• winnie
    "winnie, te kicsit elfogultnak tűnsz.
    Csak nem támogatja a blogodat vmelyik?"

nem vagyok elfogult, miért lennék? (ejnye, nem elegáns a más véleményt képviselőt rögtön inszinuálni. csak mert más a véleménye, még lehet a sajátja:) nem támogatja természetesen. egész egyszerűen csak arra akartam célozni, hogy azért van csak havi 1-2 jó film a tévékben, mert évente nem születik 50 húdejófilm. (havi 1-2 két csatornán havi 2-4 és 12 hónap évi 50 jó filmet feltételez.) ettől függetlenül jóval több mint havi 1-2 jó film van a tévékben, hiszen a világon nincs annyi új film, hogy azokkal le lehessen fedni a tévés kínálatot, így bőségesen ismételnek is, így az ismétlések között is akadnak jók.

szóval, amit írok nem tévéfüggő, hanem filmes kínálatfüggő.

"Akkor pl filmek, de ezek a legfrissebbek, és nem lesz 50: Egek ura (Up in the Air)"

még mielőtt félreértesz, nem az a típus vagyok, aki azt mondja, hogy "szerinted akkor mégis mi a jó film", tényleg nem a címek érdekeltek, hanem a számok. írtál jó pár oscaros filmet és kérdezed, hogy hol látok hasonlókat? ha valamik, akkor ezek mindenképp műsorra kerülnek. ha jól számolom mostanság nagyjából a 2006-07-es díjazott filmek vannak soron, így 2-3 éven belül tuti lesz egek ura vagy hurt locker is a tévében. (a crash pont most hétvégén volt.) a felsorolt filmek zöme eleve szerződéses a nagy tévékkel, így kötelező jelleggel fogják bemutatni őket. kérdés, hogy mikor.