daveyjones#54
"ha lenne egy kis gógyid akkor talán felfognád, hogy nem a CG részek 3D-s dolgain megy a vita (avatar 80%-a CG, kit érdekel?)," Hát akkor mi a tökömön megy a vita? Tudod én a film EGÉSZÉRŐL beszéltem, és az Avatár 80 % pedig cgi. Az hogy az avatar élőszereplős részein jobb mint a felkonvertált, az egyértelmű tekintve hogy azokat tényleg 3d-és kamerával vették fel. Szal akkor min megy a vita? Te a film 20%-árol akarsz vitázni, ez most komoly? Az hogy meg az avatar NÉHOL nem is volt 3d, képzeld ezt a saját szememmel láttam. Vagy te minek nevezed azt hogy egy 3d-és vászonról szemüveg nélkül egyszer nem látok semmit(élőszereplős rész) aztán átmegy cgi-be és hoppá mindent látok! Aztán megint nem látok semmit(cgi rész) és aztán megint mindent. Szóval igen rengeteg rész van ami csak 2d, de ha nem hiszed menj el a moziba és szemüveg nélkül nézd végig a filmet. Egyébként ha láttál jó 3d-és filmet akkor tudnád hogy Cameron mozija mesze van a forradalomtól. És igen (már harmadszorra leírom) A konvertált alice sokszor hatásosabb volt mint az agyon hypolt avatar. És én nem böfögök hanem csak a saját véleményemet írom le, persze mindig akad egy olyan derék ember mint te, aki szét próbálja oltani a másikat(aztán ha visszakapja akkor meg a böfögésről és szentírásról hablatyol ami persze inkább a saját tulajdonsága)