Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem 180-200e körül lesz 😄
8 magos proci, 3Gb ram, kicsit ütõs, bár nem tudom, hogy az "elõdje" mennyi volt, amikor megjelent 😄
Honda - The Power of Dreams
Regards,
Igazából árban egy a 100-120e lenne a jóó 😊
Valakinek használ, és megosztaná a véleményét a NOTE N8010?
Szerintem jó ki gép, erõs HW rész, mobilarénán viszont lehúzták viszonylag..
Regards,
Tudja valaki, hogy mikor kapható az ASUS MEMO Pad 10?
Galaxy Note 10.1 N8010 vagy MEMO Pad 10?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Regards,
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Regards,
Egyébként pont elforgatásnál hiányzik, mert úgy könyvet olvasni, vagy böngészni kevés a 7 col szélessége. Pikpak elolvasom, folyton tekerni kell. Mondjuk ebben a 8 col sem javít sokat, akkor kell a 9'7-es ipad
Tablet sztem elsosorban tartalomfogyasztasra van, amiben a 16:9-hez kozeli keparany a legjobb. Jatekokra is 16:9 a legjobb szerintem, az osszes komolyabb modern jatek (asztali, konzolos, stb) is elsosorban arra keszul. Bongeszesnel landscape-hez a legtobb weboldal nem eleg szeles de asztali gepemen is igy bongeszek es azon tul h a szelen kihasznalatlan hely van ilyenkor, nincs vele komolyabb problema. Tablat meg elforgathatod egy mozdulattal es kesz.
Regards,
A mini alma 4:3 ugye? Mert igazából az a jó képarány böngészni, játszani, és nekem az lg is olyannak tûnik.
Persze, vetelnel mindenki leszarja, hogy nexus-e vagy sem, aztan utolag szokott jonni mindenki vasvillaval hogy hol a frissites, miert nem jon mar, stb. 😊
Regards,
Az, hogy nexus vagy sem azt az átlag szerintem leszarja, tökmindegy nekik, hogy 4.2 vagy 4.3 vagy a leendõ android fut rajta. A jellybean viszonylag rendben van, a majdani 5.0 sokkal több/jobb nem lehet, nincs már az mint a gingerbread vagy még régebbi szoftverhiányosságoknál.
Tuti h joval dragabb lesz az n7-nel, es hat nem is nexus. Aksi is csak kb annyival nagyobb amennyivel a kijelzo nagyobb, szoval valszeg nem nagyon birja tovabb. Nem rossz cucc, de nem hiszem h nagyon sokan venni fogjak.
Regards,
Fullhd 1920*1200
4mag qualcomm
4:3 képarány
erõs akku
...jól hangzik, ha korrekt ár társul akkor androidos fronton itt az új n7 konkurenciája.
Eleve nem egy kategória a kettõ.
Szét kéne már választani a note/tablet kategóriát, a win8 semmivel nem ad több szolgáltatást a lentebb említett átlagfelhasználónak, a win8 meg lassan tényleg munkára való, mert drága a surface, meg mert bonyolultabb egy nagymamának vagy az informatikához full hülye nõvéremnek. Erre értettem a könnyebben kezelhetõ+kényelmesebb jelzõt.
Egyszerûen otthoni használatra nincs már létjogosultsága a windows rendszernek, az apple/google kivette belõle azokat amit használ a nép és az elérhetõ az áruházban.
Google esetében még viszonylag olcsón.
Összegezve:
Te használj surface pro-t az értelmes munkádra
A kedvencem a legnagyobb ámítás, a "kényelmesebb, gyorsabb, könnyebben kezelhetõ". Vicces, mert a kommented beírása amiben ezt állítod, pont rossz példa.
Ha leülünk egymás mellé, te egy nexussal én a subnotimmal, a belépés+komment írása esetén nekem még egy kávé is beleférne.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Az ilyen kompromisszumos, butított táblák szerintem se túl hasznosak (android táblák, ipad, surface rt), de arra jók voltak, hogy kiköveteljenek egy win 8, office 2013 ui-t, és megfelelõ vasat alájuk, amivel már értelmes munkát is lehet végezni.
Az UMPC-k óta várok erre, most úgy néz ki, végre eljött ez a pillanat.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Én azt nem értem a konkurenciára miért pörögtek rá, hiszen ahogy SNICKER példája is mutatja, az intelligens ember hamar rájön, hogy ez faszság és lehúzás.
Ami hirdetés fenn van azért van fenn, mert annyiért senkinek sem kell.
Hardveraprón ha valami jó áron van, 1-2 napon belül elmegy.
Most megnéztem a Nexusokat, nevetségesek vannak fenn éppen. Múlt héten 30-35 körül mentek a 8 gigások.
Úgyhogy a kolléga jól érzi.
Regards,
Hatalmas királyság ez a surface pro, nem értem miért nem pörögtek rá az emberek jobban...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Regards,
Eddig még nekem sem volt, de most, a keresgélés kozben kedvet kaptam. 😊
Persze nem szórom a pénzt, elobb meghal a laptop vagy az e-olvasó.
Úgyis az asztalit használom tobbnyire. A 8ki / 8be hangkarit meg az effektkarit pedig, még nem lehet a tabletbe tuszkolni. 😄
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nem olvastam reszletesebben utana, de nem hiszem h ilyet vennek, inkabb vennek hasznaltan valami jot, markasat.
Regards,
:S Jó, hogy már mindennek utánajártam...
Szóval így, a Prestigio 10.1 Ultimate jon számításba. Sajna elég gyenge kijelzovel, dehat ebben a kategóriában nincs jobb, ha jól látom...
Vélemény?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Álláspont, üléspont.
Regards,
http://www.auby.no/files/video_tests/
Itt van 3 mkv, sztem ezekkel lehet próbálkozni
"Erosen ketlem hogy barmilyen formatumu 1080p videot vinne az ipad4, ha nemelyiket el is viszi, akkor is csak a proci nyomja le izombol (aksi idot felezve?) hw gyorsitas nelkul, de biztos vagyok benne hogy procibol nem nyomja le a komolyabb 1080p videokat, mas alternativa pedig az os korlatoltsaga miatt nincs."
Most raktam fel iPad mini-re egy 720p Bluray MKV-t (VLC app. Tudom nincs értelme ekkora felbontást tenni minire, de ez volt csak meg, nincs kedvem külön SD-t tölteni), röccenésmentesen viszi a 2 éves hardver. Este nézem majd meg a filmet, megmondom mennyi akksit zabál közben (átlagos, nem HD avi kb 10% akksit eszik 1 óra alatt). Ezek után ha az iPad 4 sokkal erõsebb hardvere nem bírkózik meg az 1080p-vel akkor megeszem a kalapomat.