• mujahedin
    #159
    mennyi marhaság, és féligazság...

    "Semmilyen párt esetén sem tűnhet el büntetlenül az elviselhetetlen adóteher, inkább szokj hozzá! Öregedő korfánk van. Kinek a megdolgozott pénzéből lehetne fizetni a nyugdíjat?"

    korrupció rémlik valami? Legalább dupla árú állami beruházások? Normál méretű korrupcióval talán fele ennyi adóból simán menne a nyugdíj, de lehet alábecsülöm a korrupció méreteit, és még kevesebből is.

    "Viszont a Bajnai csomag értelmében átlagban 8%-kal több marad a munkavállaló zsebében. Szeretném hangsúlyozni, hogy Bajnai az MSZP-től részben független, és csak egyetlen személy, és egyszeri alkalommal volt kormányfő."

    8%??? Kinek? Én senkiről sem hallottam akinek 8%-al több maradt volna. A környezetemben én az átlagfizetésem mellé KŐKEMÉNY 1%-al többet kaptam, mások inkább kevesebbett (mármint mínuszban is).
    Független? Egy nagy lfszt független, ugyanolyan töketlen korrupt faszkalap mint a pártja, és a többi...

    "Ezt én leginkább egy bizonyos erőszakos, radikális szervezet működésével érzem. Persze szubjektív. De nézzük csak meg külföldöt, mit gondol rólunk? Ők is a bőrükön érzik."
    a jobbik miatt ölnek nyugdíjas bácsikat/néniket lopkodják el a felsővezetékeket a, szurkálnak le embereket az "elnyomott kisebbségek"? Ne röhögtess... Az erőszakhullám már a jobbik előtt megindult.

    A külföldienek a magyar fásisztázása meg egy külön poén... Nagyjából a kormánypártok rendkívül objektív értesítéseiből megy náluk ez a dolog, aminek nem kell írnom hogy mennyi az alapja. (tudod külföldön azt hiszik, hogy a fidesz, jobbik egy fasiszta párt, az mszp meg egy liberális demokrata párt aminek köze sincs a 89 előtti NAGY PÁRT-hoz...)


    "Értelmiségiek százai menekülnek Kanadába, kérnek menedékjogot."

    igen a "szabad" madarasok és haverjaik menekülnek, mert szorul a hurok, és be vannak fosva az esetleges felelősségrevonástól, és látván a most őrizetben csücsülő pajtásaik példáját inkább időben elszök... vándoroltak.

    "Értelmiségi család, egy fital házaspár és másfél éves kisfiukkal együtt brutálisan elverte négy kocsiból kiszállt magyar zászlóval borított arcú "személy"."

    milyen furcsa hogy ilyennel nem volt tele a sajtó, nem volt per, semmi. áh dehogy furcsa, engem is tegnap elraboltak a földönkívüliek...

    "A francia forradalomban a pornép kivégezte az értelmiségieket, hogy végén alig tudta irányítni az országot."

    alig... ezért meghódították a fél világot, mert olyan szarul ment...

    "Hitler náci Németországa bár fejlődött, ez a nehéziparnak volt köszönhető. És a végére ki is ütközött, mikor 60 millió ember meghalt, hogy a radikális változásnak mi is lett a következménye?"

    jó dolog összemosni 2 különböző dolgot... tudod az a 60 millió az a háború miatt volt, és nem szükségszerű a radikális változás mellé a háború. A háború ott sem a radikális változások miatt tört ki, így is úgy is kitört volna a fasz szövetségeseknek köszönhető instabil nemzetközi helyzet miatt. Ha nem hitler, hát a japánok, vagy a komcsik, vagy az usákok stb. kezdik el a háborút...
    Kína. Háborúztak valakivel? Nem. Még is a 80-as évek radikális változásainak köszönhetően szuperhatalommá váltak... És még lehetne mondani sikeres radikális változásokat.


    "Az I. vh kudarcához szerintem az játszott közre, hogy kitörtük, és sokan meghaltak miattunk. Az osztrák császár egyik címe a magyar királyi cím is volt többek között, az Oszták-Magyar Monarciának közös hadügye és külügye volt. Persze magyar fotelből ülve ezt nem lehet megérteni, ehhez érteni kell, mit is jelent a "közös" szó."

    Ja érteni kell a "közös" szót... hiszen közösen vesztett hatalmas területeket a 2 ország... ja nem az osztrákok még kaptak is egy darabot magyarországból.
    a 48-as forradalom is bizonyára a közösség miatt robbant ki, mert a magyarok kurvára függetlenül közösködtek, és nem volt ám megszállás alatt az ország, és utána sem egy látszatszövetséget hozott létre a kiegyezés ahol aztán a magyarok dönthettek magukról...