102
  • WoodrowWilson
    Nagy titkot árulok el: nem tudják, mintából becslik.
  • tom235
    Nade mégis honnan tudják azt, hogy az adott műsor pontosan 195497-en látták?
  • bippo
    Szomszédok védelmében hadd mondjam el, hogy bár nem volt egy nagy eresztés (akkor jó volt), értelmileg mégis fényévekkel magasabb szinten van, mint a Barátok közt. A Szomszédok legalább mindig aktuális témákat boncolgatott és a maga módján/stílusában próbált ebből konklúziót levonni, és még azt is lehet mondani, hogy egyfajta értékrendet is közvetített.
    Barátok köztről ez nem mondható el. Nem hogy témákat nem boncolgat, de az csak az emberek pletyka, acsarkodás és áskálódás iránti ösztöneire megy rá.
  • Elemir
    Ezazzzzzz, induljon a harc, hogy ki az értelmiségi, ki akar az lenni, ki hiszi, hogy az, ki az aki nem akar, ki az aki az, stb, stb...

Értelmiség egy olyan szint, ami már összekutyulódott. Nem az aki diplomás, nem az aki nem az. Ennél sokkal többet jelentene. Az én szubjektív véleményem szerint páldául. aki tegyük fel az értelmiségi kategóriába tartozik az nem mondogatja, hogy Ő oda tartozik.

Diplomát már boldog boldogtalannak odaadják az a harci helyzet. Manapság ez olyan, mint korábban az érettségi. Legyen meg és kész. Ez kell. Ennyi bölcsész, tanító sose volt még. És ezek azt hiszik ez valami:):):)

Minőségi televíziózásra sajnos nincs igény, vagy annyira elenyésző, hogy abból nem lehet megélni. Ez van. Peace
  • Elemir
    Ez isteni:)
  • Justil
    "Azzal hogy azt mondod hogy nem tv-zel x ideje, azzal azt sugallod hogy a tv-t mint formátumot ÉS a termékeit kihagyod az életedből, ami nem igaz."

ez nem igaz, ez csak a te interpretációd. én azt sugallom ezzel, hogy azt a rohadt alacsony színvonalat, amit a tévé képvisel, azt próbálom elkerülni. ebből nyilván következik, hogy ha adott esetben egy jó film vagy jó sorozat megy a tévében, az nem lesz gagyi csak mert ott (is) adják.

alapvetően a televízió is, mint szinte minden más technológia, semleges. az ember, illetve a hatalom az, ami rosszá teszi. tele lehetne okos, értelmes műsorokkal is pakolni, de akkor mitől hülyülne el a nép, nem igaz? márpedig az a cél, elég világosan.

és én nem érzem magam felsőbbrendűnek, vagy ilyesmi, amiért nem nézek tévét, pusztán csak sajnálom azokat az embereket, akikből az igény vmi többre már annyira kihalt, hogy nem is érdekli őket az egész.
    oké, megértem, hogy a 80 éves nagymama nem fog leülni torrentezni, de ez szélsőséges példa.
  • winnie
    "winnie, te kicsit elfogultnak tűnsz.
    Csak nem támogatja a blogodat vmelyik?"

nem vagyok elfogult, miért lennék? (ejnye, nem elegáns a más véleményt képviselőt rögtön inszinuálni. csak mert más a véleménye, még lehet a sajátja:) nem támogatja természetesen. egész egyszerűen csak arra akartam célozni, hogy azért van csak havi 1-2 jó film a tévékben, mert évente nem születik 50 húdejófilm. (havi 1-2 két csatornán havi 2-4 és 12 hónap évi 50 jó filmet feltételez.) ettől függetlenül jóval több mint havi 1-2 jó film van a tévékben, hiszen a világon nincs annyi új film, hogy azokkal le lehessen fedni a tévés kínálatot, így bőségesen ismételnek is, így az ismétlések között is akadnak jók.

szóval, amit írok nem tévéfüggő, hanem filmes kínálatfüggő.

