azt a fém szájkosarat, és utána lödd a száját automata célzással, mint az elsõ kukac esetében. annyira gyenge ellenség hogy az már vicc.

Hunter of Deer
Betargetolod es amikor elojon akkor a pisztollyal lovod mint allat a fejet/szajat vagy mit 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Shep
Ezt a hülye férget, hogy kell elintézni mert állandóan elsodor szerencsétlen Ruin-t meg nem gyõzöm visszahozni 😊 Párszor már sikerült megcsapnom a gilisztát de eléggé szélmalomharcnak tûnik a dolog.

Tatyla
ahammmmm😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
nem kell rejtve írni ez nem spoiler a HINT írja meg mutatja is. 😛

DarkSector
a teleportnál MIELÕTT lõnél vele, TARTSD NYOMVA A GOMBOT, akkor erõssebb lesz a teleport sodrása, nagyon sok helyre csak így tudsz fel, eljutni.

elõször énse jötem ráá. de késõbb észrevettem hogy nagyobb és gyorsabb az örvény ha kilövés helyett erõt gyüjtök a gomb nyomvatartásával. 😊

Hunter of Deer
nyitsz egy teleportot amin beugrasz es nyitsz egy masikat a kozeleben amibol ki hogy ratudj ugrani a fejere, amelyik gombbal megnyitod a teleport kaput azt ha nyomva tartod akkor toltodik es egy olyan kaput nyit amibol gyorsabban ugrik ki (magasabbra ugrik) es igy mar feltudsz ugrani a fejere

Tatyla
leírnád érthetõbben ezt a gólem kiiktatást hova nyissam a teleportot meg hogy ugrok a fejére mert engem a teleport nem lök olyan magasra vagy hogy van?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hunter of Deer
én is elakadtam jópárszor volt mikor csak elbambultam és nem vettem észre hogy valójában mit is kell tenni olyankor szépen fel youtube-ra és ott megkerestem 😊 sztem már lassan a végén járok, de most szépen visszamnetem az elejére és végigjárok minden ládikót ahova eddig nem sikerült feljutni hogy meglegyen az armorom is 😊 elég jól néz ki 😊 közbe összekaparom a kardot is aztán go... 😊

Köszi....sikerült....
<#worship><#worship><#wave>

Seth
Hát az úgy nem jó. Mikor már majdnem betalál,akkor kell védekezni . Ilyenkor félrecsapja az ellen kezét és kicsit megtántorodik, ekkor kell szétcsapni

PSN ID.: Beegabor

ÁÁáá...<#worship>

Én nyomtam folyamatosan, meg csapkodtam öket...
<#zavart1>

DarkSector
nem semmit, ha jól csinálod egy nagy csillogást fogsz látni, és magátol ütni fog a karaktered egyet.
középsõ kép!

csak ne engedd el a védekezés, ha már elkezdi, valamint más gombot ne nyomj, akkor naná hogy nem lesz jó.
mert ha védekezés közben nyomsz ütést, akkor az megint már egy másik mozgást fog okozni, mint a counterattack.
nálad ez lehetett eddig a probléma.

és utánna rögtön balegeret nyomjak???

Seth
De pont akkor védekezel mikor majdnem belédcsap az ellen? Mert counter csak akkor mûködik

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
amikor látod hogy ütni akar nyomd le, és tartsd nyomva. az ellenfél ütése elõtt kell egy pillanattal legyomnod.

Hali!!
Ezt hogyan kell , nekem az istennek nem jön össze, blokkolok az L-Alt-al, aztán nyomok egy balegeret, lecsapja az ellenfelet,de nem számolja:

Köszi!!
<#worship>

Hello, engem kb 1 óra játék után egy jelenet végénél hibaüzenettel kidobott a játék, és töltés után is automatikusan is error. Ez a jelenet a 12. i videó mappában. Az a fejszés fószer.
Srácok ,a következõ történt:
indítanám el a game-t, és a töltésnél eccerüen kidob😞
Miért van ez? tegnap még nyomtam, már 9 óra játékidõnél vok...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

fokusz
Köszönöm a segitséget kiprobálgatom nyomtam egy default-ot a settingsben hátha elnyomkodtam vmit erre kifagyott😄

Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora

wedge31
A kürtöt nem lehet a tabra rakni.

