Hunted: The Demon\'s Forge
  • ratgab
    Nem volt nehéz kitalálni, hogy mi lesz, mivel már az első ilyen bödönnél mondja a csaj, hogy nagy ára van, ha iszol belőle... éppen ezért én nem is tettem! Viszont amikor megláttam egy ilyen tálat egy nagy terem közepén már tudtam, hogy 10-esével jönnek a minotauruszok (némi túlzással)!

Egyébként meg nem ez a lényege a dolognak:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha figyeltétek a Lore-t akkor ki is derül, hogy 2 királyság állt egymással szemben az egyik gonosz a másik jó! A háború már korábban indult, de a gonosz királyság királya kétségbeesésében démoni segítséget kért és kapott a Sleg nevű ital formájában, mely gyakorlatilag egy anyagtalan gonosz entitás, mely nem tud testet ölteni, így folyamatosan keresi az erősebb gazdát (mint a gyűrűk urában is), így először megszállta a gonosz ország királyát, aki megölte a feleségét. Így pecsételte meg a szövetséget a Sleg-gel! Azonban a másik ország királyának volt egy hatalmas varázseszköze, amivel irányítani tudta a sárkányokat (akik ezért utálták a királyt)...Jó király rászabadította sárkányait a Gonosz királyra, akik győztek is, de közben megtalálták a Sleg-et, amiből ittak (ez megtörte a varázseszköz uralmát felettük) és ezután a jó király (rabszolgatartójuk gyakorlatilag) ellen fordultak és megölték, majd az erősebb sárkány a 2 közül (2-en ittak a folyadékból) megölte a társát!

Viszont a túlélő sárkány a környéken pusztított, ezért felbérelték a Sárkányölő hőst (aki később a játékban a főellenfél volt), ő és csapata (4-en voltak, az egyikük Seraphine) megkapták a Deathstone-t, hogy segítse őket a sárkányok legyőzésében. 2 társuk hamar elhullott, de Annuvin harc közben "ivott" a sárkányvérből véletlenül és miután győzött megölte Seraphine-t, akinek a lelke a Deathstone-ban ragadt!

Annuvin sereget gyűjtött és megtámadta az emberek világát, hogy felépítse birodalmát és áldozzon a Sleg-nek! Seraphine a 2 zsoldost akarta felhasználni, hogy feloldhassa önmagát és szerelmét az "átok" alól, hogy mások vegyét át a helyüket!