"Akkor pl filmek, de ezek a legfrissebbek, és nem lesz 50: Egek ura (Up in the Air)"

még mielőtt félreértesz, nem az a típus vagyok, aki azt mondja, hogy "szerinted akkor mégis mi a jó film", tényleg nem a címek érdekeltek, hanem a számok. írtál jó pár oscaros filmet és kérdezed, hogy hol látok hasonlókat? ha valamik, akkor ezek mindenképp műsorra kerülnek. ha jól számolom mostanság nagyjából a 2006-07-es díjazott filmek vannak soron, így 2-3 éven belül tuti lesz egek ura vagy hurt locker is a tévében. (a crash pont most hétvégén volt.) a felsorolt filmek zöme eleve szerződéses a nagy tévékkel, így kötelező jelleggel fogják bemutatni őket. kérdés, hogy mikor.
  • kovacsgellert
    Attól, hogy valaki értelmiségi egyáltalán nem azt jelenti, hogy csak dokumentum, meg művészfilmeket néz... Ekkora hülyeséget...

Mindenkinek meglehet a kedvenc sorozata, amelyet szívesen néz, még hogyha éppen magas fokon tanít világirodalmat az egyetemen(édesanyám), akkor is.

Amúgy meg szerintem a nép többsége, ha van is választási lehetőség, persze, hogy a talkshow-kat, meg ilyeneket nézi, mert ahhoz van hozzászokva, és a napi rutinból elég nehéz kidöccenteni az embert, mégha a teljes elhülyüléshez vezet is az RTL meg a TV2 egész napi bámulása...
  • Piel
    Szomorú hozzászólások! Mondhatnám azt is, hogy nevetséges, de nem lenne igaz.

Értelmiségi általános értelemben szellemi pályán dolgozó embert jelent. A szó hagyományos értelme kezdetben a társadalom igen kis szeletét jelentette, és gazdasági illetve társadalompolitikai okokból kifolyólag többé-kevésbé egybe is esett a politikai akaratot megtestesítő kevesekkel. A demokrácia fokozatos kiszélesítésével ez az állapot megszűnt, a közgondolkodás mégis hajlamos az értelmiség véleményének nagyobb jelentőséget tulajdonítani a közügyekben.
    Wikipédia alapján.

Nem tartom magam értelmiséginek, de nem is nézem ezeket az alacsony színvolnalú
    műsorokat. Szomorú vagyok, hogy a magyar embert ilyen gyenge műsorokkal "szórakoztatják". Vagy csak így mondják/adják elő a médiában. A Barátok közt, cím szerint van megemlítve, ezért megjegyezném, hogy silány közhelyekre épülő sorozat, ici-picivel jobb, mint a réges-régi időkben készült Szomszédok.
  • koschwarz
    gyakorlatilag csak a history channelt-t, a spektrumot, natgeo-t és a paprika tv-t nézem. akkor most ezek szerint nem vagyok értelmiségi

habár ez a felmérés csak a kertévék adásaira vonatkozik, azt meg nem nézek, majdnem szó szerint (csak a tv2-es hiradót és az időjárás-jelentést).
  • Gerygrey
    Majd, ha nem töltesz le semmit amit tv-ben adtak, akkor mondhatod hogy nem tv-zel.

Ennyi erővel a DVD is tévézésnek számít... Meg az is, hogy a TV-re kötött játékkonzolon vagy számítógépen játszik valaki? Ilyen értelemben én valóban gyakran tévézek, attól függetlenül hogy a hagyományos adást önszántamból nagyon ritkán kapcsolom be, RTL/TV2 pláne, mint a fehér holló - jóformán csak híradó és napló, ha épp eszembe jut.

Egyébként mit jelent az "értelmiség" kifejezés, hogyan definiálják azt? Aki elvégez egy bölcsész, vagy büfé-ruhatáros szakot, az már értelmiséginek számít?
  • Bitlisz
    Nem általánosítok...ez van.

