Itt valaki mar elottem leirta, de csatlakoznek hozza (kis kiegeszitessel), hogy ha mar azt akarjak tudni, hogy az ertelmiseg mit nez, akkor azt ne ugy tegyek, hogy beszerelnek nezetttsegvizsgalokat, hanem ugy, hogy kerdezgetnek...
En az ertelmiseg koze sorolom magam, es nem a foiskola miatt. Az mar tenyleg nem mervado. Es az RTLnek, meg a TV2nek is vannak jo musorai, DE...
Ha RTL akkor XXI. szazad vagy Hazon kivul. Es mikor is kezdodik? Az esti film utan / sorozat (vagy akarmi) utan, ami a legjobb esetben is 11.30-t jelent, szoval ejfel utan van vege. Ha masnap melo, akkor koszonom, de kihagyom. Szintugy a Portret vasarnap este (hetfo hajnalban) ejfel utan. Es a TV2nek is biztosan megvan az ilyen jellegu musora, de most hadd ne gondolkozzak rajta...
De most nezzuk a napomat. Rossz az ido, kertben nem lehet semmit sem tevekenykedni (igen, van kertunk is, es ertelmiseg ide vagy oda, a gyom nem jon ki csak ugy es a fold se assa meg sajat magat :) ), akkor dolgozok valamit mar delutan a szamitogep elott. Bekapcsolom a tevet de csak a hatterzaj miatt. Mi legyen? Monika, Joshi nem johet szoba, az en szobamban "celebek" ne fozzenek, a Fidesz-MSZP vitatol kiver a viz es nem szeretem a napi ket egymas utan kovetkezo resszel jelentkezo sorozatokat sem. Szoval kb. delutan 4tol este negyed tizig nincs ertelmes musor a kereskedelmi adokon (mar nem is probalkozom). KOvetkezik a Nat. Geo, Viasat History es Explorer.
Aztan, mikor tenyleg nezni is akarok valamit marad a mesecsatorna, mert neha (barnem tul gyakran) ott megy a legertelmesebb musor.
Lehet kovezni, de szerintem sokan azert fanyalodnak ra Csillag Szuletikre, meg a Baratok koztre, mert egyszeruen nincs mas ertelmes a TV-ben, amit esetleg ketten is megneznenek. En szeretem a haborukrol szolo dokumentumfilmeket. Parom nem. Akkor azt csak akkor nezem, mikor O nincs mellettem. Es ugyanez forditva a tancos filmekkel, musorokkal.
Szoval megegyszer, ha valaki a valosagra kivancsi, akkor menjen ki az utcara (de inkabb a villamosra delutan fel negy es fel hat kozott) es ott kerdezgessen embereket, hogy ki mit SZERETNE latni a tvben...