Alapból a egér görgön van, nézd meg a menüben valszeg vissza lehet pakolni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

tarti19
Ha alapbeállítás mellett játszol, akkor az egér scroll gombját egyszerûen megnyomod s így a levegõbe fog fújni egyet.( Közel kell lenni hozzá) minden ilyen ketyerét majd így fogsz használni a késõbb s lesz amikor 2-3 dolgot kell egy folyamatban elvégezned😛

fokusz
Hát ez az beraktam gyorbillre megnyomom tabot és a számot ahol van az item de nem történik semmi ha sokszor nyomom sem:S

Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora

fokusz
Nem ott vagyok szerintem ez még nagyon az eleje venni kellett vmi kürtöt 500lélekért és ha használom kinyilik a fal elöttem nem rég volt itt egy kép rola #394-es hozzászolás na ott vagyok és nemtom használni a kürtöt

tarti19
Bocsánat ez Tatylának ment.
Neked viszont csak annyit, hogy simán csak a számokat kell nyomkodni😛
elõtte nem árt a gyorsbillentyûre pakolni a kívánt ketyerét😛

tarti19
Egyszerû a történet😛 Mikor elkezd teleportálgatni ide-oda, te kivárod amíg befejezi majd pár másodpercig a földön marad s ekkor a lánccal odahúzod magad a pókra s elkezded csépelni. Párszor megismétled ezt a folyamatot s fekszik is a dög😛

Arra gondolsz amikor egy piros tömböt kell kilõni a sarokban,ám elõtte a vízben az egyik bejáratnál van fent egy kapaszkodó, ahová felmászva megtalálod a kapcsolót amivel felizzuk a tûz az egyik csonkon. Utána szépen körbevezeted a lángot, majd jöhet a nagy bumm😊

Tatyla
ez inkább memória hibára utal...

Más találkozott már ilyen problémával, vagy tudja esetleg mi lenne rá a megoldás? ->
Mikor új játékot indítok egész egyszerûen nincs talaj, csak így elszórva látni a karakter körül, minden más szürke, és a szörnyek se látszanak, csak ha közel jönnek :S
Máshol azt a tippet kaptam, hogy kapcsoljam ki a vidkari driverében az anti aliasing-ot, de hiába tettem, úgyse javult meg a dolog. Bárki, bármi ötlet? 😞
Tatyla
pók fõ bosshoz kéne taktika mert ide oda teleportál és lila fingom sincs mit tegyek vele

fokusz
Sziasztok a változatosság kedvéért megint elakadtam😄
Szal ott vagyok ahol a kürtöt kell megvenni 500lélekért megvettem nyomtam egy i betüt rákatt beraktam ott van a jobb felsö sarokban a kasza mellett és nem tom használni!
Megnyomom a Tab-ot aztán a számot amelyiken van de semmit nem csinál pls help😊

killecske
Helló

Van egy félig elöntött vasúti állomás vagy mi ott mit kell csinálni? Ott jöttek ilyen repülõ zöld izék megöltem õket de nem tudom hogyan tovább?

gfreak
xpadderrel probald, vagy mas xbox kontroller emuval...

Racism is a weapon of mass destruction!

DarkSector
x360 joy-al.

norbi2fraktal
be lehet állítani abban a 2 játékban

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Darksector te gamepaddal nyomod vag egér+bill?! És most egy kicsit off Devil may Cry 4-el és a Ninja Blade-del is ennyire szar a gamepad vagy ott belehet lõni valahogy?!
gfreak
2012-ben jon elvileg a folytatás, remélem ott a spanjával, halállal kell majd nyomulni xD

fokusz
bakker megvan nem nyomni kell a görgöt hanem gérgetni és megis van😊

fokusz
Azzal is probáltam de nem megy de majd megprobálom még párszor,biztos csak én vagyok kok hozzá😊köszi a helpet

tarti19
Egér+bill kombinációval is elég könnyû a játék, persze, ha néha használjuk a blokkolás gombot s nem agyatlanul megyünk a "durvább" ellenfelek ellen😛
Jómagam normálon a fõbosst még úgy is levertem, hogy tényleg elborult arccal ütöttem-vertem a csókát, nem gondolva arra, hogy a blokkolással a támadásai felét azonnal visszaverhettem volna...
Egyedül ahol, picit szívtam az elsõ sárkány repüléses fázisa.

DarkSector
jah lehet azért nehéz, és nem te vagy tehetségtelen, én kontrollerrel nyomtam végig, és csak a végén a nagy póknál szívtam, de ott is bug miatt, szerintem max 2x-ra le lehet nyomni minden ellent.

ha netán lehet használni venni életet, akkor meg pláne, mert én soha nem vettem, mindent fegyvertunningra költöttem el.

Vedd fel az autót, Q-val target-eld ki a Boss-t, és az egér középsõ gombjával hajítsd el!

ASUS P5KC, Intel C2D E8400 @ 3,8Ghz, 2x2GB G.Skill Ripjaws DDR3 1333Mhz, ASUS EAH5770 CuCore 1GB GDDR5

gfreak
ja az más, bocs xD

engem megfingatott kétszer mire kitaláltam hogyan gyakjam szét...még úgy is beszoptam egy tûzgolyót meg egy pofont (mert én is béna vagyok xD) mozogj folyamatosan mint az állat xD

Sir Quno Jedi
van két x360 kontrollerem is, de wireless vevõm nincs PC-hez hozzájuk (még), így bill.+egér

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
billentyû+egérrel küldöd vagy joy-al?