Akkor pl filmek, de ezek a legfrissebbek, és nem lesz 50:
    Egek ura (Up in the Air)
    Egy lányról (An Education)
    (500) Days of Summer
    Rockhajó (The Boat That Rocked)
    Where the Wild Things Are
    The Brothers Bloom - Szélhámos fivérek (The Brothers Bloom)
    The Boys Are Back
    Adventureland - Kalandpark (Adventureland)
    Az időutazó felesége (The Time Traveler's Wife)
    Fantastic Mr. Fox
    A bombák földjén (The Hurt Locker)
    Törvénytisztelő polgár (Law Abiding Citizen)
    Továbbállók (Away We Go)
    Coraline és a titkos ajtó (Coraline)
    Powder Blue
    Whatever Works
    Shrink - Dilidoki kiütve (Shrink)
    Harry Brown
    The Blind Side
    Kettős játék (Duplicity)
    Engedj be! (Lat den rätte komma in/Let the Right One in)
    Gran Torino
    Elcserélt életek (Changeling)
    Két szerető (Two Lovers)
    Gomorra

Hol látsz te hasonlókat a tv-ben?

winnie, te kicsit elfogultnak tűnsz.
    Csak nem támogatja a blogodat vmelyik?
  • Ulquiorra
    "ha sok más mellett olyasmit is megnézek, amit leadnak a tévében, akkor én már kapásból tévét nézek?"

Részben. TV műsort nézel. Vagyis azzal egyenértékű mintha tévéznél.
    Ez nem kukacoskodás, csak nem szeretem az álszentséget.
    Azzal hogy azt mondod hogy nem tv-zel x ideje, azzal azt sugallod hogy a tv-t mint formátumot ÉS a termékeit kihagyod az életedből, ami nem igaz.

Nekem csak ezzel volt a gondom, de az igénytelen tömegek "nézem ami van nekem tökmindegy" felfogása engem is zavar.

Össze se lehet hasonlítani a szememben a Mónikát a Beugróval, és engem is zavar hogy mire van és mire nincs igény az országban.
    (az meg már végképp felidegesít hogy filmekből kivágnak részeket mert "túl durva" 18-as besorolás mellett, amikor 3 éve így adták le az RTL-en a Starship Trooperst, akkor volt az a pont amikor úgy döntöttem hogy innentől kezdve csak letöltés, mert akkor legalább úgy nézem és akkor ahogy nekem tetszik, legyen az egy film vagy sorozat.)
  • tazmanch
    Szinte teljes egyetértés, apró kiegészítéssel. Van televízióm bekötve, egy darab. 10 éves, doboztévé. Mert nincs szükségem másmilyenre. Ugyanis amiket nézek, annak bőven megfelel. Ezek pedig: kizárólag sportműsorok. Lehet, h szűk látókörre vall, de a látszat csal. Minden mást (hírek, tudomány, földrajz, utazás, gasztronómia) újságból, netről elolvasom. Bőven elég napi 9-10 órát tölteni a munkahelyen a tft előtt. Hétköznap este max plusz egy órát vagyok hajlandó otthon gépezni (levelek átolvasása, látogatott honlapjaim átfutása és max egy kis játék - sport - kikapcsolódásként). Tv háttérként sem megy ilyenkor. Heti két edzés, aznap sincs bekapcsolva a láda.
    Ha jön barátnő, és akar esti sorozatot, kistévé előugrik a szekrényből, beviszem a hálóba, rákötöm az antennát, oszt hadd szóljon. Én kimaradok ebből.
  • winnie
    "Legyen a kijelölt időszak 7-10-ig"

ha legyen ez az időszak, akkor ezt írd és ne általánosíts. mert akkor csak azt vágják a fejedhez, hogy butaságokat írsz. ezután jön az, hogy "de kezdődjön 19.35-kor és legyen robotos"?

de tessék. nevezd meg kedvenc (mozi)filmjeidet, mondjuk tavalyról 50-et. én pedig garantálom, hogy ezek mindegyike ott lesz a képernyőn, jórészük 20 vagy 21 órától, amint a tévé megkapja a tévés sugárzás jogait.
  • Justil
    "párszázezer" helyett többszázezret akartam írni, de gondolom megvan az pár millió is :(
  • Justil
    igen, nézek.

de most te válaszolj egy kérdésemre: ha sok más mellett olyasmit is megnézek, amit leadnak a tévében, akkor én már kapásból tévét nézek?

továbbmegyek, oké, tegyük fel, hogy elfogadom a megfogalmazásodat, miszerint én tévét nézek. akkor szerinted kapásból egy szinten vagyok azzal a párszázezer (csak M.O.) birkával, aki minden nap miután hazaért a munkából/suliból, leül, és estig ott rohad, hosszú órákon keresztül, céltalanul, mert nem az a lényeg, hogy mit néz, csak nézzen valamit.

