10255461851297344244.jpg

Táblagépek topicja
  • skinnyman
    #3406
    "jobb képarány"
    Wait what? :D Filmnezesnel amugy tenyleg foleg nem mindegy, mert hala a fantasztikus "jobb keparany"-nak a kepernyo legalabb felen (tulzas nelkul) semmi nem lesz csak vastag fekete csikok. Es igy a hasznos terulet sem lesz semmivel tobb mint n7-en. Egyebkent a keparany es fizikai (illetve ezzel parhuzamosan kijelzo) meret tipikusan izles kerdese, ertelmes tartomanyokon belul egyik sem "jobb" mindegyiknek megvan az elonye es hatranya, mindketto mas felhasznalasban "jobb". Mindenesetre filmnezesnel es altalanosan multimedias tartalmak fogyasztasanal (amire kvazi egy tablet van) a negyzet alaku kijelzo kifejezetten rosszabb.
    A hangszoroja tuti nem jobb, mint az n7 sztereo cucca. (annak sztereo egyaltalan? Ha az is, nem a ket szelen vannak igy tuti nem sokat er)

    n7 itthon is hivatalosan is 2 ev garival 85k, 1 ev garival 70k alatt szerezheto. 120-bol 32 gigas lte-s n7-et kapsz (hivatalosan 2 ev garival). Szoval a kinti kb 2-szeres arkulonbseg bar nincs meg itthon (jo kerdes h miert), egy masfelszeres szorzo azert legalabb ott van masszivan. Ahhoz kepest meg effektive kb semmiben nem jobb, csak nehany dologban mas, ami meg izles kerdese. Megint ott tartunk hogy a nexus az uttoro, az ipad meg csak koveti, hozva a kotelezot, indokolatlanul magasabb aron.