A legtöbb dologban egyetértek veled, viszont azzal vitatkoznék, hogy a Barátok közt meg Joshi a legjobb alternatíva és ezért van nézettségük.
Szinte a nap bármelyik szakaszában be tudom kapcsolni a tévét és legalább egy nézhető és/vagy háttérzajként szolgáló műsort találok. Többnyire ez a Viasat History vagy Explorer és ha ez a kettő nem lenne akkor igen csak bajban lennék.
Amiért dühös vagyok az az, hogy mind a Discoveryn, Spektrumon és a National Geographicon este 10 után kezdődnek az igazán érdekes műsorok. Napközben szinte nézhetetlenek azok is (Lakberendezés 3-Dben... LOL).
Szeretem az igényesebb sorozatokat is és így néha az AXN is jó alternatíva vagy este a Viasat.
Ha szerencsés vagy akkor az Duna TV-n vagy az M1-n néha éjszaka(!) elkaphatsz egy-egy igazán jó filmet (legutóbb így láttam pl az Im a cyborg but thats OK-ot legutóbb).
Aki szerint az értelmiség az aki nem néz tévét, véleményem szerint elég szűklátókörű. Én a TV-t is és a mozit is - a szórakoztatás mellett - egy nagyon érdekes, ismereterjesztő médiumnak tartom. Egyszerűen csak okosan kell válogatni.
Rengeteget tanultam a TV-n keresztül. Mind a II. VH-ról, a mai gazdasági helyzetről (nem híradóban :)), híres fotósokról, rendezőkről vagy éppen a Nigériai olajkonfliktusról (hajrá Ross Kemp :)).
Én úgy gondolom, hogy egy értelmiségi tud magának jó műsort találni és tudja a TV-n keresztül megszerzett információt megfelelően kezelni.