Remélem érted mire gondolok. Nem értem, mit kukacoskodsz ezzel a "honnan származik eredetileg amit nézel" dologgal. Ha meg akarok nézni egy sorozatot, vagy egy régebbi mozifilmet, ami ebből kifolyólag tévében is megy/ment már, akkor céltudatosan kiválasztom, hogy mit akarok nézni, és eldöntöm, hogy mikor akarom megnézni. Ez szerintem fényévekre van attól, amikor valaki leül, és rohad a készülék előtt, jobb híján azt nézi, ami van.

Tehát még 1x, a kedvedért. Nem azzal van a bajom, ha valaki tévéműsorokat néz, egész addig, amíg nem vmi ótvar iq-0 műsorról van szó. Azzal van a bajom, ha valakinek a tévézés, annak klasszikus értelmében és minden velejárójával együtt egy életformává vált, márpedig a mai társadalomra ez jellemző. Szerencsére egyre többen vannak, akik felfedezik, hogy csak mert néha szeretnének megnézni 1-2 jó filmet, nem feltétlenül kell bekapcsolniuk a tévét és lesni a műsorújságot...
  • immovable
    Leszarom.
  • Ulquiorra
    A filmmel eléggé mellélőttél mert az eredetileg nem tv-re készül hanem moziba vagy dvd-re.
    Vagyis teljesen más médiumra és éppen ezért nem ugyanolyan az elbírálása mert nem ott ment le először.

De van egy érzésem hogy ez már magas lesz.
  • Ulquiorra
    Válaszolj erre az egy kérdésemre:

Nézel olyan műsorokat a számítógépeden amit eredetileg Tv-ben adtak le? (sorozat reality doku stb?)

Na miután ez megvolt akkor szölvegelj mert te vagy az aki szemellenzőt visel nem én
  • Ulquiorra
    Wow nézed a Narutot És akkor mi van? Én meg a Survivort. Bár én is szeretnék megtanulni japánul, jól lehet vele keresni.

Elárulok valamit.
    Azt is tv-ben adják Tök mindegy hogy melyik adón. Minden héten, ugyanazon az adón, ugyanabban az időben. Vagyis tv-műsor zsenikém. Az nem változtat rajta semmi hogy leszinkronizálva (vagy feliratozva) magyarra.
    Attól hogy még azt a részt nem adták magyarországon az még nem is tv adás?
    És akkor mi lesz ha itthon is leadják? Akkor visszamenőleg átminősül tv-műsor nézéssé mert már volt itthon is?

Szánalmas vagy.
    Legalább beismernéd hogy ugyanúgy tv-zel mint akik a Mónikát nézik , csak éppen nem ugyanazt nézed és nem ugyanakkor.
    Mégis mi a különbség abban hogy ha 4 órán keresztül nézel egy sorozatot az HBO – IPTV adásán vagy gépen?
    (mellesleg figyelemreméltó hogy mennyire ignorálod az IP tv kérdésemet, gondolom zavar a tudat hogy tisztában vagy vele, hogy nincs igazad, csak nem akarod beismerni)

ISMÉTLEM:
    Majd ha nem nézel sorozatokat gépen, hanem olvasol, koncertre, szinházba jársz helyette akkor elmondhatod magadról hogy nem tv-zel. A tvműsorokat akárhol nézed, tvműsorok maradnak.

De addig olyan egy Hangember maradsz aki próbál többnek tűnni az átlagnál, közben pedig ugyanolyan átlagos. Fogadd el. Nem vagy különleges, egyedülálló. Ugyanolyan vagy mint bárki más.
  • Bitlisz
    Memmondod:)
    ha már így tegeződünk: "így annál nagyobb butaságot nem sokat lehet állítani, miszerint 1-2 normális van havonta."
    Ismerem ezt az elfogultságot...kapaszkodj csak a dobozba.

