10255461851297344244.jpg

Táblagépek topicja
  • G_ArchAngel #89
    En Asus T91tm-et hasznaltam szerdan egy rovid ideig, Win7-tel... GYASZ...
    Lassu, kenyelmetlen mind ujjal, mind stylus-szal...
    Meg egy ekkora gepre hulyeseg a full oprendszer: rajta volt a PS, de a panelek nem fertek el a desktopon, a jobb felbontasu videok akadtak rajta, altalanosan lassan reagalt mindenre...

    Egy tablet legyen gyors, konnyu, hosszu elettartamu akksival es legyen piszok jol kezelheto.
    Az iPad-nak sok hatranya lesz, amit majd szepen felold az Apple, de valamivel a 2G, 3G...(stb) eseteben is ki kell majd venni a penzt az emberek zsebebol:)
    Flash nem erdekel, multi-task inkabb, de ugy meg senki nem latta, hogy mennyire lesz korlatozva.
    Azt elfogadom, hogy jatek alatt ne menjen (ne maradjon) egy felbehagyott film vagy egy izmosabb App, de remelem a levelezo, bongeszo es szovegszerkeszto kepes lesz parhuzamosan futni.

    A masik ami nem mindegy es ezt sajnos a legvisszamaradottabb Apple-gyulolok nem latjak be, hogy az igazi sikert az iPhone eseteben is az alkalmazasok hoztak meg. Ha a sok szemetet nem vesszuk figyelembe, akkor is hatalmas a kinalt a tobbi gyarto store-jahoz viszonyitva.
    Az iPad-ra pedig olyan e-book-ok, e-mag-ok jonnek, amelyikert offline is rajongok (National Geographic), tehat latszik, hogy a cupertinoiak felkeszultek a keszulek piacra dobasara.

    A sotet oldal:
    Termeszetesen a magyarokat ez nem erdekli, mert az iTunes eleg vacak, zene nincs, App-ok is megszurve jutnak el a hazai store-ba, e-book, e-mag a jovo zeneje es ugye a magyarok (sorry, egesz Kelet-Europa) nem arrol hiresek, hogy MEGVEGYEK az alkalmazasokat, mediakat...
    Igy az iPad, mint legalis forrasbol szarmazo programokkal operalo termek, nem lesz tul sikeres kis hazankban:)