10255461851297344244.jpg

Táblagépek topicja
  • VRSDM
    #278
    érdekes kis kiegészítő az ipadhoz.
    vagy nem is olyan kicsi? :)




    "A kis iPadhoz való holmi nem más, mint egy játéktermi arcade játékgép lekicsinyített kerete, melybe magát a tabletet ültethetjük kijelzőként a beépített dokkoló segítségével, így a kis hardver az iCade applikációnak köszönhetően azonnal játékgéppé varázsolódik a szemünk láttára. Pont olyanná, mint amit kölökkorunkban láttunk a presszók és játéktermek sötét helyiségeiben.



    A gyönyörű retro stílust idéző hardver és applikáció (ez utóbbi április 3-ától elérhető az App Store kínálatában) olyan lehetőséget kínál, amit eddig még nem látott a nagyérdemű. Ifjúkorunk arcade játékait játszhatjuk általa, méghozzá olyan nevekkel, mint a Pac Man, Donkey Kong, Dig Dug, QBert, vagy hogy egy újdonságot is említsek, az Apple vezérigazgatójának főszereplésével elkészített Super Steve Bros, mely egy kicsit a Super Mario Bros-ra hajazva pontgyűjtögetős szórakozást ígér.



    Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon bejön ez a kis kiegészítő motyó, hiszen már attól, hogy nézegettem, rengeteg gyerekkori élmény jutott eszembe, tehát a nagyszerű játékok mellett nosztalgikus élménnyel is szolgál a kicsike. S, hogy a kedves nagyérdeműnek mennyibe fájna egy ilyen retro holmi? Nos, mindössze 150 dollár az ára, amit nem mondanék éppen egetverően drágának"

    forrás: tech.hu