Tudom, csak én vagyok olyan balga, hogy eme remekeket a tv-ben szeretném fő műsoridőben megnézni. Legyen a kijelölt időszak 7-10-ig, csak azért mert dolgozni is járok. Na most ebben az időszakban keress vmit.
    De tehetek próbát, de őszintén, megéri keresni lesz-e valami jó a tv-ben?
    Szerintem meg nincs annál szánalmasabb, mint amikor az ember leül a fotelba oszt végigkapcsolgatja a nagy semmiért a tv-t.
    Japerszepersze nekem is van felvevős megállítós izém, de az idióták gyakran nem időben kezdik (persze ráhagyok sokat) és ez sem tudja a reklámokat kihagyni.
    Régebben még nézegettem a portot meg hasonlókat, este lesz-e valami...de semmi...
  • winnie
    "Vannak filmek is...csak havonta max1-2 normális ha van. Azon kívül meg mégis milyen filmek mennek? "

annyi jó film van, amennyi jó film van a mozikban vagy a világon heti összevetésben. ha nem készül jó film, akkor egy sincs. ha 10-20 készül, akkor 10-20 van. a nagy tévék leadnak minden létező filmet, a nagy mozifilmektől a legbénább videós vacakig, a klasszikusoktól a művészfilmekig. így annál nagyobb butaságot nem sokat lehet állítani, miszerint 1-2 normális van havonta. (illetve lehet ilyet állítani, ha a filmgyártás csak havi 1-2 normális filmet produkál. akkor viszont nem a tévék hibája a havi 1-2.)
  • Justil
    "Ha valaki azt mondja hogy már évek óta nem néz tévét mert csökken a színvonal aztán hazamegy és letölti netről a Mónika show-t hogy megnézze akkor az mit csinál?"

ebből látszik, hogy semmit nem értettél meg sem az én, sem pedig a sathinel hozzászólásából. ülj le, és maradj csöndben, mert nem megy ez neked...
  • BestImi
    wow = world of warcraft
    lol = looser on looser

thx by rulez!
  • Bitlisz
    Hja, hogy mindig lehet találni, abban van igazság...
    Csak nekem nincs hozzá türelmem, celebeket, reklámokat nem vagyok hajlandó nézni, pedig ez még nem is teljesen Amerika, ahol 5 percenként reklámblokk
    (itt a legjobb ugye mikor NG-n a mondat közepén jön a reklám).

Vannak filmek is...csak havonta max1-2 normális ha van. Azon kívül meg mégis milyen filmek mennek? A katasztrófagagyik?

Így marad a net meg a letöltött film vagy sorozat (véletlen sem Barátok közt színvonalú gagyi). És rohadtul eladnám a plazmatévét, hogy vegyek rajta egy projektort a filmezéshez.

Erről ami a világban megy a "Hülyék Paradicsoma" c. film jut eszembe. Oda fog jutni a világ.
  • Kerub
    Igazad van, bár a főműsoridős filmeket nem szoktam nézni mióta a Die Hard 3-at meg a Halálos fegvyert is úgy adták le, hogy kivágtak pár dúrvább jelenetet h 12es karikát rakhasanak rá 16 helyet.
    Érdekes lenne utánna menni, hogy ehhez milyen mértékben van joguk... de nem is fárasztom magam, csak ignorálom őket.
  • Barakukk
    Nálam a sok "lol" és "XD", meg egyéb jel olvasása közben az szokott megfogalmazódni kérdésként, hogy akkor tényleg hangosan felnevet, aki "lolozik", vagy csak a hatáskeltés érdekében használja? Nem egyszer tapasztaltam egy-egy ismerősömnél, aki éppen msnezett, hogy teljes fapofával ült a gép előtt, de az üzenetei tele voltak vigyori jelekkel.
  • winnie
    igazán jó filmet a nagy tévéken is találsz. ha meg nem lenne a két viasatos dokucsatorna, még mindig ott a tévé paprika és a tv deko. kajákat és lakberendezést lefáradt aggyal is lehet nézni, ráadásul a látottakat IRL is hasznosíthatod:)
  • Kerub
    A legtöbb dologban egyetértek veled, viszont azzal vitatkoznék, hogy a Barátok közt meg Joshi a legjobb alternatíva és ezért van nézettségük.

Szinte a nap bármelyik szakaszában be tudom kapcsolni a tévét és legalább egy nézhető és/vagy háttérzajként szolgáló műsort találok. Többnyire ez a Viasat History vagy Explorer és ha ez a kettő nem lenne akkor igen csak bajban lennék.

Amiért dühös vagyok az az, hogy mind a Discoveryn, Spektrumon és a National Geographicon este 10 után kezdődnek az igazán érdekes műsorok. Napközben szinte nézhetetlenek azok is (Lakberendezés 3-Dben... LOL).

Szeretem az igényesebb sorozatokat is és így néha az AXN is jó alternatíva vagy este a Viasat.
    Ha szerencsés vagy akkor az Duna TV-n vagy az M1-n néha éjszaka(!) elkaphatsz egy-egy igazán jó filmet (legutóbb így láttam pl az Im a cyborg but thats OK-ot legutóbb).

Aki szerint az értelmiség az aki nem néz tévét, véleményem szerint elég szűklátókörű. Én a TV-t is és a mozit is - a szórakoztatás mellett - egy nagyon érdekes, ismereterjesztő médiumnak tartom. Egyszerűen csak okosan kell válogatni.
    Rengeteget tanultam a TV-n keresztül. Mind a II. VH-ról, a mai gazdasági helyzetről (nem híradóban :)), híres fotósokról, rendezőkről vagy éppen a Nigériai olajkonfliktusról (hajrá Ross Kemp :)).

Én úgy gondolom, hogy egy értelmiségi tud magának jó műsort találni és tudja a TV-n keresztül megszerzett információt megfelelően kezelni.
  • wsvap
    Igazi szánalmas beszélgetés! hajrá!!!
  • cateran
    De szivesen sarkitok is..mi van a dvd kiadast (vagy hd kiadast) tolti le? Jujj eredetileg le volt adva a tvben,de azert ez megis mas..most akkor az micsoda?
    Akarhogy agonizalsz tvnezes=!tvben adott musorok letoltese...
  • cateran
    Magyarazod a hulyesegedet? Ki mondta hogy Mo.-on foghato csatornak musorait tolti le? En pl toltogetem a Naruto Shippuudent..ezt adja valamelyik magyar ado? Huu wazz akkor most alszent vagyok,mert azt mondom nem nezek tvt (nincs is ami azt illeti)kozben meg nagyban toltom a tv musort? Fail vagy pajtas es a kommented meg lol...
  • Azopy
    lol - laugh out laud, LMAO - laughing my ass off, stb...
    amúgy nővérem árulta el ki van a House MD feletti képen (Dr House-t sem nézek már, azt hiszem 3 és fél évadig volt érdekes) ő értelmiségi, én nem. bár már nem tudom ki az értelmiségi, ő egyetemet végzett, nekem meg csak középiskolaim van. mindenesetre ha egy barátnő jelölt Barátok köztöt szeretne nálunk nézni, mehetne is haza...
  • amitriptilin
    nem használom én sem, de a kedvedért négy kattintásból bemásolom ide:
    LOL - Wikipédia
    A LOL az internetes szlengben használt kifejezés, az angol laugh out loud (magyarul hangos nevetés) rövidítése. A számítógépes kommunikáción kívül, ...

a wowot meg már olvastuk...

tvt ritkán nézek, most, hogy már van, az elmúlt öt vagy hat évben nem volt, most sem látom sok értelmét, inkább csak "modern kori barlang tűz" számomra...
    amúgy meg az örök igazság: inkább alszok, mert másnap kipihenten, frissebben tudok gondolkodni.
  • zoltanszon
    Udv mindenkinek.

Itt valaki mar elottem leirta, de csatlakoznek hozza (kis kiegeszitessel), hogy ha mar azt akarjak tudni, hogy az ertelmiseg mit nez, akkor azt ne ugy tegyek, hogy beszerelnek nezetttsegvizsgalokat, hanem ugy, hogy kerdezgetnek...

En az ertelmiseg koze sorolom magam, es nem a foiskola miatt. Az mar tenyleg nem mervado. Es az RTLnek, meg a TV2nek is vannak jo musorai, DE...
    Ha RTL akkor XXI. szazad vagy Hazon kivul. Es mikor is kezdodik? Az esti film utan / sorozat (vagy akarmi) utan, ami a legjobb esetben is 11.30-t jelent, szoval ejfel utan van vege. Ha masnap melo, akkor koszonom, de kihagyom. Szintugy a Portret vasarnap este (hetfo hajnalban) ejfel utan. Es a TV2nek is biztosan megvan az ilyen jellegu musora, de most hadd ne gondolkozzak rajta...

De most nezzuk a napomat. Rossz az ido, kertben nem lehet semmit sem tevekenykedni (igen, van kertunk is, es ertelmiseg ide vagy oda, a gyom nem jon ki csak ugy es a fold se assa meg sajat magat :) ), akkor dolgozok valamit mar delutan a szamitogep elott. Bekapcsolom a tevet de csak a hatterzaj miatt. Mi legyen? Monika, Joshi nem johet szoba, az en szobamban "celebek" ne fozzenek, a Fidesz-MSZP vitatol kiver a viz es nem szeretem a napi ket egymas utan kovetkezo resszel jelentkezo sorozatokat sem. Szoval kb. delutan 4tol este negyed tizig nincs ertelmes musor a kereskedelmi adokon (mar nem is probalkozom). KOvetkezik a Nat. Geo, Viasat History es Explorer.

Aztan, mikor tenyleg nezni is akarok valamit marad a mesecsatorna, mert neha (barnem tul gyakran) ott megy a legertelmesebb musor.

Lehet kovezni, de szerintem sokan azert fanyalodnak ra Csillag Szuletikre, meg a Baratok koztre, mert egyszeruen nincs mas ertelmes a TV-ben, amit esetleg ketten is megneznenek. En szeretem a haborukrol szolo dokumentumfilmeket. Parom nem. Akkor azt csak akkor nezem, mikor O nincs mellettem. Es ugyanez forditva a tancos filmekkel, musorokkal.

Szoval megegyszer, ha valaki a valosagra kivancsi, akkor menjen ki az utcara (de inkabb a villamosra delutan fel negy es fel hat kozott) es ott kerdezgessen embereket, hogy ki mit SZERETNE latni a tvben...
  • Chocho
    Nem mindegy, hogy ki mit néz? Nem hiszem, hogy ez annyira meghatározna egyeseket. Főleg amíg a "nagy értelmiség" is ugyanúgy, nyálcsorgatva lóg a YouPornon, mint a sarki útépítő... (személyes vélemény)
  • Kensin
    Jé, van magyarországon értelmiség? :)
    Fogadok hogy a TV-nézés mellett még az SG-t is olvasgatják!

És hogy kicsit ontopic legyek:

LOLZ
  • carville
    lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol

Szerinted azt se tudom mit jelent, csak írom mert jó pofa. Szerintem meg ne akard megmondani hogy mit tudok, mert a magad kicsi világában önbeteljesítővé válik, anélkül hogy bármi fogalmad is lenne a valóságról.
  • Ulquiorra
    Neked kéne átgondolni hogy miről beszélsz.

Tökmindegy hogy hogyan nézi meg a műsort, ha tévében adták le.

Talán meg kéne tanulni szöveget értelmezni ahelyett hogy próbálnád mentegetni azt amit nem kell.

Ha valaki azt mondja hogy már évek óta nem néz tévét mert csökken a színvonal aztán hazamegy és letölti netről a Mónika show-t hogy megnézze akkor az mit csinál?

ELmagyarázom a gyengébb felfogásúak kedvéért(bár eddig csak te nem értetted)

Az az álszent dolog volt idegesít, amikor valaki szídja a tévéműsorokat, meg a szinvonalat , aztán egy másik médiumon TÉVÉMŰSOROKAT néz meg. (és tökmindegy hogy felveszi vidóra vagy letölti)

Majd ha az lesz hogy a fikázó nem tölt le semmit hanem olvasással, színházzal tölti azt az időt amit eddig TÉVÉMŰSOROK megnézésével (ismétlem : tökmindegy hogy mikor és hogyan), akkor mondja hogy nem tévézett

Ha neked a tvműsor azt jelenti, hogy reklámok vannak meg nem állíthatod meg, nem tekerheted vissza stb...akkor neked EZ mégis micsoda?.
    Mert a te defininíciód szerint ha ezn néze valaki tvt, az nem tvzik.

El kellene olvasni rendesen a szöveget, mielőtt hülyeségeket beszél.